Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Iphone 4s i iOS6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Posiadam Iphona 4s i niestety jedna z osob niemyslacych zrobila mi na nim aktualizacje na iOS 6 a mialem tam jailbreak-a i teraz moja karta SIM tam nie odbiera ;/ Szukalem po netku z wujkiem Google jailbreaka do iOS 6 lub czegos aby Iphone zczytal moja karte ale jedynie czego sie doszukalem to:

-Gevey (Ktorego niemam zamiaru kupic)

-"Downgrade" (ktory u mnie nie dziala poniewaz wyskakuje mi blad 3194)

- Unlock Iphona za kosmiczne ceny w $ ;/

I zwracam sie tutaj z nadzieja ze ktos z forum posiada wieksza wiedze na ten temat badz zostal wtajemniczony w cos o czym niewiele ludzi wie.

Z gory dziekuje ;]

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

przyjdzie zapłacić jak nie posiadasz oprogramowania i sprzętu by to zrobić samemu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Niestety musisz zapłacić. Albo przywrócić do iOS5?

Ale nie da sie przywrocic poniewaz wyskakuje mi error 3194 nawet na stronce apple nic o tym nie znalazlem.

przyjdzie zapłacić jak nie posiadasz oprogramowania i sprzętu by to zrobić samemu

Moze moglbys opisac tutaj lub na pw jak i co zrobic ;]

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Pobierz ios 5.1.1, wejdź do itunes. Trzymając shift naciśnij "przywróć" i w pokazanym okienku wskaż pobrany soft, zostanie on zainstalowany na Iphonie :)

Probowalem juz tego. Przy samym koncu wyskakuje mi error 3194 ;(

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Niestety Apple odpisalo ze tego nieda się poprawić (błędu) aby idevice funkcjonował poprawnie trzeba zawsze ulepszać software do najnowszej wersji. ;( coraz bardziej myśle nad kupnem gebey-a ale doszły mnie słuchy ze niestety ale jest dużo oszustów na rynku z tym produktem. :/

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Czyli jedynie co mogę zrobić to czekać na jailbreAka lub kupić gevey-a ale z gevey-em będzie problem :/

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Teraz mam inny problem z tym Iphonem a mianowicie wyskakuje mi brak sieci (wifi dziala) a karta ktora mam w iphone dziala normalnie w nokii n9. Pomozecie??

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

kurka... ok ja szukalem z wujkiem google ale niestety nie znalazlem zadnego jailbreaka. i mam prosbe do forumowiczow drogich ;]

Moglibyscie pomoc znalesc jailbreaka do iphone 4s z io6? bede dozgonie wdzieczny no i oczywiscie like poleca ;)

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

http://www.redmondpie.com/jailbreak-ios-6-with-official-cydia-on-iphone-and-ipod-touch-a4-using-redsn0w-0.9.15b1/

no wszystko ladnie sie zapowiadalo dopoki nie doczytalem sie tej linijki ;/

"Devices with A5 (iPhone 4S, iPad 2), A5X (iPad 3) and A6 (iPhone 5) processors are not supported at this point."

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...