Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League of Legends vs World of Tanks

Greedo

League of Legends vs World of tanks  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. LoL

• League of Legends
    • League of Legends
  2. 2. WoT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybierzcie w ankiecie ta gre,ktora waszym zdaniem powinna dostac golden joysticka.

Edit1.Tak,wiem cos skrzanilem z ankieta ale niestety nie moglem dodac jednej odpowiedzi do jednego pytania.Bylo napisane,ze musza byc dwie odpowiedzi.

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiście że LoL. Tam nie potrzeba ci wogóle kasy pln żeby być pro i mieć wszystkich championów. W WoT niestety za niektóre czołki trzeba zapłacić only PLN... .

Zdecydowanie LOL

fs_pc.png

Opublikowano

LOL nie zasługuje w żadnym w stopniu na golden joystick, gówno jakich mało w ogóle się nie rozwija i nie przyciąga nowych graczy (W porównaniu do wot)

W World of Tanks gra około 20mln graczy (zarejestrowanych 32mln i cały czas idzie w górę) WoT cały czas rozwija się co chwile dodawane są nowe rzeczy (czołgi fizyka itd)

Oczywiście że LoL. Tam nie potrzeba ci wogóle kasy pln żeby być pro i mieć wszystkich championów. W WoT niestety za niektóre czołki trzeba zapłacić only PLN... .

Zdecydowanie LOL

Są to czołgi premium których nie musisz kupić jak nie chcesz, ja gram bez premium od zawsze nigdy nie wydałem nawet 1zł na WoT i jakoś nie jestem gorszy, wręcz przeciwnie jestem lepszy od większości graczy premium.

Złoto możesz wygrać na ESL lub jakimś konkursie nie musisz kupować.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Oczywiście że LoL. W WoT te wolne przejażdżki czołgiem po całej mapie trwające po 5 min + są strasznie nudne. W Lol'u masz co robić, duży wybór championów i to jest po prostu lepsza gra :)

Opublikowano

Nagrodę golden joysticka nie dostaje się za że "w grze masz co robić" tylko za to jak gra się rozwija, przyciąga graczy i ogółem jest dobra.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nagrodę golden joysticka nie dostaje się za że "w grze masz co robić" tylko za to jak gra się rozwija, przyciąga graczy i ogółem jest dobra.

Czyli LoL

Oczywiście, ze LoL. Nie ma innej opcji;)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

To ty chyba nie wiesz ile ma graczy WoT, a ile LOL i jak dużo graczy miesięcznie zaczyna grać w WOT.

W WoT masz co chwile aktualizacje które bardzo dużo dodają (czołgi itd), a w LoL'u co? Championy?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

WoT bo bieganie jakimś trollem po krzakach mnie nie podnieca wolę jeździć czołgiem i rozwalać inne czołgi,budynki itd. w WoT masz dużo ciekawych rzeczy np. możesz sobie gąsienice ulepszać itd.

Opublikowano

W LoL'a grałem jakiś czas temu, ale szybko przestałem, bo nie przypadł mi do gustu.

WoT'a sobie niedługo ściągnę i zobaczymy czy dobry.

Opublikowano

Definitywnie LoL. WoT to nudna gra, nic tam się praktycznie nie robi.

W lolu co tydzień masz jakieś patche dodające nowości, co chwilę są jakieś eventy oraz co jakiś czas wprowadzane nowe rozwiązania.

Opublikowano

LoL, ciekawsza gra, możesz ulepszać postać runami, masteriesami a w wocie ? co ? gąsienice kupujesz ? po za tym w lolu nie trzeba wydawać pln, żeby odblokować champów a w wocie niektóre czołgu only pln (mój kumpel ostatnio wydał na wota 45zł bo sobie jakiś czołg kupil premium)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...