Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz anime lub mangi? Pisz tutaj!

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

K***a, gosciu nie wymieniles ani jednego klasyka oprocz hunterxhunter, ktory ma 15 lat. 

Polećcie jakieś sci-fi.

Moja lista:

1. Shaman King 7/10
2. Naruto 7/10
3. Bleach 7/10
4. 2x Death Note 10/10
5. Steins Gate 10/10
6. Mirai Nikki 10/10
7. BTOOM 8/10
8. 2x Code Geass r1 9/10
9. 2x Code geass r2 9/10
10. Angel Beats! 9,5/10
11. Attack on titan/snk 8/10
12. One Outs 8/10 
13. High School DxD 9/10 !
14. High School DxD 2 9/10 !
15. Higashi no Eden 7,5/10
16. Toradora 9/10
17. Great Teacher Onizuka 8/10
18. Guilty Crown 8/10+
19. High School of the dead 8/10
20. Oda nobuna no yabou 8/10 !
21. Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai 9/10 !
22. Another 8/10 !
23. Full metal alchemist: Brotherhood 9/10
24. School Days 9/10 !
25. Baccano 7/10
26. Ichiban ushiro no daimoi 7/10
27. Deadman wonderland 8/10
28. Toaru majutsu no index 9/10 !
29. Toaru majutsu no index II 9/10 !
30. Toaru kagaku no railgun 7/10
31. Toaru kagaku no railgun s 8/10
32. Swort art online 7/10
33. Magi 1 sezon 7,5/10
34. Magi 2 sezon 8,5 /10
35. No game no life 7/10
36. Fate stay night 8,5/10
37. Fate zero 8/10
38. Fate zero 2 9/10
39. Black lagoon 7/10
40. Black lagoon 2 7/10
41. Psycho pass 9/10

Gantz

NJxbd4x.png

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

@1361622928-U485574.pngIzunumi , czytaj ze zrozumieniem, bo już mnie dobijasz swoimi postami -_-

Szukam czegoś ciekawego z gatunku: komedia, romans , ecchi , akcja

To jest ukryta treść, proszę

PS.

jest 5 przypadków w których możemy powiedzieć że coś jest "klasyczne" uczą tego w technikum. 

Edytowane przez lukasz:D

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano (edytowane)

Gantz

chce obejrzec anime, ktore jest zamkniete lub ma zapowiedziany sequel. Po za tym slyszalem, ze gantz to sredniak. Glowny bohater tam chyba kazdą przelecial :P

Edytowane przez Izunumi
Opublikowano

chce obejrzec anime, ktore jest zamkniete lub ma zapowiedziany sequel. Po za tym slyszalem, ze gantz to sredniak. Glowny bohater tam chyba kazdą przelecial :P

Heroic Age, tematyka powinna zadowolić Twoje gusta

Tiger&Bunny

Paprika

Tsuritama

Eureka Seven

no z takich lżejszych to seria Aria (the natural the animation)

Opublikowano (edytowane)

Hey..

Nigdy nie ogladalem Anime, ale czesto o tym slysze.

Nie wiem o co chodzi.

Kompletnie zielony.

Poszukuje anime dla nowej w tym osoby, ograniczenia wiekowe nie sa dla mnie wazne, moga byc cycki, nie musza. :P

Nie chce tego dragonballa czy co to jest to z tymi super bohaterami, takie cos mnie nie obchodzi...

Wazne aby polskie napisy ; p

Licze na pomoc ! : )

//Edit

Najlepiej aby bylo na yt...

Edytowane przez ✰ Fapjo ✰
Opublikowano (edytowane)

ja zaczynałem na bleachu i naruto. Każdemu nowemu podoba się Sword Art Online zobacz sobie - tobie polecam zacząć od tasiemca Fairy Tail jest odpowiedni na start :)

Opublikowano (edytowane)

ja zaczynałem na bleachu i naruto. Każdemu nowemu podoba się Sword Art Online zobacz sobie - tobie polecam zacząć od tasiemca Fairy Tail jest odpowiedni na start :)

Podales mu same gowna. Przeciez napisal, ze nie chce takich typowych shounenow jak dragon ball. Może on jest szanującym się dorosłym człowiekiem, a ty mu jakieś bajeczki proponujesz..

