Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Iphone 4s i iOS6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
"Devices with A5 (iPhone 4S, iPad 2), A5X (iPad 3) and A6 (iPhone 5) processors are not supported at this point."

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Dokładnie iPhone 4 a 4s to różnica ponieważ maja inne procesory. Codziennie poszukiwania z wujkiem Google dają rezultat negatywny. :( Testowalem downgrade-owac ale niestety 4s jest zabezpieczony przed tym. Nawet patrzyłem na IMEI na rożnych stronach i pokazuje mi ze telefon nie ma simlocka ani nie jest zablokowany ( co kolwiek maja na myśli ) w razie potrzeby jestem gotowy podać każde dane iPhone-a ( wersje iOS baseband itp.) ;) oczywiście każdy post który okaże się pomocny i na temat zostanie z like-owany przezemnie ;] z góry dziękuje za pomoc

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Spróbuj downgradować baseband.

Dokladnie niewiem co wniesie downgrade basebandu i co ryzykuje. Niestety zrozumiec tego nie moge :/ czytalem co nie co na stronkach ale cos nie zabardzo wiem o co chodzi, co zyskam a co strace :(

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...