Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ElitePvP [Hamachi]

reacT

38 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy powi?kszy? warto?ci kamieni duszy ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

znowu mi nie działa o pozdro...

@edit działa

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

Dzis beda edytowane itemki i jutro z rana do pobrania będzie nowe locale.

Nie ma lipy! Pompa musi być!

Hardkorowy koksu, szacunek!

Opublikowano

Nowe Locale_PL

Download:

http://speedshare.org/download.php?id=26922DC71

Skan:

https://www.virustotal.com/file/64dd119a13ce92713e1129e55f256fb876965b3dfcfc795972cd6a6ead59bdef/analysis/1351243149/

Opublikowano

Nowy Launcher

Link:

http://speedshare.org/download.php?id=6C8F5A3F1

Skan:

https://www.virustotal.com/file/dcf1959a3c8270e9323460d82084bfb6d4dab4a76f721c35d1537a86f71ef0cd/analysis/1349595896/

Opublikowano

Nie rozumiem w czym problem mam nowy launcher oraz locale wszystko kopiuje odpalam loguje się i po paru sekundach wywala mnie z gry próbowałem już na 2 clientach -_-

bordadomal1.gif

Opublikowano

Przerwa Techniczna potrwa do godziny 21:00 .

Opublikowano

Szanowni Gracze. Z powodu komplikacji byliśmy zmuszeni dokonać restartu serwera. Nie zrobiliśmy tego z własnych powodów, czy kaprysów, lecz po to, aby graczom grało się lepiej. Wielu z Was skarżyło się na zbyt silna sure BM, słabego Szamana czy tam jakiś bugów.

A także dlatego, że biolog był edytowany, a ci którzy go zrobili przed edycja padali na tak zwane "hity" . Reset odbędzie się o godz. 12:30 i przewidywany start na 18:00.A jak będzie opóźnienie poinformujemy was .

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja pierdole reacT kto Ci pisał że BM jest silny ? no ja pier**** nie wiem co wy kur** ćpiecie nie potraficie grać a nie kur** mać. Dzieci tepe ciągle nic im nie pasuje ja grałem daggerem jakąś sura bm nie miał do mnei szans teraz zmieniam na bodziaka to tym bardziej nie będzie miał szans. reacT kur** nie słuchaj tycch pojebów to są dzieci które myślą że są najlepsi a tak naprawdę mają po 14lat i nie potrafią sobie eq zrobić.!!! Tyle co miałem do napisania oczyiwście nie kieruje tego do wszystkich tylko do tych co pisali do reacta ze SURA BM jest silny chicałbym zobaczyć jaki sura bm jest silny zapraszam pvp o ile będzie eq i postacie nick: xqenxsxxx zobacze jakie sury są silne JEBANE DZIECIAKI ciągle wam coś nie pasuje chcieliście biologa , to już kur** nie chcecie, dodał nowy połysk do niebianki do kur** nie pasuje wam że za dużo się świeci DZIEĆI OGARNIJCIE SIĘ !

Opublikowano

Test, co niby testujecie?

Żeby klasy były równe? I tak to pewnie nie wyjdzie, bo nigdy nie będą all równe...

261353nigga-stole-my-legs.jpg
Opublikowano

Jebane dzieci nie potrafią robić eq, grają 2tygodnie i piszą że są pro a padają z każdym i od razu wyzywają i nie wiedzą do czego magia służy.. Jak nie potrafią robić eq i pewnei czytają poradniki jak być pro w pvp jak ja to czytałem na mpcforum to tak go miałem zwyzywać że myślałem że mnei chuj strzeli ale w ostatniej chwili odpuściłem .. I pomyślałem niech dzieci mu wierzą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...