Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pan Suavek

Things

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś ostatnio pana Thingsa ponoszą emocje, może zapewnić mu przymusowe wakacje od moderowania?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Nie no Things, nie baw się we mnie, to moja domena, i jeden taki starczy na MPC :D

A tak na poważnie, fakt jakaś prowokacja była, ale powinien dostać 3 dni. Zmień mu to.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

@up jesteś moim wzorem :)

Rmc ale on sam prosił o perma ;) I nawet jak by mnie tym postem nie obraził.

"Możesz mnie tutaj zbanować przynajmniej uwolnię się od gówna," starczy mi sam ten post :)

1396292564-U784394.png
Opublikowano

@up jesteś moim wzorem :)

Rmc ale on sam prosił o perma ;)

Nie, nie poprosił, to była prowokacja w twoją stronę. Modujesz pogaduszki i nie wykrywasz ironii/prowokacji/trolli? Akurat ten temat nie był trollowaniem, więc nie wiem na chuj wjebałeś mu za niego warna, a później nawet perma. Tak jak mówi rmcf, max. 3 dni za prowo, chociaż ja przymknąłbym oko.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Czyli max możesz wlepić mu 7 dni za obrazę moderatora. Musisz też wziąć pod uwagę to, że mówił On to w emocjach.

Fajnie, że jestem Twoim wzorem, ale nie wszystko trzeba ze mnie brać, niektóre moje zachowania niech nie będą naśladowane.

Daj mu 7 dni, a zobaczysz, że przez ten czas mu przejdzie.

Ps Mateq co do tematu się nie zgodzę, dlatego że to nie jest samosia.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Rozumiem, że go zbanowałeś ale bez przesady za 1 post ? może mu nie zależy na koncie ale widać, że ten użytkownik to pisał pod napływem emocji według mnie powinien dostać tydzień przecież on nie prosił się o bana tylko napisał "chcesz to banuj" przecież i tak możesz banować on do tego nic nie ma jak ja bym napisał "Chce bana" to też bym dostał ?

Opublikowano

Chucky,Lalka Chucky.Jeśli to przeczytałeś przeszła na Ciebie klątwa.Dziś w nocy równo o 24:00 Lalka Chucky przyjdzie po Ciebie ,w swojej kryjówce weźmie siekiere odrąbie Ci głowe i zaniesie do łóżka!!Możesz uniknąć klątwy wklejając to do 20 komentarzy!!!!

Opublikowano

Odstraszasz ludzi banując ich permanentnie za nic.

btw. sam spamujesz, powinieneś sobie warna wklepać bo powtórzyłeś wypowiedź.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Ps Mateq co do tematu się nie zgodzę, dlatego że to nie jest samosia.

Nie przesadzajmy, to są pogaduszki, gorsze tematy stały w tym dziale.

Odstraszasz ludzi banując ich permanentnie za nic.

True.

Km5iG.png

Opublikowano

Dziwne trochę żeby tyle osób pouczalo moderatora z takim stażem. A tu bazuje za multi, a to linka nie ma, albo kaprys jakiś. No comment.

W 100 procentach podzielam zdanie rmcfa i mateq.

Opublikowano

Dziwne trochę żeby tyle osób pouczalo moderatora z takim stażem. A tu bazuje za multi, a to linka nie ma, albo kaprys jakiś. No comment.

W 100 procentach podzielam zdanie rmcfa i mateq.

pliz daj łyka nie badz cham

Opublikowano

Teoretycznie (tak mi się zdaje) że jak jest mod. od pogaduszek to powinien być "tym lepszym" co bardziej się zna na heatingu*,trollowaniu etc..a nie tutaj bany za free bo to przesada jest ;//

@Down Pedobear i twoja matka ;))

1358504244-U713459.png

Opublikowano

Teoretycznie (tak mi się zdaje) że jak jest mod. od pogaduszek to powinien być "tym lepszym" co bardziej się zna na heatingu*,trollowaniu etc..a nie tutaj bany za free bo to przesada jest ;//

kto to na twojej sygnaturze? bo moja mama ma podobne usta

Opublikowano

hahahahhahahahahahahahahahahahaha. :)xD

Perm za takie coś... ^^ ;p

Ja nie jestem modem, ale jak dla Mnie, to idiotyczne. xD

naajsik.png

Opublikowano

RMCF jestes moim guru napisalem tekst dla ciebie

lubie ciebie bardzo podoba mi sie twoj urok

pedalow nie lubie takich jak bieber u ciebie jest pszeciwnie

mam przyrodzenie duze, takie jak twoje specjalnie chodowalem

by byc fajnym takim jak ty ruwniez lubie kuchnie

lubie gotowac i daj mi twe przepisy bo chce byd mistrzem

hahahahhahahahahahahahahahahahaha. :)xD

Perm za takie coś... ^^ ;p

Ja nie jestem modem, ale jak dla Mnie, to idiotyczne. xD

czesc laska to ty na avatarze? słit focia podoba mi sie <3333333333333333333

napisz na gadu pLoooSe hehE <3333333

KOHAM RMCF1902

KOHAM RMCF1902

KOHAM RMCF1902

KOHAM RMCF1902

KOHAM RMCF1902

KOHAM RMCF1902

KOHAM RMCF1902

KOHAM RMCF1902

KOHAM RMCF1902

KOHAM RMCF1902

KOHAM RMCF1902

KOHAM RMCF1902

KOHAM RMCF1902

KOHAM RMCF1902

KOHAM RMCF1902

KOHAM RMCF1902

Opublikowano

Odbanuj go! Co jak znowu zobaczy piorun?! Gdzie się tym pochwali? A gdzie się wyżali, że ma pojebanych rodziców? xD xD

a tak serio, wystarczy nam piłowanie hejtu przez RMCFa, Ty chyba próbujesz za mocno dać się ludziom we znaki.

PS. @up to pewnie targany hormonami sławeczek ;D

Opublikowano

Odbanuj go! Co jak znowu zobaczy piorun?! Gdzie się tym pochwali? A gdzie się wyżali, że ma pojebanych rodziców? xD xD

a tak serio, wystarczy nam piłowanie hejtu przez RMCFa, Ty chyba próbujesz za mocno dać się ludziom we znaki.

jaki msz rozmiar członka co

pupku gupi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...