Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Insiider

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie darze sympatia ten serwer dosyc dlugo tu gralem wiec jak uda mi sie przypomniec passy do swojej postaci to napewno zagram.

słaby jestem w te miecze...

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja dalej prosze o POMOC gdyz mam Nowego Clienta lecz, no wlsnie tu jest ten problrm.

Gdyz nie mam calego ba lacze mi zerwala;/ Brakuje mi plikow exe autopatchera.

Iczy znajdzie sie ktos tak pomocny i upnie mi ktos te pliczki?

Niestety nie moge sobie pozwolic na pobraznie znow clienta gdyz mam slaby ograniczony transfer.

Dzieki tym plikom bede mogl swobodnie wrucic na server. Bardzo was prosze o pomoc i DZIEKUJE z Góry.

Wynagrodze jak tylko sie da.

Opublikowano

Nie zagram . Grałem i nic specjalnego . Nie polecam ,

/ jeszcze jedno - kolejna administracja która ma w dupie zwykłych graczy i wielekroć nie raczy ich informować o swoich działaniach - to oczywiście do teamu , chyba , że się zmienił to SORY . Ale wątpię.

Ach ta kasa ;]

Opublikowano

Nie wiesz czy Administracja się zmieniła a piszesz takie posty.. to było kiedyś, teraz jest inaczej.

Na[isalem ci na pw o pomoc.

A ja nadal prosze o pomoc o upniecie plikow exe oraz auto patchera dziekuje

Opublikowano

Dalej proszę o pomoc.

Czy znajdzie sie chodz 1 osoba ktura upnie mi pliczki exe oraz auto patchera?

Bardzo prosze o pomoc, WYNAGRODZE jak tylko sie da.

Opublikowano

wiesz, server ma 4 lata, dużo nowych zbroi jest, akurat hwang jest słaby teraz. Malo kto gra ze starych graczy, jak już to pomagają nowym, więc w czym problem ? w tydzien 100 lvl można wbić a eq troszkę dłużej.. usuneli by to, donat jak ma teraz eq dobre to i tak by miał w kilka dni to samo, 1 tys da i już. : P

Opublikowano

A nie lepiej wbić na serv i sprawdzić ? każdy mówi że kiedyś było lepiej, tak naprawde to jest dalej ten sam serv. kiedyś było pełno noobskich gmów

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Mam problem, gdy próbuję odpalić klienta to wyskakuje mi ze "Aplikacja nie została właściwie uruchomiona (0xc0000005). kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikację."

90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego gdyby Justin Bieber mial zamiar skoczyc z wierzowca bez spadochronu jesli należysz do tych 10% co wzieliby krzeslo i popkorn i krzyczalo skacz lamusie wklej to na swoja sygnaturke

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

yy jak to up? framework? jakoś tak/

Ja zaczynam jest kozak, każdy ładnie pomaga itp

kozak to kiedys byl hehe pomagaja ci :D jak tam prawie nikt juz nie gra:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...