Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ][MODY][NOWE BRONIE, BIOMY, RUDY][EKONOMIA][QUESTY][AUTORSKI PANEL GRACZA][PROFESJONALNA EKIPA][SURV/FB/RPG][SURVIVAL GAMES]MachinesCraft!

MachinesCraft - Ankieta  

107 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze

• Oczywi?cie ?e tak
      94
    • Nie
      13
  2. 2. Podoba Ci si? zapowied??

• Tak
      91
    • Nie
      16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"UWAGA! TO NIE JEST KOLEJNY NIEWYPAŁ! MASZYNA JEST JUŻ KUPIONA WIĘC SERWER NA PEWNO WYSTARTUJE

.

Wystartuje jak poprzednio co 4 dni reset mapy ? Jeśli tak po życzę wam utraty graczy ;*

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwerze grało mi się świetnie, więc wracam ! :D

@Edit

Chętnie wspomogę serwer jako budowniczy, jeśli będę miał możliwość używania VoxelSnipera i WorldEdita. Podstawy już znam, a chcę jeszcze rozwinąć moje możliwości ;p

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

"UWAGA! TO NIE JEST KOLEJNY NIEWYPAŁ! MASZYNA JEST JUŻ KUPIONA WIĘC SERWER NA PEWNO WYSTARTUJE

.

Wystartuje jak poprzednio co 4 dni reset mapy ? Jeśli tak po życzę wam utraty graczy ;*

Chyba pisał że mieli problemy z maszyną.

Skoro teraz tak długo nie ma serwera to raczej wszystko dopracowane. LoL

Opublikowano

Na wcześniejszych "edycjach" serwera grałem, więc na tej też na pewno zagram. Osobiście polecam, ponieważ grało mi się świetnie, no może pomijając lekkie lagi. Jednak na tej edycji myślę, że nie ma co się martwić o lagi, bo wszystko ma być lepiej zoptymalizowane.

NIE biorę udziału w losowaniu.

Opublikowano

Biorę udział w losowaniu pedale, (Skaciu)

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Biorę udział w losowaniu

Nick: Geass

Tak czytałem i:

1. Przez całe swoje nędzne życie nie pomogłeś nikomu tyle co ja w jeden dzień.

2. Od rana do wieczora siedziałem na serwerze a ten mi mówi że gówno robię.

1. Jak naprawdę chcesz pomagać to pomagaj społeczeństwu a nie minecraftowiczą

2. Tu się chyba nie ma czym chwalić i siedząc przed kompem gówna raczej nie zrobiłeś , ale zmarnowałeś sporo czasu. Taki po prostu los administratora serwera -_-"

A co do serwera.

Tak. Pomogłem wielu osobą. Nie mam zamiaru dyskutować z tymi którzy tego nie doceniają.

W sumie to ty nie pomagałeś tylko wykonywałeś swoją pracę -_- ,a więcej pomagają ludzie z instytucji charytatywnych , którzy nie biorą za to pieniędzy. A tym bardziej ich nie chcą

heh

Opublikowano

Powiem tak - bardzo irytują mnie serwery, które ogłaszają swoje ZAJEBIŚCIE autorskie mody,pluginy etc, a kiedy się wchodzi okazuje się że admin to oszust a pluginy / mody z neta. Może jeszcze za rok będziecie robili własnego minecrafta? Szacuję, że właściciel serwera ma od 10 do 12 lat, bo tylko w takim wieku jest się tak "spokojnym" i wkurwiającym jak to pokazał niedawno. Nie mam słów na tego head admina - proszę hejtujcie mnie mam was głęboko w dupie.

Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Po pierwsze to nie mamy żadnych autorskich modów i pluginów TYLKO PANEL GRACZA który jest napisany w całości TYLKO I WYŁĄCZNIE PRZEZ BRZYSIA !

Dzięki niemu będziemy posiadać też autorski sklep, nad którym teraz właśnie ciężko pracuje :)

Posiadamy też zintegrowany z panelem, system skinów i pelerynek którego nie spotkacie na innych serwerach (z wyjątkiem jednego, ogarniętego :P). Nie, nie jest to żadne mineshafter czy inne duperele.

Co do twojego szacowania to też się pomyliłeś. Jeżeli chcesz podyskutować odnośnie mojego wieku to zapraszam na nasz TS. Tam służymy pomocą i odpowiadamy na wszelkie pytania.

