Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nerfy/Zmiany w nadchodzącym patchu

renzrul78lk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bazowe obrażenia Thundering Blow zmniejszone do 0 z 40/70/100/130/160

lol?

tez miałem kupowac jayce bo fajna postać była ale tera widze ze juz gówno będzie, wole sobie to 6,3k zostawic.

jedyny słuszny nerf to ten rengara, reszta przesadzona...

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up sorake ostatnio juz znerfili ;)

Poza tym nerf dla rengara jest sluszny no bo heal, snear, pro dmg + bug z double jump. Zabijesz jednego wbijasz do krzakow wyskakujesz odbijasz sie od dwoch zalaczasz ult i znow od dwoch i wlasnie dostales pente wiec jest sluszny nerf

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

kur, nerf ezreala a kupiłem sobie go nie dawno . ale chwile, na czym ten nerf bedzie polegal ? Essence Flux nie redukuje już Attack Speeda. - czyli co ? :D

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

kur, nerf ezreala a kupiłem sobie go nie dawno . ale chwile, na czym ten nerf bedzie polegal ? Essence Flux nie redukuje już Attack Speeda. - czyli co ? :D

masz napisane jak wół, ten skill po trafieniu w przeciwnika redukował jego attack speed a po trafieniu w swojego dawał mu attack speed

Opublikowano

w sumie to W ezreala było takim dopełnieniem combo i slowem enemy AS, tera będzie bezużyteczne skoro zadaje tylko suche obrazenia z przelicznikiem na ap jak i tak każdy ezreal pod ad carry buduje... właściwie ezreal ma teraz 3 skille.

Opublikowano

Nerf eza dla dobrych graczy niezauważalny, bo i tak będzie miał najlepszego bursta do trinity force :)

Przeliczając 500ap na % dmg z dfg.. wychodzi ten sam co przed nerfem.

Jayce nadal będzie mocny, dmg z E to i tak był tylko dodatek który jak wiadomo nie był taki ważny. (o ile dobrze zroumiałem, dmg zadawany od max. hp przeciwnika nadal jest)

Najbardziej boli nerf cdr z 15 do 0% -,-

Gold Member

nvm

Opublikowano

Nerf eza dla dobrych graczy niezauważalny, bo i tak będzie miał najlepszego bursta do trinity force :)

Najbardziej boli nerf cdr z 15 do 0% -,-

Czas zainwestować w kilka innych run niż zwykłe AP / AP per lvl :)

Opublikowano

Nerf dla jayce hmm...

Ostatnio dużo ludo nim grało, w sumie miał bardzo łatwego topa.

Ez/sona można się domyślić.

Regnar się nie wypowiem.

Opublikowano

KURWA .. JEBABNY RJOT BANÓJE HÓJOWE POSTACIE .. KÓRWA .. NERFFFF DLA KARMY KURW... ONA MA HÓJOWY STRASHNIE DIMEJDŻ .. OMG .. BETER NERF IELIA KURWA MAC JEGO JEBANEGO MAC

Opublikowano

Mojego eza mi znerfili nieee ! Moja kochanka postac, ja tego w wgl nie bede dawal, jeszcze moje tf nerfia, omg !Bedzie taki placz, ze beda robic buffy xD. Mogli by tego pier.. fizza znerfic op skubaniec i nic z nim nie robia.Wychodzi na to, ze teraz corki bedzie najlepszym ad.

Opublikowano

Mojego eza mi znerfili nieee ! Moja kochanka postac, ja tego w wgl nie bede dawal, jeszcze moje tf nerfia, omg !Bedzie taki placz, ze beda robic buffy xD. Mogli by tego pier.. fizza znerfic op skubaniec i nic z nim nie robia.Wychodzi na to, ze teraz corki bedzie najlepszym ad.

Vayne cały czas jest op, tylko nie ma skilli obszarowych i trochę tu przegrywa w TF, jednak escape system ma niezły, tak samo można go użyć żeby się na kogoś zaczaić.

Opublikowano

To są jakieś żarty..

Nerfić dfg.. A nerf jayca to już coś strasznego.

Dla rengara zasłużenie.

League of Legends

Opublikowano

To są jakieś żarty..

Nerfić dfg.. A nerf jayca to już coś strasznego.

Dla rengara zasłużenie.

Rzeczywiście 160dmg na 18lvlu to taki szok, masakra normalnie.

Już Jayce jest g*wnem, trzeba robić remejk.

... Te 160dmg to jest nic, przy tym co Jayce robił i robić dalej będzie.

Opublikowano

Jayce nie był jakiś mega OP, wystarczyła dobra kontra. Teraz będzie zwyczajnie gównem w early.

Nie gram za wiele postaciami AP więc nie wypowiadam sie o DFG

rengar(jak właściwie każda inna postać) był OP dopiero gdy ktoś go nafeedował, dla mnie bez różnicy jest ten nerf.

Nie wiem dlaczego ludzie jarają się tak Ez-em, 0 survi, jedynie dobry escape system. Odrobina CC i pada. Ten nerf będzie nie odczuwalny

Opublikowano

Nareszcie nerf Jayce... już nie dało się z nim wytrzymać, bo co podejdziesz to full combo na pysk, stun + odepchnięcie i pół hp nie masz.

Rengar też zasłużony nerf, dfg przesada i ez słusznie.

Ale z tą soną to dojebali :D

@up a powiedz mi który ad carry ma "dobre survi" lub jakiekolwiek survi poza potkami i supportem? o_O

Opublikowano

Ta sona to coś śmiesznego :D.Bodajże 340 hp -,-.Chore.

Rengar...jak dla mnie za mocny troche,juz ma cd duże na te całe Q a teraz to chyba nikt nim nie zagra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...