Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vip BRONIE Z Item Shopa DZIAŁAJĄ!!

Owl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

forum o czitach ... a tu global mod chce kase za cheata omg...

... Jest Taka Zasada, Nie Kazdy Ja Zna ... Wolnosc Zaczyna Sie Tam, Gdzie Konczy Sie Strach ...

8ad88ce0251d47d6.jpg

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OWl jak ty sciemniasz, to sie w pale nie miesci. Dałes mi tego hacka pod viste a wszyscy maja xp i nam to nie chodzi. Miałes byc o 15.00 to ejst 17.00 i cie nie ma. Juz sie zaczynam tu denerowac. Ja ci kase w tibi kupilem. lecialem wysylac przelewy by ci kasa szybko doszla , a ty mi wszystko przedluzasz i ciagle muwisz czekaj chwilke, czekaj. i tak w kolko.

Opublikowano
forum o czitach ... a tu global mod chce kase za cheata omg...

Zgodzę się z tym.

Owl ile byś chciał za sam hack tylko z tymi broniami...?

24026.png18590.png
638.jpg640.jpg

Nauka C++: |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| 50% ;]
Opublikowano

OWl daje ci czas do 21.00 na wejście na gg i wytłumaczenie się czemu nie było cię o 15.00 i czemu dalej nie mamy Vipów , potem pisze do Adminów i zobaczę gdzie jeszcze. Bo kase dostałes i tyle a my jak na razie nic nie mamy.

Opublikowano

on wam i tak nie da hacka bo to oszust. ja mu wyslalem przelew i kupilem kase do tibi. dostal kase i zablokowal mnie na gg i powiedzial ze odblokuje dzis o 15.00 i da hacka . Jest 20.40 a ja dalej nie mam hacka a na gg go nie ma. Wiec nie radze u niego kupowac. i prosze adminow by cos z nim zrobili bo oszukal kilka osob. i wycofam to oskarzenie dopiero jak otrzymam tego hack w 100% dzialajacego.

Opublikowano

ehh ludziki zrozumcie ze on ma was 50 na głowie .... Admini nic mu niezrobią bo wiedza ze to bezpodstawne oskarzenia... POCZEKAJ... ja tam go zawsze widze o 22 - 1 ... POPROSTU SIE NIEWYRABIA >>>,<<< nie wszyscy żyją tylko WARROCKIEM @,@

Będzie to wam da nie ma co sie bac ;] co do GG . Ja z nim gadam pare razy i to dość długo i jakos NIGDY NIEDOSTALEM BLOCKA NA GG !! no ale DZIECI DOBRANOCKI spamuja .. 21 ? IDZ SPAC jak niezdązy to juz nie jego wina ....

Opublikowano

tak 15.00 a już 21.00 jest, to coś jego opóźnienia są spore. 6 godzin spóźnienia i dalej go nie ma. Na tibi jest zalogowany, na forum też. Tylko na gg nie odpisuje. A jak jest na forum, to mógł chociaż napisać, że robi coś z tym hackiem . I dokładnie kiedy go dostaniemy. A nie my czekamy a on sobie w kulki leci.

Opublikowano

minęła 21.00 i dalej nie dał nic na swoje usprawiedliwienie. Więc prosze go nie bronić tylko niech da hacka tym którzy zapłacili i wycofam oskarżenie i będzie. I zgadzam się z tym co mówi kapec wymiana to z ręki do ręki, a nie ja daje już a on za tydzień . Przelew wyslalem we wtorek, on kase na tibi ma od wczoraj a ja hacka nie mam dalej i napisal mi wczoraj ze mam czekac dzis do 15.00.

Opublikowano

O i widze, że OWL jest w tym temacie online, ale dalej na gg nie raczył wejść i się usprawiedliwić czemu nie było go o 15.00 i czemu dalej hacków nie mamy.

OWL tylko, że o taki rzeczach się uprzedza. I następnym razem nie mów o obietnicach, których nie możesz dokonać, a mianowicie chodzi mi o to że powiedziałeś wczoraj: jutro cię odblokuje o 15.00 i będziesz miał hack na 10000%.

Jest 21.15 i ja go dalej nie mam i na gg dalej nic nie napisałeś.

Opublikowano

LOL OWL to daj mi coś za to bo nie będe latał i kąbinował z kolegami bo kumpel mi przelew wysyłał. Daj mi za to jakiś vip, albo coś i wejdź na to gg. Bo ja się męczyłem by jakoś ci to kupić a ty mi mówisz kase zwracam. LOL

Opublikowano
Nie wyrabiam z tym spamem

kthxbye

Kase zwracam.Podaj konto bo nie mam zamiaru sie z wami użerać.

Oho czyżby świetny hack nie działał??

Ludzie których cenię:

___Tupac Shakur-----2 Pac

___Cordozar Calvin Broadus, Jr.------Snoop Dog

___Andre Young--------Dr. Dre

___Marshall Bruce Mathers III------Eminem

Chcesz się znaleźć na tej liście??

Nie zasyfiaj Polskiego serwera hackami NOOOOOOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

NIE CHCE KASY BO NIE MAM JAK JEJ ODEBRAC. KASY DO TIBI NIE CHCE BO W NIA NIE GRAM. A PRZELEW WYSŁAŁEM PRZEZ KUMPLA WIĘC TEŻ NA TO KONTO NIE WYŚLESZ BO TO KONTO JEGO MAMY. WIĘC DAJMI JAKIŚ HACK. NP TEN WRSD3D bo dałeś mi to bez pliku dll i nie dziala . wejdz na gg i daj plik dll, ja powiem czy dziala i po sprawie i bede juz cicho.

Opublikowano

Owl już nie ma vipa na WRS, poza tym vip na WRS jest przypisany do adresu GUIDE komputera, który trzeba wpisać w bazie danych GUIDE na forum WRS(wygenerowany przez WRSD3DGEN.exe), wiem jak to jest bo sam mam tam vipa.

omfg.png
Opublikowano

To i tak nie zadziała, bo twojego adresu GUIDE nie ma w bazie danych, więc go nie włączysz.

W załączniku hack, i tak nie zadziała, dlatego wam go daje xP

WRSD3D.zip

omfg.png
Opublikowano

ale chce sprobowac. daj to na speedshare i wrzuc tu link to ci zajmie pare sekund. a sam dll sie tu nikomu na nic nie zda.

OWl a ty mnie nie rozsmieszaj, bo to ty zaproponowałes ze mi to dasz, ja sie o nic takiego nie pytalem. I chce wiedziec co mi dasz za to ze ci kupilem ta kase w tibi. bo kasy w tibi nie chce , a kasy w rl nie masz mi jak oddac. wiec chce cos do wr albo jakis vipek.

nie dziala. wlaczam wr. hacka i wyskakuje :tatnium injector: press "END" to exit without injecotr. a jak daje instert to nic sie nie dziej, a na insert mial byc menu w hacku, a na end sie go wylacza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...