Hey.. Nigdy nie ogladalem Anime, ale czesto o tym slysze. Nie wiem o co chodzi. Kompletnie zielony. Poszukuje anime dla nowej w tym osoby, ograniczenia wiekowe nie sa dla mnie wazne, moga byc cycki, nie musza. :P Nie chce tego dragonballa czy co to jest to z tymi super bohaterami, takie cos mnie nie obchodzi... Wazne aby polskie napisy ; p Licze na pomoc ! : ) //Edit Najlepiej aby bylo na yt...

Określ jakie gatunki lub tematyka Cię interesuje. Bo tak w ciemno to mogę ci polecić Death Note i Mirai nikki

Edytowane przez Rhide2

XrgAYyk.png

Opublikowano (edytowane)

on nie miał na myśli shounenów tylko coś jak batman czy superman(skąd ma wiedzieć co to anime jak nie oglądał?)

A Death Note i Mirai nikki niezbyt pasuje na start 

szukam coś ciekawego prócz yaoi, pisać bo już czekam 3 dni :/

Opublikowano

Podales mu same gowna. Przeciez napisal, ze nie chce takich typowych shounenow jak dragon ball. Może on jest szanującym się dorosłym człowiekiem, a ty mu jakieś bajeczki proponujesz..

Określ jakie gatunki lub tematyka Cię interesuje. Bo tak w ciemno to mogę ci polecić Death Note i Mirai nikki

Jako pierwsze, obejrzalem Death Notes, no spodobalo mi sie, ale...

Troche jest to zbyt "sztuczne", chodzi mi o momenty "nie to nie moze byc prawda" "moze jednak" "ja bede bogiem!"...

Opublikowano

Hey, szukam anime co najmniej 2 tytuły jeden typowy romans/komedia, drugi zaś akcja/komedia typowa napierdalanka super moce etc.

Lista:

Naruto (2 serie)
Fairy Tail
Another
Norgami
Magi (2 serie)
No game, no life
Sword Art online
Darker Than Black
Katanagatari
Soul Eater
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Fate (Wszytkie jakie narazie były)
Shaman king
Shingeki no kyojin
BTOOM
Death Note
Bleach
Ao No Exorcist
D.Gray-Man
Mirai nikki
Berserk
Guilty Crown
Steins Gate
Hataraku Maou-sama!
Blade and Soul
Tokyo Ravens
HunterxHunter 2011
Suisei no Gargantia
Sword Art online 2
Deadman Wonderland
Akame ga KILL!
Toaru Majutsu no Index
Toaru Majutsu no Index II
Blood Lad
Ichiban Ushiro no Daimaou
Witch Craft Works
Kateikyoushi Hitman Reborn!
Tokyo Ghuol
Black Lagoon
Black Lagoon: The Second Barrage
Black Lagoon: Roberta's Blood Trail
Hakkenden: Touhou Hakken Ibun
Hakkenden: Touhou Hakken Ibun 2
Kaichou wa Maid Sama!
Brave 10
Bokura wa Minna Kawaisou

Opublikowano (edytowane)

Jako pierwsze, obejrzalem Death Notes, no spodobalo mi sie, ale...

Troche jest to zbyt "sztuczne", chodzi mi o momenty "nie to nie moze byc prawda" "moze jednak" "ja bede bogiem!"...

To obejrz steins gate i mirai nikki. Powiedz o co ci chodziło z tymi bohaterami? Bo kolega lukasz mysli, ze pomyliles z marvelem, a ja jestem przekonany, ze nie chcesz po prostu ogladac anime typu naruto i dragon ball

Dobra, polece ci porządnie. 

