Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Debilni starzy

Pan Suavek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie jest tak że mam 3 warunki:

- muszę zdać (w szkole)

- nie mogę odjebać przypału

- muszę być szczery.

Np. W piątek spieprzyłem z ostatniej lekcji, w poniedziałek z pierwszej, a wczoraj (wtorek) z całego dnia.

Powiedziałem wszystko starszej, tzn. sama zobaczyła jak wróciłem do domu że jestem zajebany w trzy dupy

I zjarany.. Napisała 3x usprawiedliwienia i jest git.

Po prostu, może zrób tak jak Ja. Pójdź na wajsy, potem jej to powiedz (opisz jej calutki dzień co robiłeś)

To może wyjdzie z tego taki paradox, że zacznie Cię traktować poważniej, napiszę Ci to usprawiedliwienie,

I puści Cię wolno, jeszcze kasę da. Albo Cię zajebie i szlaban przedłuży o kolejne kilka tygodni..

Spróbuj :D

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Masakra ile ludzi kompa w domu nie ma a dają radę w szkole ogarnąć wszystko. Masz szkołę? - Na pewno masz dostęp do różnych pomocy. Pewnie chodzi o to że "o bosh jaka siara przynieść napisane na kartce ręcznie kiedy wszyscy inni mają wydrukowane" ;c A co do harówki w stodole to chyba w każdym domu dzieci pomagają rodzicom ;) Nawet jeśli niektórzy muszą rąbać drewno a inni zmywać naczynia. Przed tym nie uciekniesz a bez kompa dasz rade wyżyć.\ I nie rób z nich psychopatów. :)

Opublikowano

"Debilni"? Nie liczą się z twoim zdaniem? (wgl kto by liczył się z takim pojebem, ale to tak na marginesie)

Jak mi przykro, że nie możesz swojej światowej książki pisać. Ludzie żyją bez komputerów i jakoś im zajebiście idzie, ale ty nie możesz sobie poradzić. Dlaczego? Bo jesteś uzależniony.

Opublikowano

Chłopcze masz 16 lat a nie potrafisz porozmawiać z rodzicami naprawdę ?? Takim użalaniem się do niczego nie dojdziesz pisząc ten temat dałem 5 warnów. Mówię ci przedyskutuj to z nimi to na pewno pomoże.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Chłopcze masz 16 lat a nie potrafisz porozmawiać z rodzicami naprawdę ?? Takim użalaniem się do niczego nie dojdziesz pisząc ten temat dałem 5 warnów. Mówię ci przedyskutuj to z nimi to na pewno pomoże.

Jesteś bezczelny, za to że szukam pomocy bo mam pewien problem dajesz mi warna?

Wiem że chcesz sobie na kimś logi podbić, ale nie przesadzaj. Kto pyta nie błądzi.

W dupie to mam słuchaj mnie uważnie człowieku, życie nauczyło mnie mieć na wszystko wyjebane.

Możesz mnie tutaj zbanować przynajmniej uwolnię się od gówna, które sprawia że dla niczego innego nie wchodzę na neta tylko dla MPC.

A żebyś miał odpowiedni powód, to napiszę takie zdanie "kokosz to chuj" i możesz mnie teraz zbanować tłumacząc się że obraziłem "guru".

To może być mój ostatni post dlatego przewidywalnie już pożegnam się z forum które było moim nałogiem.

NQ, pozdrawiam wszystkich co mieli kiedyś ze mną do czynienia, współpracowali ze mną itp.

A ty Things wiedz ze mi na koncie nie zależy. banuj se ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...