Kazikp....powiem jedno. Nie zważaj na nich, na hejterów. Ty przynajmniej się starasz i coś robisz, a nie masz w dupie serwer i graczy. Życzę ci i wszystkim adminom i moderatorom, aby ten serwer pociągnął jak najdłużej. Na pewno zagram. Aha, i proszę cię jeszcze, aby była whitelista na serwerze. Chciałbym jakoś utrzymywać z tobą kontakt, jakoś pomagać dla tego serwera [niestety, nie dotacjami bo aktualnie cienko z kasą] i być na bierząco, bo naprawdę chce, aby ten serwer się udał. :)

Bardzo dziękuję. Właśnie takie komentarze motywują nas do dalszej pracy :)

Jeżeli chcesz nam pomóc to mamy dla Ciebie odpowiednią rangę - Pomocnika. Oczywiście musisz najpierw trochę pograć i złożyć podanie na naszym forum...

Dobrze że istnieją jeszcze ludzie którzy potrafią docenić poświęcenie :)

Biorę udział w losowaniu

Nick: Geass

Tak czytałem i:

1. Jak naprawdę chcesz pomagać to pomagaj społeczeństwu a nie minecraftowiczą

2. Tu się chyba nie ma czym chwalić i siedząc przed kompem gówna raczej nie zrobiłeś , ale zmarnowałeś sporo czasu. Taki po prostu los administratora serwera -_-"

W sumie to ty nie pomagałeś tylko wykonywałeś swoją pracę -_- ,a więcej pomagają ludzie z instytucji charytatywnych , którzy nie biorą za to pieniędzy. A tym bardziej ich nie chcą

Nikt z administracji nie bierze żadnych pieniędzy z dotacji -_-.

Wszystko idzie bezpośrednio na opłaty hostingów, domeny itp.

Na serwerze grało mi się świetnie, więc wracam ! :D

@Edit

Chętnie wspomogę serwer jako budowniczy, jeśli będę miał możliwość używania VoxelSnipera i WorldEdita. Podstawy już znam, a chcę jeszcze rozwinąć moje możliwości ;p

Jeżeli możesz to wyślij jakiś ss'y swoich budowli na pw lub gg. Co do Voxela to będzie możliwość korzystania z tego pluginu :)

Informuję że od jutra zaczynamy budowę.

Ruszamy z przygotowaniami pełną parą tak abyście mogli ujrzeć serwer jak najszybciej.

Dziękuję wszystkich którzy zrozumieli i docenili naszą pracę. Mam nadzieje że poprzednie problemy nie zrażą was i powrócicie na serwer :)

Przypominam także o konkursie.

Opublikowano

Biorę udział w konkursie: MineManiak

Co do pomocnika: Oczywiście, że złożę podanie. Zawsze się cieszę, gdy mogę wspomóc adminów i serwer.

Co do hejterów: Jak wam się nie podoba serwer i jesteście tak do niego nastawieni to nie grajcie i się nie udzielajcie.

Black Lagoon <3

balalaika.png

Miłośnik Anime...

Opublikowano

Serwer wydaje sie jak narazie ciekawy.

Prawdopodobnie zagram, jesli go otworzycie :)

W kazdymbadz razie, czekam na otwarcie serwera.

@grzesiu3203 - Ile masz lat? 8? 9?

Skoro według cb ja mam 8-9 lat to bartek ma 4-5.

a tak poza tym nie wpierdalaj się w to co ciebie nie dotyczy

A ty bartek Oddawaj kase jebany naciągaczu

P.S. Przepraszam za brak znakow specjalnych i bledy ortograficzne (jezeli takie popelnilem) , mieszkam w anglii i na codzien rozmawiam i pisze po Angielsku

Opublikowano

ehhh dzieciak który nie rozróżnia słów w j. polskim

Dotacja- przekazanie jakiegoś przedmiotu (najczęściej finansów) na jakiś cel.

Przekazanie- Danie czegoś bez rekompencacji z 2 strony

Dotacja – nieodpłatna i bezzwrotna pomoc finansowa udzielana dla poparcia jakiejś/czyjejś działalności.

Co do zgłoszenia na policje - podaj może jakie prawo niby zezwala Tobie na wymuszenie zwrotu pieniędzy?

Btw. na Twoim miejscu bym poczytał artykuł zwany 'netykietą' ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...