Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nerfy/Zmiany w nadchodzącym patchu

renzrul78lk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie jest temat o remaku TTL to zrobię też o nerfach. Dawno takich mocnych nerfów nie było i szczerzę jestem zdziwiony. Jayce nie był jakąś mega wywaloną w kosmos postacią ,a dostał okropnego nerfa. Tak samo Rengar ,ale on na to zasłużył. Mimo tego w rywalizacji versus Kha Zix i tak ma szanse być lepszy. Poza tym nerf Ezreala - przewidywalny. No i Sona. Po przeczytaniu jej nerfa byłem wstrząśnięty. Okropny papierek stał się jeszcze gorszy. Może przez częste pickowanie na rankedach duetu Sona i Ez? W każdym radzie wydali skina , ludzie go pokupywali i dostają nerfa.

Czekam na wasze opinie , bo tyle nerfów i w takim stopniu..

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rengar zasłużył? Teraz będzie gó&@#nem ;) tymbardziej ze cd na Q juz i tak ma strasznie wysoki a z nerfem to już patologia :)

.

Opublikowano

http://www.leagueoflegends.pl/news/105/shadow-isles-patch 

Łapcie linka

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Myślałem, że znerfią Rengara tylko trochę - a tu jest jakiś masywny hyper nerf. To samo z Jaycem. Owszem był mocny ale coś takiego.....

Ezrealowi się należało ale Trinity? Postać za mocna z itemem? Nerfimy item.

- -

Co z tego, że kilka innych postaci ją kupuje jako core.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Nerf dla Rengara. Bardzo się cieszę z tego powodu :P. Już nie będzie op top, tak samo Jayce - niesamowicie mocna postać. Nerf jak najbardziej zasłużony :). Trochę głupio, że nerfią DFG, Phage i Trinity. :)

Opublikowano

Śmieszne, płakać czy się śmiać nerf Sona! Proszę Was... Sona to teraz dopiero papierek będzie.

Nerf dla rengara oczywiście słuszny bo jak combo walnie to dupę urywa, co do Ez'a się nie będę wypowiadał bo tylko z rotacji nim grywam.

Dlaczego mi to zrobili? Nerf Trinitki na mojego Corkiego + DFG <3 jeden z przydatniejszych itemków, ciężko to widzę.

Opublikowano

Co do regara to jestem za, tak samo jayce .Ale skarner i sona to już przesada.

Ezreal:

Essence Flux nie redukuje już Attack Speeda.

Wychodzi na to że usunięto tylko bug i byle tylko tyle.

Opublikowano

Ciekawy nerf x_x w sumie jak ktoś ogarniał eza bardzo dobrze to może wielkiej różnicy mu to nie zrobi, ale wg. mnie zbyt mocny nerf.

NERF DFG? No to teraz granie na midzie traci jakikolwiek sens.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Jedynym słusznym nerfem dla mnie był tu ez i rengar.

EF - Potrafił tak denerwować tym swoim pasywem na lini

Rengar - Był ogółem bardzo mocnym chempem który potrafił zabić ad carry za Q+Q.

Reszta nerfów jest nie słuszna np. Nerf dfg teraz będę musiał grać miderami na których dfg nie daje rady za dobrze.

Nerf sony jest zły ale będzie jak dla mnie nie zauważalny jak ktoś ma dobre runy na supporta to ten nerf go nie rusza.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Hmm nerfy nerfami ale teraz to przejebali. Czy oni nie umieją zrobić czegoś pomiędzy OP a UP ?! + nerfy itemów o.O Najbardziej boli DFG. Wy uważacie że nerfy sie należały ale nie aż takie ... I coś czuje że teraz będzie regar częściej grany jako AP(też zabije ad carry na 2 skille)

graphic.png

Opublikowano

Wow nerf dla jayce'a a mialem go kupowac. teraz juz jest gownem i zawsze sie zaoszczedzi te 6.3k ;D

Szkoda ze nerf dla rengara bo niedawno go kupilem ;S

No i nerfik dla Deathfire ;S to był core item na evkę, a teraz nie zmniejsza cd i mneijsze obrazenia zadaje =(

Opublikowano

nerf rengara i dfg to wieelka przesada.

baaardzo zajebisty warn pajacu.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Niech znerfia miniony tego jeszcze nie bylo !

Co do tematu to nerf dla eza i regara sluszny ale do reszty ... szkoada gadac

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Wow nerf dla jayce'a a mialem go kupowac. teraz juz jest gownem i zawsze sie zaoszczedzi te 6.3k ;D

Szkoda ze nerf dla rengara bo niedawno go kupilem ;S

No i nerfik dla Deathfire ;S to był core item na evkę, a teraz nie zmniejsza cd i mneijsze obrazenia zadaje =(

Przeliczając 500ap na % dmg z dfg.. wychodzi ten sam co przed nerfem.

Jayce nadal będzie mocny, dmg z E to i tak był tylko dodatek który jak wiadomo nie był taki ważny. (o ile dobrze zroumiałem, dmg zadawany od max. hp przeciwnika nadal jest)

Ogółem dobrze, że znerfili sonę.

Może teraz nie będzie tylu "agresywnych" supportów.

Jak wiadomo taka sona potrafiła wejść ze swoim Q i wyjść lecząc się do pełni życia, co było absurdem jeśli enemy team miał załóżmy blitza na supporta.

@up

What you mean ? I don't speak trollish.

Opublikowano

Ku*wa znarfcie jeszcze sorake bo ciśnie wszystkich... Czy oni umią nerfic tylko te postacie które są fajne, aby grać innymi?! Według mnie to żaden nerf nie jest tu słuszny, nawet dla rengara. Zajęli by się czymś ciekawym a nie nerfic to co fajne i popularne -.- Co do eza to nie nerfią mu passywa a W (chyba) i teraz już wgl nikt w to nie doda. No nic bywa, naprawdę popisali się z tymi nerfami.

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...