Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eleris [Dedyk]

Matesh2qq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer tymczasowo zawieszony w działaniu!

Powodem są bugi, które miały miejsce i zepsuły rozgrywkę na serwerze.

Będzie kompletny reset kont i oczywiście nowy start, tym razem wszystko dopniemy na ostatni guzik, a serwer będzie 100% hard, nie żadne Medium / Hard.

Przepraszamy za to, mamy nadzieje, że nie będziecie mieli nam tego długo za złe, ale prawda jest taka, że na stworzenie serwera mieliśmy tylko tydzień czasu, w takim okresie nie da się postawić dobrego serwera...

Poza tym wiele osób zataiło te bugi.

Póki co serwer ma przerwę, a my ruszamy pełną parą do pracy.

Będą rekompensaty dla wszystkich, będą również specjalne premie dla tych którzy zainwestowali w ItemShop, serwer wróci w lepszej odsłonie z nowym systemem rozgrywki i potężną reklamą, mam nadzieje, że się doczekacie.

Tym razem was nie zawiedziemy.

Pozdrawiamy administracja serwera eleris.

Więcej informacji na stronie:

http://eleris.pl/

Proszę moderatora o zamknięcie tematu i usunięcie go dnia 13 listopada 2012r. obojętnie o jakiej godzinie (ten temat jest informacją dla naszych graczy).

Z góry dziękujemy.

2w4gxes.jpg

• Odpowiedzi 519
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Słaba prezentacja pod względem graficznym, trochę więcej grafik by się przydało.

Ja nie zagram.

Przejadły mi się hardy, wolę jakiś medium, gdzie w tydzień, dwa ze 150 wbiję, a max 200-250.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Serwer super się zapowiada na taki właśnie czekałem nie moge się doczekać do 20.

Nie Ważne Kim Byłeś, Ważne Kim Jesteś a Najważniejsze Kim Będziesz.

Opublikowano

Zapewne zagram, ale jak na razie client mi się nie chce pobrać.

Póki co polecam, myślę, że długo postoi =).

@EDIT

Ściąga się.. ale coś z metin2_pl w nazwie, to ten client?

Opublikowano

jest strasznie wolna predkoscc pobierania

Pobierz z PutLocker, mi się pobierało po 2.9mb/s przy 25mb czyli prawie maksymalna prędkość.

Opublikowano

Hmm zajebiście się zapowiada, zagram na pewno ; ) Jeśli chcecie więcej info co do serwera, wejdźcie na kanał HouSikkXmetin - Hammurabi nagrał małe info co do serwera, polecam zajrzeć.

Opublikowano

da ktoś link do downloadu tego clienta? bo jak chce pobrać to pisze ze pobiera metin2_2010 ...nie chce pl'a tylko eleris clienta.

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Same hardy robią. Nie polecam serwera

Serwer nie wystartował a ty nie polecasz bo hard? Szkoda takich ludzi tylko piszą by se cennego posta nabić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...