Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz anime lub mangi? Pisz tutaj!

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Ponawiam.

Jako ze nie znalazlem anime ktore mi sie spodobalo sprecyzuje sie.

Szukam anime gdzie glowny bohater jest chlopakiem w wieku 14-19 lat, bardzo inteligentny, ladna grafika, powazne zagadkowe!

Abym musial sie wszystkiego domyslac.

Podobalo mi sie death note czyli anime gdzie glowny bohater jest bardziej zly.

Podawajcie mi nazwy i czy znajde to anime z lektorem czy napisami na animezone, oraz co w nim sie dzieje czy warto ogladac, nie podawajcie mi srylion dupnych anime tylko jedno fajne, abym nie musial tylu kup sprawdzac.

Edit

BEZ ZADNYCH SUPER MOCY CZY ANIME TYPU DRAGON BALL NARUTO TAKIE CHINSKIE STAROCIE MIS IE NIE PODOBAJA.

Jak chodzi o super moce to death note jest ok, ale jakies strzelanki blyskawicami..

Bez wojen, jak krew to ladnie dopasowana a nie ze tryska nie normalnie.

Edytowane przez ✰ Fapjo ✰
Opublikowano

Ponawiam. Jako ze nie znalazlem anime ktore mi sie spodobalo sprecyzuje sie. Szukam anime gdzie glowny bohater jest chlopakiem w wieku 14-19 lat, bardzo inteligentny, ladna grafika, powazne zagadkowe! Abym musial sie wszystkiego domyslac. Podobalo mi sie death note czyli anime gdzie glowny bohater jest bardziej zly. Podawajcie mi nazwy i czy znajde to anime z lektorem czy napisami na animezone, oraz co w nim sie dzieje czy warto ogladac, nie podawajcie mi srylion dupnych anime tylko jedno fajne, abym nie musial tylu kup sprawdzac. Edit BEZ ZADNYCH SUPER MOCY CZY ANIME TYPU DRAGON BALL NARUTO TAKIE CHINSKIE STAROCIE MIS IE NIE PODOBAJA. Jak chodzi o super moce to death note jest ok, ale jakies strzelanki blyskawicami.. Bez wojen, jak krew to ladnie dopasowana a nie ze tryska nie normalnie.

Code geass. Obejrz 6 odcinków a potem nie będziesz mógł się oderwać.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Witam, szukam anime Fantasy, bardziej poważne lecz bez tragedii. :D

sygnaez.png

Jeśli znalazłeś błąd ortograficzny to mi napisz, chcę zobaczyć jaki ze mnie analfabeta. :D

Opublikowano

Great teacher onizuka. Jak tego nie obejrzysz to nie masz prawa nazywać anime swoim hobby lub zainteresowaniem. To anime jest po prostu świetne.

Idąc twoim tokiem rozumowania to ty nie masz prawa nazywać anime swoim hobby bo nie oglądałeś Sayuki... Ogarnij się w końcu...

@

Szukam anime nwm... Jakieś fantasy/super moce itp.

Opublikowano

@sebasku2

o boże, człowieku ty na prawdę nie zrozumiałeś tego co napisałem? Weź się w koncu ogarnij

@ szukam seinena, dramatu. Jakiegoś ambitnego tytułu, a nie bajeczki typu ft

XrgAYyk.png

Opublikowano

@sebasku2

o boże, człowieku ty na prawdę nie zrozumiałeś tego co napisałem? Weź się w koncu ogarnij

@ szukam seinena, dramatu. Jakiegoś ambitnego tytułu, a nie bajeczki typu ft

Ty do mnie mówisz, żebym się ogarnął? Cokolwiek ktoś nie napiszę(przykład twojego tematu z topkami)to zawsze masz coś do KOGOŚ listy. Zresztą co się będę z tobą w dyskusje wdawał...

Btw. Nie wiem co ty w tym anime niesamowitego widzisz, ale c**j, ty tak oceniasz, ja tak(5/10, ewentualnie 6/10?)...

@

Mecha też w sumie nie pogardzę

Opublikowano (edytowane)

@sebasku2

A kiedy ty zrozumiesz, ze sa anime ktore zasluguja na 4-7/10, a są takie które na 8-10/10? Wiadomo ze się ogląda wszystko co wpada ci do gustu, więc ten argument nie jest na miejscu. Gust powoduje tylko, że coś ci się podoba, nie ze ci sie podoba mocniej. To czy ci sie podoba mocniej powinno zależeć od samego anime. Sao np. nie zasługuje na 10 i 9, a gimbusy dają takie oceny.

@top

to anime co szukam ma mieć gatunek dramat

Edytowane przez Rhide2

XrgAYyk.png

Opublikowano (edytowane)

Dobra nie spamcie tu nw up zobacz se Shingeki no Kyojin  pewnie to widziałeś ale nie znam twojej listy

@sebasku2

Jak chcesz coś z super moce to Guilty Crown 

Edytowane przez BOZASNE
Opublikowano

@sebasku2

A kiedy ty zrozumiesz, ze sa anime ktore zasluguja na 4-7/10, a są takie które na 8-10/10? Wiadomo ze się ogląda wszystko co wpada ci do gustu, więc ten argument nie jest na miejscu. Gust powoduje tylko, że coś ci się podoba, nie ze ci sie podoba mocniej. To czy ci sie podoba mocniej powinno zależeć od samego anime. Sao np. nie zasługuje na 10 i 9, a gimbusy dają takie oceny.

