Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Hell elo, próba wyjśćia z 633

TDK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak, cenzura w uj udana haha xD

Temat jak dla mnie słaby, co to za fun jak koleś z 1700 elo wbija się na totalnych noobów z 600 elo? -.-

To tak jak byś na założył nowe konto i cieszył morde że robisz pente na typach którzy divują cię na 1 lvlu..

Zresztą coś słabo ci wychodzi te wychodzenie z elo hell, kolejna porazka ze statystykami 0/7, chyba jednak nie zasługujesz na tak wysokie elo jeżeli na takim poziomie gier nie potrafisz wycarrować.

Opublikowano

Zanim cokolwiek napiszecie czytać posty trolle proszę jak się nie podoba nie każę wam tu zaglądać

Super cenzura, panie Tenshay - muszę przyznać.

Takie osoby jak Ty niszczą Ligę i powinny być permamentnie banowane. Jak taki 700 Elo guy ma się sam wybić, jeżeli w przeciwnym teamie trafisz się Ty, Gimper, czy inny booster?

Wybacz bro pomyliłeś nicki niestety :)

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Zanim cokolwiek napiszecie czytać posty trolle proszę jak się nie podoba nie każę wam tu zaglądać

Wybacz bro pomyliłeś nicki niestety :)

1. Twój screen

e2xqft.jpg

(Nie martw się, screen został upnięty przeze mnie na imageshack, więc ze screenshotera możesz go już skasować)

2. Screen z lolking.net (match history)

lie.png

Źródło (twój profil) :

http://www.lolking.net/summoner/na/157143#profile

or Click me

Rozumiem, że to było zamierzone kłamstwo ? Nieładnie.

North America Ftw

Tutaj kopia twojego posta, w razie gdybyś zechciał go edytować. (przezorny zawsze ubezpieczony, h3h3)

liarj.png

Opublikowano

Skoro Riot zaczyna już na ogromną skale banować elo boosterów gimber chyba musi zacząć sie bać...

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Skoro Riot zaczyna już na ogromną skale banować elo boosterów gimber chyba musi zacząć sie bać...

nie ogarniasz co chodzi, banuja ludzi ktorzy na tym zarabiaja.

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

To jest tylko stereotyp.

Ludzie czasem z 900 elo grają lepiej niż niektóre 1600.

Zabawne, dlaczego w takim razie ludzie z 900 elo są na 900, a 1600 na 1600, czysty przypadek H@H@H@H@ człowieku, uśmiałem się naprawde

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

Drogi autorze. Powiedz, jakim cudem to konto z 600 elo nie jest twoje, skoro masz prawie że identyczny nick na xfire podanym w sygnie?

Opublikowano

Zabawne, dlaczego w takim razie ludzie z 900 elo są na 900, a 1600 na 1600, czysty przypadek H@H@H@H@ człowieku, uśmiałem się naprawde

Za 3 lata jak mi się zechcę, to spadnę na 900 elo i Ci odpowiem.

Opublikowano

Najpierw musisz mieć takie jaja by to zrobić, a samo gadanie nic Ci nie da ;]

Co to za problem wziąć od kogoś konto 30lv i trollować każdą grę?

Doba i po sprawie.

Opublikowano

Powodzenia wyccarowania elo, jak na elo 600 masz staty 0/3 vayne, i 0/7 maokai. Tylko mu elo psujesz, a nie nadrabiasz.

Nadal uważam że topic nonsens, miałby sens, gdybyś faktycznie carrował elo, jak widać, nic z tego się nie spełnia.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Po pierwsze gimper nie "gimber" po drugie niesądze żeby go złapali

Po pierwsze napisałem to specjalnie i w każdym moim poście związanym z tą osobą pisze "gimber" ale widzę że tobie trzeba tłumaczyć wszystko dosłownie bo przecież nie zrozumiesz...

@Topic :

Chcesz carry'ować elo a z 600 elo masz staty 0/3?

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Po pierwsze napisałem to specjalnie i w każdym moim poście związanym z tą osobą pisze "gimber" ale widzę że tobie trzeba tłumaczyć wszystko dosłownie bo przecież nie zrozumiesz...

@Topic :

Chcesz carry'ować elo a z 600 elo masz staty 0/3?

Widocznie dla niego to jeszcze za wysoki poziom.

Opublikowano

Drogi autorze. Powiedz, jakim cudem to konto z 600 elo nie jest twoje, skoro masz prawie że identyczny nick na xfire podanym w sygnie?

Konkret :D widac ze to jego konto, chcial pokazac sie z lepszej strony ala: "jestem taki dobry, pocarruje low elo", a prawda jest taka ze to konto od zawsze bylo jego i sam spadl, pewno nie trollujac a grajac serio co widac po statach.

Coz, autor tematu zostal zdemaskowany, temat automatycznie traci sens.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...