Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][HOT][HIT] Pliki Serverowe by RexioMan [1.4.5][V7.0][FreeBuild+Survival]

RexioManTM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W konsoli servera wpisz:

pex user nick group set

np.

pex user RexioMan VIP set

i kliknij enter.

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

@Ref - nowa wersja V4.0

//ref co 24h

//Źle spojrzałem na datę, zdarza się...

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Dasz pliki w formacie .rar ??? bo nie chce miec instalatora w tym -.-

Zaraz dodam 2 download w którym będzie to samo ale zapisane w .rar

@Edit - już dodane

2cf6pe0.jpg

Opublikowano

Fajne pliki, dużo się trudziłeś, ale ten spis rang... dużo powiedziałeś.

17abys.png              

"Haters gonna hate hate hate hate"

Opublikowano

Fajne pliki, dużo się trudziłeś, ale ten spis rang... dużo powiedziałeś.

Nie za bardzo zrozumiałem "...ale ten spis rang... dużo powiedziałeś." jeśli chodzi Ci o to że mało informacji no bo poco więcej? Gracz - podstawowe uprawnienia :) VIP - ... itd. Pliki są tak zrobione aby były pod Server FB połączony z SV i Permy są do tego dobrane, pozdrawiam i dziękuje za opinie.

2cf6pe0.jpg

Opublikowano

Siema,Ty ja mam taką sprawe twoje pliki są zajebiste i za to + <-- duzy plus xDtylko mam pewien problem bo nie wiem jak z tym autchme do rejestracji bo wtedy to bylo z limitem 5 osob moglo sie zarejestrowac max tutaj w tej wersji tez tak jest? jesli tak to poradz cos na to jakies konfiguracje itp itd dzieki pozdrawiam

Opublikowano

Siema,Ty ja mam taką sprawe twoje pliki są zajebiste i za to + <-- duzy plus xDtylko mam pewien problem bo nie wiem jak z tym autchme do rejestracji bo wtedy to bylo z limitem 5 osob moglo sie zarejestrowac max tutaj w tej wersji tez tak jest? jesli tak to poradz cos na to jakies konfiguracje itp itd dzieki pozdrawiam

Zmień to czcionkę, a wszystko robi się w .../plugins/authme i w pliku config.yml, jeśli dobrze Cię zrozumiałem to chodzi Ci o linijkę:

maxRegPerIp: 1

Jeśli chcesz więcej kont zmień wartość 1 na większą, np. 5

2cf6pe0.jpg

Opublikowano

@ref - aktualizacja plików z 1.4.2 nastąpi po wyjściu stabilniejszego Bukkita ponieważ na tym Developerskim bukkicie występują problemy z chunkami, a na 1.4.5 nie będę aktualizował póki nie wyjdzie oficjalnie Minecraft 1.4.5.

2cf6pe0.jpg

Opublikowano

@ref

Niedługo wersja V6.0, a w niej:

*V6.0: [Wersja: HOT]

- aktualizacja CraftBukkit'a na wersje: craftbukkit-1.4.5-R0.1

- zaktualizowano pluginy pod najnowszego CraftBukkit'a

- aktualizacja pluginu Vault

- aktualizacja pluginu LWC

- zoptymalizowano pluginu i server

- usunięto logi

( Wpisy mogą ulec zmianie )

2cf6pe0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...