@top

to anime co szukam ma mieć gatunek dramat

Widać, że to ty nie rozumiesz, a nie ja... Kiedy niby anime zasługuje na 4-7/10, a kiedy na 8-10/10? Wtedy kiedy ci się podoba, a to co ci się podoba zależy od gustu(nie wiem czy dobrze napisałem to, co chciałem powiedzieć), zresztą nie chce mi się z tobą pisać bo to nie ma sensu... A z tym sao to po części dojebałeś(czekam na opinię, że jestem gimbusem, który nie potrafi podać kontrargumentów) Nie chce mi się z tobą gadać bo to mija się z celem...

Btw. Nie ma czegoś takiego, że cokolwiek zasługuje na coś, tym bardziej w anime... A tym bardziej ten argument jest na miejscu, a twoje nie wiem, takie wzięte z dupy?...

@

@Bozasne

http://myanimelist.net/animelist/sebasku

Guilty Crown oglądałem, oceniłem je na 9/10 bo jednak trochę mu brakowało, żeby dostać "dziesiątkę"

Opublikowano

@sebasku2 według ciebie nie, według mnie tak. Mamy różne zdania.

@top

jakieść sci-fi też polećcie

I na tym pozostańmy ;)

@

Gintama, Tengen Toppa Gurren Lagann, Darken Than Black(oba sezony), Dennou Coil, Kaiba, Level E

Opublikowano

SZUKAMMMMM ANIME !!!!!! Oglądam wszystko prócz yaoi 

lista

To jest ukryta treść, proszę

a gdzie oceny? lepiej by było jakby się wiedziało co ci się podobało, a co nie.

Video Girl Ai

Nana

Nagi no Asukara

Usagi Drop

Steins;Gate

Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai.

Break Blade

Eureka Seven

Jojo's Bizzare Adventure (2012)

Rainbow

Fate/Zero

Shiki

Sakurasou no Pet na Kanojo

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Witajcie! Szukam anime z kategorii bishoujo ( z wikipedii bishōjo

Piszcie jakie anime z tej kategorii polecacie, a ja wybiorę coś dla siebię ;)

Najciekawsze anime nagrodzę lajkami 

jmm0xku1w3y4.png

Opublikowano (edytowane)

Witam!

To pytanie może się powtórzyć ale nie mam czasu by szukać go w tych 93 stronach :P
Mianowicie czy jest jakaś fajna strona by obejrzeć Spirited Away z napisami polskimi?

Edytowane przez WiarygodnyNie

76561198054704425.png

Opublikowano

Witam!

To pytanie może się powtórzyć ale nie mam czasu by szukać go w tych 93 stronach :P

Mianowicie czy jest jakaś fajna strona by obejrzeć Spirited Away z napisami polskimi?

Np .

To jest ukryta treść, proszę

szukam anime gdzie są walki na miecze i dobra fabuła, może być coś podobnego do sao/log horizont

Na miecze ?

Cowboy Bebop

rurouni kenshin

Mushibugyou  rochę odbiega :D ale miecze są + walki z potworami

rmoiyq.png

Opublikowano (edytowane)

Szukam anime jak Death Note, gdzie główny/i bohaterowie mają "Rozkminy" że tak to ujmę, Z tego gatunku(bądź podobne) oglądałem: No Game No Life, Wspomniany Death Note, Durarara, Steins;Gate. :P

PS: Dobrze by było gdyby obyło się bez dramatu, ale spoko, myślę że dramat też zniosę. :P

Edytowane przez Josumi

sygnaez.png

Jeśli znalazłeś błąd ortograficzny to mi napisz, chcę zobaczyć jaki ze mnie analfabeta. :D

Opublikowano (edytowane)

Hmm może to:

Gosick

Code Geass

Więcej nie podam bo nie przepadam za takimi motywami:D

Josumi

Mogę ci podać tytuły z bohaterami którzy są nieziemsko silni ^^ ( na język gimnazjalny: koxy )

Mogę ci podać tytuły z romansem ( dobrym romansem - chodzi o zachowania bohaterów są realniejsze w większości anime tej kategorii kończy się na czerwonej twarzy ,a mi się ten efekt znudził )

Mogę ci podać tytuły z epickimi mechami i ciekawą fabułą.

Mogę ci podać tytuły z dobrą komedią lub tzw. odmóżdżacze.

Mogę ci podać makaron z jajkiem ewentualnie jajecznice ^^

Edytowane przez sebastosMC

rmoiyq.png

Opublikowano

Hmm może to:

Gosick

Code Geass

Idę oglądać Gosick, Code Geass widziałem. :P

Zapomniałem wspomnieć po prostu. :P

sygnaez.png