Jeśli szukasz romansu: Toradora

Jeśli szukasz seinena science fiction (seinen to anime bardziej dojrzałe, przeciwieństwo shounena według mnie) to: Steins;Gate

Jeśli szukasz zwykłej seryjki z cyckami i haremem: Highschool DxD

Jeśli szukasz shounena (czyli anime dla chłopców w wieku 13-16 lat): Full metal alchemist brotherhood

Jeśli szukasz anime, w którym główny bohater posiadając pewną moc i inteligencje podejmie się próby przejęcia władzy nad światem z pewnych swoich powodów oraz lubisz lub nie przeszkadzają ci mechy: Code Geass

Jeśli szukasz dramatu z małym wątkiem romansu: Ano hi mita hana no namae wo bokutachi wa mada shiranai

Jeśli szukasz po prostu fajnej serii z akcją, krwią i ciekawą fabułą: Btooom

Jeśli szukasz ciekawego pod względem fabuły i postaci anime, w którym są całkiem fajne soundtracki oraz trochę romansu i dramatu: Mirai Nikki

Edytowane przez Rhide2

XrgAYyk.png

Opublikowano

Szukam anime.

Jestem nowy, poszukuje Horror, zagadkowe odc po 20 min minimalnie 15 ktore wyszlo.

No przecież ci poleciłem. 

To obejrz steins gate i mirai nikki. Powiedz o co ci chodziło z tymi bohaterami? Bo kolega lukasz mysli, ze pomyliles z marvelem, a ja jestem przekonany, ze nie chcesz po prostu ogladac anime typu naruto i dragon ball

Jeśli szukasz seinena science fiction (seinen to anime bardziej dojrzałe, przeciwieństwo shounena według mnie) to: Steins;Gate

Jeśli szukasz shounena (czyli anime dla chłopców w wieku 13-16 lat): Full metal alchemist brotherhood

Jeśli szukasz anime, w którym główny bohater posiadając pewną moc i inteligencje podejmie się próby przejęcia władzy nad światem z pewnych swoich powodów oraz lubisz lub nie przeszkadzają ci mechy: Code Geass

Jeśli szukasz dramatu z małym wątkiem romansu: Ano hi mita hana no namae wo bokutachi wa mada shiranai

Jeśli szukasz ciekawego pod względem fabuły i postaci anime, w którym są całkiem fajne soundtracki oraz trochę romansu i dramatu: Mirai Nikki

Mirai nikki, full metal alchemist brotherhood, steins gate są zagadkowe, ale nie straszne. Choć trudno, żeby bajka kogoś przestraszyła, nigdy się z tym niespotkałem. Zagadkowe jest jeszcze another. W gatunkach ma horror, ale ja tam się niczego przy tym nie bałem.. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

No przecież ci poleciłem.

Mirai nikki, full metal alchemist brotherhood, steins gate są zagadkowe, ale nie straszne. Choć trudno, żeby bajka kogoś przestraszyła, nigdy się z tym niespotkałem. Zagadkowe jest jeszcze another. W gatunkach ma horror, ale ja tam się niczego przy tym nie bałem..

Poleciles, ale nie przybadlo mi do gustu.

Moglby ktos podeslac link do strony na której mogl bym oglądac anime na TELEFONIE?

Jak wspomnialem interesuja mnie zagadki.

Podobal mi sie death notes.

Opublikowano (edytowane)

Poleciles, ale nie przybadlo mi do gustu.

Moglby ktos podeslac link do strony na której mogl bym oglądac anime na TELEFONIE?

Jak wspomnialem interesuja mnie zagadki.

Podobal mi sie death notes.

serio zdąrzyles juz zobaczyc: toradora, steins gate, mirai nikki, btoom, full metal alchemist brotherhood, another, ano hi mi ta, i code geass? Niezly jestes. Jak opdobal ci sie death note to czemu nie skonczysz?

