Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eruris.pl [Dedyk]

MatematykPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może ja się wypowiem na temat tego serwera.

Mianowicie grałem tu od samego początku przez baaaardzo długo większych problemów czy jakiejś zawiści która teraz króluje na serwerach wprowadzana przez gówno warte szczeniaki także nie.

Wszystko było odbugowane ( nie wiem jak teraz ale jak grałem wszystko było w porządku).

Henio odkąd pamiętam zdecydowanie nie nadawał się na administratora tak samo Gosia na forum ( za podobną wypowiedź na forum dostałem perma).

Ostatnio z ciekawości wszedłem na serwer zobaczyć co tam " w trawie piszczy" i nic się nie zmieniło co praktycznie mi się bardzo podoba.

Ogólnie rzecz biorąc polecam serwer mimo iż nie mam czasu grać.

Eruris jest dobrą odskocznią od serwerów ciężkich.

Tak więc serdecznie polecam mimo kilku niedociągnięć warto tutaj zagościć.

Pozdrawiam NoeL , ReNo

Opublikowano

ZellMT2 poproszę o dowody na to że " prosiłem graczy o komendy " jesteś bardzo zabawny, lecz zastanawia mnie to czy te bajki są z powodu tego że nie dałem Ci eq czy jest jakiś inny?

Czekamy ciągle na [GA]Sequence który doda patcher i wtedy ukaże się nowa już gotowa prezentacja.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

ZellMT2 poproszę o dowody na to że " prosiłem graczy o komendy " jesteś bardzo zabawny, lecz zastanawia mnie to czy te bajki są z powodu tego że nie dałem Ci eq czy jest jakiś inny?

Czekamy ciągle na [GA]Sequence który doda patcher i wtedy ukaże się nowa już gotowa prezentacja.

Każdy kto grał od początku to potwierdzi BrakAmmo , Egzecution , RaVen i wielu wielu innych;]

Nie nadajesz sie na Gm`a nie oszukujmy się.

Jedyne co na tym serwerze robiłeś to stałeś w m1 przebrany za mikołaja i rozmawiałeś z Shantią.

Ty mi eq miałeś dać ? zabawne ;]

Jakie niby eq? SKoro miałem lepsze niż Ty ;x ( Świadczy o tym fakt że nawet Twoja Gosia ode mnie za PLN je kupowała) ;x

Sequence buraku jak w końcu się ogarniesz napisz na pw

Opublikowano

Potwierdzam wszystko co pisze NoeL (ale ktos musi robic za wafla na serwerze).

WP wam nie odbuguja bo ulepszacze sa w is to po ch*j maja dropic w grze, jak mozna na nich zarobic.

Sequence- czlowiek duch, kto to jest ? Nikt chyba tego nie wie.

Pozdrawiam Egzecution.

Opublikowano

Zell jeżeli uważasz że to co robiłem opierało się na tym co opisałeś jesteś w błędzie.

Opuściłeś pare faktów m.in banicja, organizacja eventów, ogarnianie forum, ogarnianie ts3.

To są moje uprawnienia, to wykonuje.

Więc jeżeli twój iloraz inteligencji jest jednak troche większy niż temperatura pokojowa to wejdz na forum, udaj się do działu Eventy/Konkursy, Archiwum i zauważ ile eventów zorganizowałem.

Jeżeli zechcesz wejdz na ts porozmawiaj z innymi ile razy udzieliłem pomocy.

Masz czarno na białym dowody, nadal będziesz się nad tym upierał ?

To że " Moja Gosia " kupiła od Ciebie eq świadczy chyba o tym że jej nie dawałem nic prawda?

Żenujące są te twoje wypowiedzi.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

nie polecam, masa noobow na kazdej mapie. Serw jest tak prosty ze po 2 dniach grania ma sie juz naprawde wysoki lvl jak i eq do expa i pvp.

45179002195106997557.png

Opublikowano

Serwer jest a raczej był bardzo fajny . Kiedyś grała ogarnięta ekipa lecz wszyscy poodchodzili . W 100% kopia divine . Ściągnięty regulamin ( zresztą nadal z napisem " divinewrold " ) , tam zbugowała się mapa na 250 to dziwnym trafem na tym serwerze też . Epickie EQ zrobimy jedynie wydając majątek na IS . GA nie ogarnia nic , forum padło i co tu więcej pisać . Kiedyś serwer był bardzo fajny lecz teraz stał się nie do zniesienia ;]

Opublikowano

xxx

58615817944279342242.png

"Można spędzić w sposób sensowny lata z jednym człowiekiem po to, by mu pomóc w zrozumieniu siebie."

Opublikowano

Serwer na tą chwile OFF , strona OFF. Dziennie jest wyłączany około 2-3 razy a nie grałem na nim od końca wakacji, poprostu wywaliłem eq. Teraz po 3 dniach gry , czyli od 20.12 do 23.12 zrobiłem całe eq Lodowe . Serwer łatwy szybko exp leci w jeden dzień 180 , w dwa dni 250. Co prawda to prawda wiele osób odeszło, gra dużo dzieci ale da się wytrzymać.Serwer "OFF" przypuszczam że dodają teraz prezenty . Poza tym Wesołych Świąt:).

Opublikowano

Serwer na tą chwile OFF , strona OFF. Dziennie jest wyłączany około 2-3 razy a nie grałem na nim od końca wakacji, poprostu wywaliłem eq. Teraz po 3 dniach gry , czyli od 20.12 do 23.12 zrobiłem całe eq Lodowe . Serwer łatwy szybko exp leci w jeden dzień 180 , w dwa dni 250. Co prawda to prawda wiele osób odeszło, gra dużo dzieci ale da się wytrzymać.Serwer "OFF" przypuszczam że dodają teraz prezenty . Poza tym Wesołych Świąt:).

a ile trwają te offy przeważnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...