Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IndiVidual [Dedyk]

czosn

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zobaczcie sobie na ip : 192.168..... to ip wew : )

tak kolega ma racje , Serwer nie wypali usunąłem pliki postanowiłem zrobić własne swoje Pliki serwerowe serwer zapowiem za jakieś pół roku ponieważ chce mięci pliki dopracowane naj lepszym stopniu nie jakieś gówno jak tu sb wymyśliłem gotowce ludzie mają racje że poleciałem na łatwiznę wiec chce wam zrobić jak naj lepsze pliki serwerowe ale w odsłonie Dedyka , wracając do tych plików , to prawda ze IP było 192.168.23.1 ale pliki były tylko tu edytowane a miałem zrobić je na no/hamachi i tyle naj mocniej przepraszam za serwer ale lepiej że nie wystartował bo i tak było by mało graczy

Opublikowano

tak kolega ma racje , Serwer nie wypali usunąłem pliki postanowiłem zrobić własne swoje Pliki serwerowe serwer zapowiem za jakieś pół roku ponieważ chce mięci pliki dopracowane naj lepszym stopniu nie jakieś gówno jak tu sb wymyśliłem gotowce ludzie mają racje że poleciałem na łatwiznę wiec chce wam zrobić jak naj lepsze pliki serwerowe ale w odsłonie Dedyka , wracając do tych plików , to prawda ze IP było 192.168.23.1 ale pliki były tylko tu edytowane a miałem zrobić je na no/hamachi i tyle naj mocniej przepraszam za serwer ale lepiej że nie wystartował bo i tak było by mało graczy

Myślę że autor tym postem wszystko wyjaśnił ;> . Poproś modka niech zamknie, bo się spam robu. Życzę Udanych sukcesów .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...