Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League of Legends vs World of Tanks

Greedo

League of Legends vs World of tanks  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. LoL

• League of Legends
    • League of Legends
  2. 2. WoT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

World of Tanks jest bardziej rozbudowany, wystarczy tylko pograć trochę. Ale i tak wygra LoL bo więcej randomów w to gra i myśli że są fajni, aczkolwiek lol też nie najgorszy.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano
To ty chyba nie wiesz ile ma graczy WoT, a ile LOL i jak dużo graczy miesięcznie zaczyna grać w WOT.

W WoT masz co chwile aktualizacje które bardzo dużo dodają (czołgi itd), a w LoL'u co? Championy?

W LoL'a gra więcej ludzi po pierwsze. Po drugie WoT jest na światowej arenie z rok? LoL już ponad 4lata.

No super dodają czołgi, bo to nierozłączna część tej gry tak samo jak championy w LoL'u...

A więc polecam najpierw pomyśleć i nie pierdolić głupot jak potłuczony.

Opublikowano

Oczywiście że LoL. W WoT'a grałem jakieś 15 minut i już się znudziło, ciągłe jeżdżenie po tej mapie...

W lol'a szczerze jeszcze nie grałem, ale patrząc na filmiki jest to fajna gierka, może sobie pogram.

skpUo.png

Opublikowano

Locker, wkurwiają, nie denerwują tylko wkurwiają takie posty. Grałeś 15 minut, miałeś same najsłabsze czołgi, i grałeś z samymi noobkami (ty też do nich należysz). Wiadomo, nie wiesz nawet co to za gra to łatwo powiedzieć że jest "gupia". Większość głosujących nawet nie miała porównania, np. grała tylko w LoLa... Albo tak jak ty, grało 15 minut i już wszystko wie...

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ulala, WoT! LoL, jak dla mnie, jest po prostu nudny i cholernie przereklamowany.

Ahh, nie zauważylam, że to odkop. ;x Ale dobrze, że WoT wygrał. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...