Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malzahar - To Ja jestem Voidem.

Aciek666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

f5

Nawet jeżeli ruszył już ten 3 sezon, nie ma znaczenia. Nic się nie zmieniło, nadal burst jaki ma Malzahar jest praktycznie nie do zabicia.

Mogę napisać poradnik dotyczący Syndry, ktoś chętny?

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Bardzo ładny poradnik, jeszcze tylko byś dodał kogo countruje , oraz kto go countruje (: . I Elegencko.

Opublikowano

http://www.lolking.net/summoner/euw/22011892#history

O wiele trudniej jest na srebrze niż na platynie US.

Możecie śledzić jak się sprawuje malzahar. Ostatnia gra, gdzie mam: 8/3 grałem sam... po prostu ... nierealne wygrać.

Co do kontr, poprawię je jutro. Dziękuję za miłe opinie

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Opublikowano

Poradnik Idealny, nie ma żadnych błędów, wszystko napisane co trzeba...
Tylko szkoda że inni nie piszą tak dobrze TuT`ów postaci jak ty :(

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Tak mnie denerwuje ten edytor cholerny. Nigdy nie jest tak jakbym chciał i zawsze musi mi zepsuć całego posta.

#Dodany nowy punkt do#

6. Ważne TIP-y.

- Przy pomocy CTRL + 1 możemy poczuć się niczym w GTA 2 i denerwować przeciwnika (jeżeli ten ma włączony głos) beknięciami. Oczywiście wiem, że to nie są beknięcia, ale są!

Poprawiłem również CounterPicki.

Masteriesów nie zmieniam, są dokładnie takie same tylko wygląd jest inny w 3 sezonie.

Ponawiam pytanie: czy chcecie poradnik do Syndry bądź Leony?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ref

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Poprawiony build i parę ładnych rzeczy~

MIłego czytania.

#Down

Są aktualne przecie :O

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Dzięki za odświeżenie tematu, ale w 3 sezonie nie miałem przyjemności nim grać często :( Z resztą teraz nie mogę nawet grać.

• 4 miesiące temu...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...