Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eruris.pl [Dedyk]

MatematykPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Każdy ma swoje zdanie ja powiem że serwery hard są chujowe i męczące:) to moje zdanie i myśle że nie powinieneś komuś radzić, kazdy robi co chce.

Opublikowano

Cześć Sequence.Z Tej Strony Bartek dawny Administrator waszego ts. Gdy pewien xXChapXx wraz z swoja inteligentną ekipą zepsuli TS zostałem o to oskarżony ja. Dostałem bana. Gdyż chcę się od tego odwołać gadam Patrykiem i nic powiedział ze podać mu Ip moje i mnie odbanuje, podałem czekałem , nic takiego nie nastąpiło.Więc ogarnij tych JATS na Tym TS Daj Heniowi Rangę i niech będzie sam tam Adminem na Ts.Ponieważ z zaistniałych sytuacji z Wrogami Chap itd. zmienię ip i jestem od razu Banowany za nic.

Wytłumaczyć mu mogę co i jak ma zrobić i najlepiej by było jak by był sam powtarzam drugi raz. BoskiegoHenia Proszę teraz o wypowiedz dlaczego mnie wydalił z Funkcji ATS?

Opublikowano

Cześć Sequence.Z Tej Strony Bartek dawny Administrator waszego ts. Gdy pewien xXChapXx wraz z swoja inteligentną ekipą zepsuli TS zostałem o to oskarżony ja. Dostałem bana. Gdyż chcę się od tego odwołać gadam Patrykiem i nic powiedział ze podać mu Ip moje i mnie odbanuje, podałem czekałem , nic takiego nie nastąpiło.Więc ogarnij tych JATS na Tym TS Daj Heniowi Rangę i niech będzie sam tam Adminem na Ts.Ponieważ z zaistniałych sytuacji z Wrogami Chap itd. zmienię ip i jestem od razu Banowany za nic.

Wytłumaczyć mu mogę co i jak ma zrobić i najlepiej by było jak by był sam powtarzam drugi raz. BoskiegoHenia Proszę teraz o wypowiedz dlaczego mnie wydalił z Funkcji ATS?

TeamSpeak3 będzie reinstalowany więc również lista banów ulegnie wyczyszczeniu.

Co do twojej degradacji przyczyny:

Wielokrotne łamanie regulaminu.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Wielokrotne. Podaj mi dokładny punkt regulaminu.w Ostatnim czasie nie było wcale Regulaminu na ts.

Z tego co wiem wydaliłeś mnie z tego powodu ze zmieniłem opisy dat na kanałach, Description.

Jedna z problemów była Gosia gdyż mnie wyzwała jak siedziałeś ze mną na kanale. Wtedy przez nia wszystko się zaczęło. A gdzy przyszło co do czego Pomogła rozwalić ts SaTTanowi i Lexani. Prosta sprawa,poznasz prawdę.

Nadal sądzisz ze ci ts rozwaliłem, co do kanałów Próbowałem pomóc ale nie słuchałeś. Nie potrzeba reinstalacji TS3. Wydalisz Każdego ATS to ci powiem jak to zrobić i wytłumaczę. A jak nie chcesz pomocy to sam sobie zrobisz dodatkową prace. Wiele lepiej by wyglądał serwer bez tych osobników na ts.

Opublikowano

Dzisiaj zaistniała taka sytuacja iż jeden z Graczy o Nicku Aveng zabił mnie pod dt i wyleciał mi miecz. Zaświadczam iż moja ranga była równa 0. Poszedłem do M1 CH1 Chunjo i ten sam User zabił mnie i wyleciały mi kolce z kryształu dusz. +5. W te kolce poświęciłem dużo złotych polskich. Więc chciałbym się dowiedzieć czy idzie coś z tym zrobić. Jednym z Graczy którzy to widzieli mowa o pierwszej sytuacji jest gracz Banito, widział i rozmawiałem z nim o tej sytyacji. Proszę o wypowiedz któregoś z Administratorów.

Dowody jak pisze o tym z Aveng:

http://scr.hu/8v2/s0ax0

Z drugim z graczy.

http://scr.hu/8v2/lg4tt

Opublikowano

Wielokrotne. Podaj mi dokładny punkt regulaminu.w Ostatnim czasie nie było wcale Regulaminu na ts.

Z tego co wiem wydaliłeś mnie z tego powodu ze zmieniłem opisy dat na kanałach, Description.

Jedna z problemów była Gosia gdyż mnie wyzwała jak siedziałeś ze mną na kanale. Wtedy przez nia wszystko się zaczęło. A gdzy przyszło co do czego Pomogła rozwalić ts SaTTanowi i Lexani. Prosta sprawa,poznasz prawdę.

Nadal sądzisz ze ci ts rozwaliłem, co do kanałów Próbowałem pomóc ale nie słuchałeś. Nie potrzeba reinstalacji TS3. Wydalisz Każdego ATS to ci powiem jak to zrobić i wytłumaczę. A jak nie chcesz pomocy to sam sobie zrobisz dodatkową prace. Wiele lepiej by wyglądał serwer bez tych osobników na ts.

Człowieku Ty sobie chyba jaja ze mnie robisz?

Czy ja Cię wyzywałam na TS? Kpina .

Ale to ja chciałam abyś został wydalony ponieważ Twoje aroganckie zachowanie , banowanie bez powodu oraz

straszeniem mnie że stracę rangę bo coś źle z kanałem zrobiłam było karygodne.

Opublikowano

Serwer znów chwilowo off , nie trzeba tu spamić dodaje tylko ten jeden post bo strona dziala. Prawdopodobnie coś robią:>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy was to obchodzi ale jem wlasnie wczorajsze kotlety z frytkami.

Serwer zapowiada sie fajnie,wejde ocenie swoim fachowym okiem i dam edit.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...