Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ][MODY][NOWE BRONIE, BIOMY, RUDY][EKONOMIA][QUESTY][AUTORSKI PANEL GRACZA][PROFESJONALNA EKIPA][SURV/FB/RPG][SURVIVAL GAMES]MachinesCraft!

MachinesCraft - Ankieta  

107 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze

• Oczywi?cie ?e tak
      94
    • Nie
      13
  2. 2. Podoba Ci si? zapowied??

• Tak
      91
    • Nie
      16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Resety może nie było co 2 dni ale co 15 minut crash serwa.

Admin gówno robi jest na serwerze ale jest chyba upośledzony i nie umie robić 2 rzeczy naraz czyli budować i czytać tego co inni piszą.

Ile razy bartek byłeś na serwerze ale se budowałeś coś gówno potrzebnego inni coś chcieli a ty nic latasz sobie...

@up

Nie wiem czy zauważyłeś ale przekazałeś pieniądze w formie dotacji z własnej, nie przymuszonej woli

ehhh dzieciak który nie rozróżnia słów w j. polskim

Dotacja- przekazanie jakiegoś przedmiotu (najczęściej finansów) na jakiś cel. przekazanie

Przekazanie- Danie czegoś bez rekompencacji z 2 strony

WIĘC ZMIEŃ TEN NAPIS BO NIE TEGO DOTYCZY

A po 3.

ODDAWAJ KASE TY JEBANY NACIĄGACZU, KTÓRY LECI TYLKO NA KASE.

LUDZIE NIE POLECAM GRAĆ CO PARE DNI RESET MAPY ADMIN NIE ODPOWIADA BO JEST ZJEBANY LAGI/CRASHE !!!

JAK NA NIM ZAGRACIE ZMARNUJECIE SOBIE PARE MINUT/GODZIN/DNI ŻYCIA!!

To, że słaba stabilność modów to znaczy, że amator sie do nich dobrał skoro tyle razy był reset mapy

ODDAWAJ KASE NACIĄGACZU!!!

Na forum pisze, że vipa kupiłem smsem. Na telefonie mam tego smsa o tym, że wysłałem ten kod. A może by tak zadzwonić na 997 i zgłosić wyłudzenie pieniedzy??

UWAGA! TO NIE JEST KOLEJNY NIEWYPAŁ! MASZYNA JEST JUŻ KUPIONA WIĘC SERWER NA PEWNO WYSTARTUJE.

ja bym to zrobił tak:

UWAGA! TO JEST KOLEJNY NIEWYPAŁ! MASZYNA JESZCZENIE NIE JEST KUPIONA WIĘC SERWER NA PEWNO NIE WYSTARTUJE WYSTARTUJE.

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up.

Ohh... Śmieszą mnie takie dzieci jak ty.

Przez całe swoje nędzne życie nie pomogłeś nikomu tyle co ja w jeden dzień.

Od rana do wieczora siedziałem na serwerze a ten mi mówi że gówno robię.

A co do wyłudzania pieniędzy to dzwoń sobie na policję. Na pewno Ci to pomoże.

Idź jeszcze do rodziców i powiedz że jesteś kretynem i Cię oszukali.

A tak BTW. Nie dało się większej czcionki jebnąć ? Za pewne zaraz jakiś moderator to zauważy i dobrze Cię wynagrodzi.

UWAGA! TO JEST KOLEJNY NIEWYPAŁ! MASZYNA JESZCZENIE NIE JEST KUPIONA WIĘC SERWER NA PEWNO NIE WYSTARTUJE WYSTARTUJE.

Teraz to się popisałeś swoją znajomością Języka Polskiego xD

Opublikowano

Ciekawy serwer! Na pewno zagram, tylko ciekawe kiedy. Warto czekać. Bo serwer może mieć niezłą przyszłość.

losowanie: abiyan.

Opublikowano

@up

BUHAHAHAHAHAHAAHA ty komuś pomogłeś buahahahahahahaha

Co robiłeś działki dawałeś?- Nie zawsze mówiłeś później

Reset mapy. W temacie pisze "bla bla przykra wiadomosć... Reset mapy będzie dla graczy jakoś wynagrodzony. Nie cały tydzień po tym itemów dalej nie ma a na dodatek serwer padł. - Nie wynagrodziłeś nikogo i jeszcze kłamiesz...

A co do czcionki:

Niech mnie zbanuja mam wiele przeglądarek na kompie ile to wejść na inną zrobić nowe konto ??

Było nie banować to bym ci nie spamił w temacie

Ciekawy serwer! Na pewno zagram, tylko ciekawe kiedy. Warto czekać. Bo serwer może mieć niezłą przyszłość.

Nie polecam wyłudzą kase od ciebie zrobisz sobie dużo itów a oni zrobią nową mape ...

Opublikowano

Grozisz mi? A spam sobie...

Mi tam się przyda odświeżenie tematu a nikt raczej nie będzie nawet czytał wiadomości takiego debila jak ty.

Bisz pliss... Od kiedy bana dostaje się na przeglądarkę ?? xD Widzę że jesteś wybitny w wielu dziedzinach.

A co do serwera.

Tak. Pomogłem wielu osobą. Nie mam zamiaru dyskutować z tymi którzy tego nie doceniają.

