Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ElitePvP [Hamachi]

reacT

38 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy powi?kszy? warto?ci kamieni duszy ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co metof nie napiszesz nick uswojego bm-a ? pewnie jesteś kolejny anonimowym śmieciem. który potrafi tylko pisać a nie potrafi napisaś swojego nicku bo się boi , bo pewnie kłamie ... ninje to wiem i nie robiłem z tobą pvp a bm? no powiedz jaki mnie złożył samo to że napisałeś to, to od razu świadczy o twojej osobowości bo dobrze wiem że żaden bm nie żłożył mnie w pvp a bylo ich max 5 nie więcej

Opublikowano

Hmmm... kolejny napiacz, a zarazem spamer się trafił na tym forum? Kładziesz wszystkich akurat na tym serwerze to od razu świadczy to o tobie, że jesteś nad innymi graczami i możesz każdym dyrygować? O nie kolego, to nie jest twój fantastyczny świat.

Co do serwera to nie wiem jak on się teraz sprawuje, bo jakoś nie zachęcili mnie w tej odsłonie do dalszej gry. Choć polecam serwer wielu graczom. Prezka 8/10, Serwer .../10.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...