Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IndiVidual [Dedyk]

czosn

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie blagam , czytajcie posty zanim cos napiszecie , na 1 stronie na dole pisze " Start 26 Pazdziernika , nastapila pomylka , mozliwe ze beta od jutra. "

Opublikowano

Witam.

Prezentacja serwer kijowa, napisy do prezentacji skopiowane z Tilian'a który już dawno padł i może większość użytkowników o nim nie pamięta.

Druga rzecz, serwer na plikach RyKoX v2, te pliki są już 'przeżarte' ludziom nie chce się grać na takich serwerach. . .

Jestem pewien tego że serwer postoi max 1/2 dni lub nie wystartuje.

Prezentacja zostaje zgłoszona za skopiowanie grafiki. . .

A zapomniał bym jeszcze kilka słów o administracji.

[GA]Czosn, znam go z jednego serwera hamachi, chyba SevenHeven...

Grał tam jako zwykły gracz wbił 250lvl i jak dziecko wyzywał każdego od 'Lamusa' że nie wbił 250lvl i nie ma najlepszego eQ na serwerze.

Gdy Hetisek go zbanował za to na czacie na forum wyzywał każdego od Skur***** Szma**** i takie tam...

Powiem tak odradzam gry na tym serwerze, ponieważ administracja jest nie ogarnięta, wejdziecie zobaczycie.

Opublikowano

Przepraszam ale serwer raczej nie wypali ponieważ zrobiłem go na karcie loop Back a karta loopback jest dla 1 osoby a hamachi mam rozje.... chyba że znajdę technika który pomoże mi coś z tym zrobić może wrzucę go na vps ale resztę powiem wam jak serwer bd stał może do piątku się wyrobie przepraszam mój błąd.

Opublikowano

No nie piedol.. na plikach RyKoXa v2... i na dedyka wpakować.. weź zrób swoje porządne pliki ,a nie na łatwiznę idziesz..

a mój błąd no-hamachi*

vad2.jpg

Opublikowano

Raczej nie wbije.

Widzę zlepek dwóch serwerów i chyba każdy wie jakich. Mapy w sumie takie same jak wszędzie, no może jedynie to coś na 210.

A takie pytanie, skoro to 4fun to zapewne exp leci bardzo szybko, to jak ludzie na +120 mają expić skoro żadnych mapek nie ma?

Dodaj jakieś inne zbroje, bronie bo to co tutaj widzę to przewija się przez każdego priva i można już tym dosłownie srać.

I w ogóle ta ortografia...matko boska, chociaż byś to wrzucił do worda i poprawił te błędy bo z tego co widzę to admin ma z max 15 lat a to dobrze nie wróży serwerowi.

58815786.jpg

Opublikowano

Mam prosbę, jezeli chodzi o danie linku do clienta to dajcie dzien przez zeby kazdy na spokojnie sb sciagnał. (najlepiej dzien przed tak około porannej godziny) Wtedy będzie ''Git''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...