Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] PytAnko:)

TheBestiaPL

58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka klasa do expa pod wzgl?dem skilli??(C4, miny itp)

2. 2. Jaka klasa do expa pod wzgl?dem broni??(mp5, mg36 itp)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ankieta mówi sama za siebie :) Jeżeli możecie to powiedzcie czy mechanik z mp5 (potem a AS-VAL) i minami (kupuje dodatki jeszcze) czy szturmowiec z c4 i famasem (ale wpierw wbić ten lvl do famasa to ciężko będzie :D)??

Opublikowano

Ta wiem co to znaczy mechanik na oman :D Kocham podkładać miny na C jak jest ten pojazd transportowy(nie transporter) i śmiać się jak pkt wpadają a koleś nie ogarnia ^^ Ale szturmowiec ma C4 więc podwiesi na heli wleci w transporter, zdetonuje, wraca do bazy uzupełnia zapas C4 i znowu :) Można na Sharqi dać na C lub A w miejscach gdzie dużo osób przesiaduje jak zdobywa flagę i jak będzie komunikat że straciliśmy kontrolę w A lub C to detonujemy :) Tego chyba nie wzięliście pod uwagę :D

Opublikowano

mechanik na karkand/masbhutr czy jak to się nazywa i maynar.... na omanie latają samoloty i heli więc trudniej ;) na maynar z c4 można fajnie rozjebać na początek bitwy ;) na aukto dajesz i na punkt C bodajze a że tam zazwyczaj podjeżdżają x2 autka i czołg to... ;)

a na exp pod względem broni to medyk z M27-Air jak dla mnie

YAY

Opublikowano

Avium na omanie to średnio z c4 ale na Dragon Valley gdzie każdy na B ciśnie to pkt nieźle lecą :D mam na 1lv a podkładam 4 C4 więc jest fajnie :D Na myanar hmmm nie grałem ale zobaczymy :D

Nie ogarniam jak snajper może expić względem skilli.... chodzi mi o te z 1 drzewka a tam tylko ma moździerz która jest według mnie słaba :/

Opublikowano

hmm sniperem na maynar też se nie radze :D wgl ta mapka to dla mnie czarna magia ;x grałem na niej krótko .... jedynie medykiem żeby wbić cholerne 7k expa i żeby na każdej mapce miec 7+ :D

ja na dragonie jakoś z c4 nie biegałem ;d ale można spróbować :D

YAY

Opublikowano

Na dragonie jest zajebiście z C4 bo podwieszasz do maski auta i jedziesz na B tam kampisz aż jakiś transporter wyjedzie albo wjeżdżasz i detonujesz :D ja raz pomyliłem się i zamiast zmienić to C4 żeby detonowało to miałem na kładzenie i przez to zdobyłem jakieś 200 pkt :D C4 jest fajne i mam taki plan żeby na oman dać do transportowego c4 i zostawić blisko bazy wroga on wejdzie i albo do bazy (w tedy czekam i w bazie detonuje) albo jak leci na Flagi to odpalam :D... Jeszcze wbije te 2lv i c4 na maxa będzie :D

Avium jaki masz nick w grze?? może popykamy razem??:D

Opublikowano

mam przecie w profilu napisane ;x moje staty :) nick Avium lub Daddin33

ja jak grałem assultem to se c4 podkładałem np na sharq pod A a jak ktoś przejmował flage to detonowałem ^^ kiedyś mi za to 8 fragów poszło ;x

YAY

Opublikowano

Doradzicie mi?? Bo nie wiem czy Medyk z mg36 czy szturmowiec z famasem?? :D Medyk 10lv a szturmowiec 12... tylko że mg36 i m249 saw na zawsze i o M145 scope bym grał więc... co doradzicie??

Opublikowano

Też jestem zdania, że medyk. Szybko nabija exp i do tego możesz pomagać drużynie. Nie potrzebujesz żadnych strzykawek czy bandaży. Magazynki też starczają na młócenie.

Opublikowano

ech..... właśnie strzykawki nie potrzebne... a mi tylko to się losuje ;x albo 10 albo 50 strzykawek bandaży....:D

magazynki starczają prawda xD

YAY

Opublikowano

ale szybkostrzelność średnia :/ famas to każdego pociśnie :) Ale zdecydowałem się na medyka :) Mam zestaw z MG36 i chce kupić M27-IAR ale nie wiem czy się opłaca :D I jeszcze czy kupować inny zestaw czy grać o M145 scope??

Opublikowano

M27-IAR jest super. Sam go wczoraj kupiłem :). Gra mi się lepiej niż MG36. Z dodatkami z zestawu posiada 450 ammo ! (5 x 90)

y526IOx.jpg

Opublikowano

ja wole chodzić z 54Ammo :D 300 ammo to nie tak mało ;) a wole atakać 3 obrażeń więcej :D zresztą zobacz se jakie dodatki posiadam w moim airze na statach

PACZAJ NA DÓŁ!

YAY

Opublikowano

Wow!! chyba go kupię i dzięki za odp wszystkie :) Ankieta aktualna ale ci co pomogli mają Lika!!

Za późno - usuneli dziś te zestawy, jednak samemu możesz go zrobić (M27-IAR + Magazynki 4 rzędowe)

y526IOx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...