Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.3.2]Kwadratowa Masakra [Premium] [WL] [Dedyk] [ 0 Lags]

KwadratCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:Faxort

Wiek:12 (nie mam mutacji :/ wiec poprzez porozumiewanie sie na skype nie smiac sie : D)

Premium:ta

Konto na YouTube:Niemam mam tylko stare gdzie nie mialem premy ani nic megapepepandziobak

Dlaczego ty ?:Szukam takiego serwera lecz nikt mnie na wl nie chce dodac

Opublikowano

Nick:Goblin950

Premium:posiadam

Konto na YouTube:Don SzPaKu

Dlaczego ty ?: Bo jestem ogarniętym graczem gram od Alphy,spędzam dużo czasu na graniu w minecraft i od dawna szukam takiego serwera i dla tego będę przestrzegał regulaminu.

Opublikowano

Nick: Sirentus

Premium: Mam ( Szpan na dzielni, oł je ;3 )

Konto na YouTube: HajtTV

Dlaczego ty? : Nie będę jakoś czarował, chcę zagrać gdyż lubię poznawać nowe osoby i grać na takich serwerach :3 . Oczywiście Trollować tak po prostu nie będę, chyba że sytuacja będzie tego wymagała ;3 .

sygnazs.png
Opublikowano

Radzę nie wchodzić na serwer. Administrator serwera po klęsce swojego kilkudniowego serwera otwiera ponownie ten sam serwer, lecz z nową mapą. Administrator to dzieciak, daje itemy swoim kolegą, spawnuje im wszystko co są, sobie też, lagi na serwerze etc. Wszystko wyjaśnione o tutaj.

http://www.mpcforum.pl/topic/744402-moderncraftvpskwadratowa-masakra247no-lag-zapraszamy/page__st__40#entry5425368

Nie rozumiecie, że on się nie zmienił? Dalej będzie administratorem dzieciakiem, który rozdaje itemy -,- Czy wy tego chcecie? Dla Was to zabawa? -,-

@EDIT

Po wejściu na ts'a serwera i wygarnięciu administratorowi, że i tak jego serwer to dno (wolność słowa?) on po chwili mnie zbanował za nic. Jak widać dzieciak :>

Opublikowano

@up

Mogę wam dać logi jak ten oto użytkownik, griefuje wyzywa graczy na moim serwerze, również w logach jest napisane, że wszystko co on teeraz piszę jest specjalnie aby ludzie tutaj nie grali, także proszę, nie wierzcie temu użytkownikowi... On poprostu zazdrosci także dobrego serwera.

Opublikowano

@UP

Okay, czekam na te screenshooty od Ciebie, nie dawaj mi tutaj nawet pliku tekstowego w code, bo po prostu się ośmieszysz, każdy może sobie zmienić logi -,-. Czekam, bo nie przypominam sobie tego, że griefowałem oraz wyzywałem GRACZY. Prawdopodobnie nazwałem kilka razy Ciebie oraz Twojego administratora dzieciakami, dla ciebie to są wulgi? Czekam.. :> Przynajmniej się z Ciebie pośmieje.

Może nam jeszcze przy okazji wyjaśnisz, dlaczego tamten twój serwer upadł? Ty mi nigdy już nie uciekniesz.

Opublikowano

@up

Ładnie kombinujesz, oszukujesz tylko ludzi. Zastanowiłeś się kiedyś nad tym? ;o Czekam dalej na te screenshooty, bro.

Opublikowano

@up

Odpisałem Ci już na tą wiadomość na PW, więc po co dalej ciągniesz ten temat? Nie mam zamiaru kupować serwera za 30 złoty, bo po prostu się nie opłaca -,- Wole już kupić jakiś porządny VPS na ovh.pl do porządnego serwera. Skoro tam nie gram (na KM) to po co mam kupować VPS'a? Takich beznadziejnych serwerów jak twój jest masa, w dodatku na Twoim już i tak nikt nie gra dzieciaczku <3

A tak btw. to nie "sheelu" tylko "shellu" :P

Opublikowano

Nick:skrzat371

Premium:Tak

Konto na youtube: skrzat371 ale nie kręce

Dlaczego ja:Ponieważ szukam serwerów tego typu

i zdaje mi się że na reszcie znalaźłem, więc

zależy mi.Proszę o szybką odpowieć

Mail:[email protected] napisz mi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...