No tak zapomniałem... Najłatwiej jest tylko krytykować. Zrób coś własnego, zobaczysz czy to takie proste.

Wynagrodzenia powiadasz. Może i tak. Obiecałem graczom różnego rodzaju eventy.

Dlatego teraz stawiamy na maksymalną ilość rozrywki np. gry zespołowe, spleef'y itp.

Grozisz mi? A spam sobie...

Mi tam się przyda odświeżenie tematu a nikt raczej nie będzie nawet czytał wiadomości takiego debila jak ty.

Bisz pliss... Od kiedy bana dostaje się na przeglądarkę ?? xD Widzę że jesteś wybitny w wielu dziedzinach.

A co do serwera.

Tak. Pomogłem wielu osobą. Nie mam zamiaru dyskutować z tymi którzy tego nie doceniają.

No tak zapomniałem... Najłatwiej jest tylko krytykować. Zrób coś własnego, zobaczysz czy to takie proste.

Start może się jeszcze troszkę przesunąć ponieważ czekamy na bukkit'a który prawdopodobnie będzie zawierał mod-api, a to pozwoli nam na większe pole do popisu od strony technicznej i modów.

Więcej informacji o tym ukaże się wkrótce.

Opublikowano

@up.

Spokojnie, zaczekam. A większością "hejtów" nie przejmuj się od dzieciarni, bo i tak po starcie przyjdą na serwer. A jak będzie full to będą płakać że nie mogą wejść. STEREOTYP POLSKI - najśmieszniejszy kraj w Polsce, a ja się pytam dlaczego nasi DZIADKOWIE WALCZYLI O TAKĄ GŁUPOTĘ KTÓRA JEST TERAZ W KRAJU.

Opublikowano

@up.

Spokojnie, zaczekam. A większością "hejtów" nie przejmuj się od dzieciarni, bo i tak po starcie przyjdą na serwer. A jak będzie full to będą płakać że nie mogą wejść. STEREOTYP POLSKI - najśmieszniejszy kraj w Polsce, a ja się pytam dlaczego nasi DZIADKOWIE WALCZYLI O TAKĄ GŁUPOTĘ KTÓRA JEST TERAZ W KRAJU.

Dokładnie xD

Weźmy na przykład takiego headkevin'a który się wypowiadał wyżej.

Dostał bana za xraya i pierwsze co zrobił to zaczął wyzywać mnie na gg.

Po paru dniach nawet nie miał czelności sam napisać tylko przez kolegę prosił o ub.

Opublikowano

@BartekPob

Może skonczysz pisać te twoje gówno warte historyjki dzieciaczku i takie bajeczki...

To nie ja prosiłem o ub tylko xees mnie prosił o to żebym z nim grał i pisał do ciebie o ub.

Wiec japa jak niemasz o czymś pojęcia jeszcze raz nikomu servera nie polecam !

Opublikowano

Serwer wydaje sie jak narazie ciekawy.

Prawdopodobnie zagram, jesli go otworzycie :)

W kazdymbadz razie, czekam na otwarcie serwera.

@grzesiu3203 - Ile masz lat? 8? 9?

P.S. Przepraszam za brak znakow specjalnych i bledy ortograficzne (jezeli takie popelnilem) , mieszkam w anglii i na codzien rozmawiam i pisze po Angielsku

Opublikowano

grzesiu3203 z tego co widziałem ma już zablokowane konto B)

Ciekawe czy zmiana przeglądarki mu pomoże xD

Na 100% zagram

Opublikowano

Ja tam zadnych problemow administracja nie mam napisalem "/modreq Prosze o cuba" kliknolem enter i juz admin byl obok mnie :> wiec serdecznie polecam

No i to jest prawda ;)

Opublikowano

Powiem tak - bardzo irytują mnie serwery, które ogłaszają swoje ZAJEBIŚCIE autorskie mody,pluginy etc, a kiedy się wchodzi okazuje się że admin to oszust a pluginy / mody z neta. Może jeszcze za rok będziecie robili własnego minecrafta? Szacuję, że właściciel serwera ma od 10 do 12 lat, bo tylko w takim wieku jest się tak "spokojnym" i wkurwiającym jak to pokazał niedawno. Nie mam słów na tego head admina - proszę hejtujcie mnie mam was głęboko w dupie.

Oferuję usługi w pisaniu wtyczek do CraftBukkit, Counter Strike 1.6 oraz skryptów do SA-MP. Odpłatnie lub w zamian za inne dobro.

http://dawajmuze.pl/mp3/3678750/dvbbs-amp-borgeous-tsunami-original-mix

Opublikowano

Kazikp....powiem jedno. Nie zważaj na nich, na hejterów. Ty przynajmniej się starasz i coś robisz, a nie masz w dupie serwer i graczy. Życzę ci i wszystkim adminom i moderatorom, aby ten serwer pociągnął jak najdłużej. Na pewno zagram. Aha, i proszę cię jeszcze, aby była whitelista na serwerze. Chciałbym jakoś utrzymywać z tobą kontakt, jakoś pomagać dla tego serwera [niestety, nie dotacjami bo aktualnie cienko z kasą] i być na bierząco, bo naprawdę chce, aby ten serwer się udał. :)

Black Lagoon <3

balalaika.png

Miłośnik Anime...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...