Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] PytAnko:)

TheBestiaPL

58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka klasa do expa pod wzgl?dem skilli??(C4, miny itp)

2. 2. Jaka klasa do expa pod wzgl?dem broni??(mp5, mg36 itp)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yyy serio? zestawy karkand usuneli? omg :D nice ;x

4rzędowe do dupy xD

YAY

Opublikowano

Akurat jedyne odpowiednie do M27-IAR, posiada mało pocisków, ale za to dużo magazynków można przenieść. Vipery też są dobre, ale przy tej broni to już nie to samo co 4 rzędowe

y526IOx.jpg

Opublikowano

Widać, że jest masa osób za mechanikiem ;) Ale mechanik ma lepszą broń niż snajper?? L96A1 wymiata a u mechanika najlepszą bronią jest MP5.... Nie ogarniam :) A tak poza tym to chyba dobry temat zrobiłem ale powiedzcie mi jeszcze coś... Jak snajper może mieć lepsze skille od szturmowca?? C4 o wiele lepsze niż moździerz....

Opublikowano

Nie wiem ale mi się podoba to ,że snajper ma mortara i może widzieć przeciwników dzięki czujce. Muszą się udzielić osoby głosujące na snajpa w skillach. Ja głosowałem na inżyniera bo pamiętam jak kiedyś grałem jedzie se wóź z ludźmi a ja trach i nagle 5 osób leży + pojazd rozwalony :D

21.jpg

Opublikowano

hehe :) wiem o czym mówisz :D Ale c4 podwiesisz i zdobywasz więcej pkt bo większy zasięg ma a dmg taki sam ^^ Możesz podwieszać na pojeździe i poczekać aż wróg wejdzie do niego :D Ja podwiesiłem, koleś się gapił i zdetonowałem :D Wiesz jak się zdenerwował?! :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...