Edytowane przez Rhide2

XrgAYyk.png

Opublikowano (edytowane)

na anime-shinden można niektóre i na animezone tak samo (kiedyś anime-shinden miało aplikacje na androida)

Zobacz Anime:

Hellsing Ultimate - horror

ChäoS;HEAd - to może być trudne dla początkującego 

Danganronpa: Kibou no Gakuen to Zetsubou no Koukousei - tu zaś może odrzucić cie grafika 

@1361622928-U485574.pngRhide2 on pewnie nawet nie patrzał na te anime bo nie pasują do jego wymagań 

fapjo jak masz powyżej 15 lat to mogę ci polecić coś na skype. Pisz na PW:) 

Opublikowano

Shounen anime dla chłopców 13-16 i w tym momencie zacząłem płakać... Mirai Nikki ciekawy pod względem fabuły? Nice Joke Bro!

Zresztą nie chce mi się kłócić bo mi się emaile na nowe konta pokończyły ;/

@

Szukam anime.

Jestem nowy, poszukuje Horror, zagadkowe odc po 20 min minimalnie 15 ktore wyszlo.

Corpse Party: Tortured Souls - nie wiem co to, ale kumpel oglądał i mówił, że dosyć dziwne i na pewien sposób straszne...

Shinsekai Yori

Monster

Another

Tokyo Ghoul(W chu cenzury, ale krewke też zobaczysz(sporo))

Shiki

Opublikowano (edytowane)

Shounen - anime przeznaczone głównie dla chłopców. Np. dragon ball.  "w tego rodzaju komiksach i filmach dominują walki, roboty i silni bohaterowie. "

Czyli glownie dla 13-16 latków. Moze sie podobac starszym, ale glownie są dla wlasnie mlodszej widowni 

@sebasku2

@sebasku2

Edytowane przez Rhide2

XrgAYyk.png

Opublikowano (edytowane)

A fapjo myślisz może w jakim wieku jest? Nie wiadomo :)

PONAWIAM moją prośbę o jakieś ciekawe anime

#down

@1361622928-U485574.pngRhide2 to po co mnie jechałeś jak mu wypisałem shouneny. 

Opublikowano

A fapjo myślisz może w jakim wieku jest? Nie wiadomo :)

PONAWIAM moją prośbę o jakieś ciekawe anime

No wlasnie, nie wiadomo dlatego polecilem mu shounena. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Siemka szukam anime podobnego do Beelzebub chodzi o to by bohater był uczniem i był takim kozakiem w swojej szkole i tp tak by były jakieś bijatyki z jego udziałem i tp (najlepiej bez jakiś dziwnych mocy i tp) jak coś może być tak romans jakiś fajny wplątany w to i jeszcze jeszcze jakieś krwawe anime podobne do Deadman Wonderland 

Opublikowano

Siemka szukam anime podobnego do Beelzebub chodzi o to by bohater był uczniem i był takim kozakiem w swojej szkole i tp tak by były jakieś bijatyki z jego udziałem i tp (najlepiej bez jakiś dziwnych mocy i tp) jak coś może być tak romans jakiś fajny wplątany w to i jeszcze jeszcze jakieś krwawe anime podobne do Deadman Wonderland 

do deadman wonderland to btooom, mirai nikki

XrgAYyk.png

Opublikowano

Ponawiam Siemka szukam anime podobnego do Beelzebub chodzi o to by bohater był uczniem i był takim kozakiem w swojej szkole i tp tak by były jakieś bijatyki z jego udziałem i tp (najlepiej bez jakiś dziwnych mocy i tp) jak coś może być tak romans jakiś fajny wplątany w to 

Opublikowano

Ponawiam Siemka szukam anime podobnego do Beelzebub chodzi o to by bohater był uczniem i był takim kozakiem w swojej szkole i tp tak by były jakieś bijatyki z jego udziałem i tp (najlepiej bez jakiś dziwnych mocy i tp) jak coś może być tak romans jakiś fajny wplątany w to 

Great teacher onizuka. Jak tego nie obejrzysz to nie masz prawa nazywać anime swoim hobby lub zainteresowaniem. To anime jest po prostu świetne.

XrgAYyk.png