Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Alert zabezpieczający.

Konfitura

Chcesz alert zabezpieczeń?  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Rajmund

• Tak.
      25
    • Nie.
      10

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem na tak. Skrypt można napisać ze względem, że to może pytać jeśli jest coś wpisane w polu "odpowiedzi do tematu". Jeśli jest puste to nie pyta, jeśli cokolwiek napisane pyta. Na Tak.

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Sorka Kasia, ale też jestem na nie. Często coś piszę a potem wychodzę bo jednak nie chcę tego napisać. Jak by mi miał za każdym razem wyskakiwać alert to by mocno wkurwiało. Jeżeli bd. można wyłączyć to może zmienię zdanie

Dokładnie mam to samo zdanie .
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

I po co to dwa razy powtarzasz? Dafuq ;f

Czekam na odpowiedź jakiegoś admina/globala co o tym myśli.

Temu, że ty kilka razy wysyłasz ten sam link w statusie.

Problem?

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Siema. Wpadłem na pomysł, aby zrobić coś takiego że gdy piszemy posta w szybkiej odpowiedzi lub normalnej i napiszemy coś i zamkniemy karte to ona się zamyka. A może dodać by alert zabezpieczający? Wygląda to tak:

Jeśli jest puste pole to normalnie możemy zamknąć karte.

onnq.jpg

Lecz jeśli coś napiszemy i klikniemy 'zamknij karte' to wyświetla się okienko czy na pewno chcesz zamknąć karte? http://screenshooter...1659932/fkjsmvj

mcxq.jpg

Wydaje się, że to nic lecz czasem przez przypadek zamknę karte i muszę pisać od nowa ;f Czasem tak miałem z długimi tutami. Co prawda pisze na dole wyfb.jpg Ale nie wszystko zapisuje. Takie coś by nie obciążyło serwera w ogóle. Wypowiadajcie się i głosujcie w ankiecie.

jak jesteś nieudolny to zamykasz.

na nie

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Zbędne. Na nie. Zresztą - nie myśl sobie ,że to takie proste. Implementacja popup'ów w mechanice forum ipb to naprawde ciężka sprawa.

Opublikowano

Zbędne. Na nie. Zresztą - nie myśl sobie ,że to takie proste. Implementacja popup'ów w mechanice forum ipb to naprawde ciężka sprawa.

Dlatego czekam na opinię kogoś doświadczonego.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie.

Tylko by przeszkadzało, jest zawartość i ona wystarczy. A jak się pisze tutoriale to zawsze w notatniku najpierw a potem kopiuj + wklej do posta i gotowe :)

Może ty :) f5

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...