Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Alert zabezpieczający.

Konfitura

Chcesz alert zabezpieczeń?  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Rajmund

• Tak.
      25
    • Nie.
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Wpadłem na pomysł, aby zrobić coś takiego że gdy piszemy posta w szybkiej odpowiedzi lub normalnej i napiszemy coś i zamkniemy karte to ona się zamyka. A może dodać by alert zabezpieczający? Wygląda to tak:

Jeśli jest puste pole to normalnie możemy zamknąć karte.

onnq.jpg

Lecz jeśli coś napiszemy i klikniemy 'zamknij karte' to wyświetla się okienko czy na pewno chcesz zamknąć karte? http://screenshooter.net/1659932/fkjsmvj

mcxq.jpg

Wydaje się, że to nic lecz czasem przez przypadek zamknę karte i muszę pisać od nowa ;f Czasem tak miałem z długimi tutami. Co prawda pisze na dole wyfb.jpg Ale nie wszystko zapisuje. Takie coś by nie obciążyło serwera w ogóle. Wypowiadajcie się i głosujcie w ankiecie.

Nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie jak Sebuś, wkurwiałoby to, a w dodatku nikt się nie skarżył na brak tego.

Zbędny bajer.

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Ale z czym by Cię to denerwowało? Jeśli masz jakiś tekst w szybkiej odpowiedzi i zamykasz karte to wyskakuje powiadomienie, a jeśli nie ma w polu szybkiej odpowiedzi żadnego tekstu to zamykasz normalnie.

Opublikowano

Ale z czym by Cię to denerwowało? Jeśli masz jakiś tekst w szybkiej odpowiedzi i zamykasz karte to wyskakuje powiadomienie, a jeśli nie ma w polu szybkiej odpowiedzi żadnego tekstu to zamykasz normalnie.

To że często piszę coś ale stwierdzam że nie ma sensu odpisywać i po prostu zamykam lub napiszę coś przejdę na inną kartę chce wyłączyć kompa a tu bach powiadomienie.

By mnie to wkurwiało dlatego na NIE :) Ale i tak administracja zrobi co zechce

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Boże ludzie... Jeśli wam nie pomaga to myślicie że nikomu? Napewno pomogłoby kilku osobom i ja jestem jak najbardziej za. Naprawdę bardzo wkurwia kliknięcie tak przy zamknięciu strony...

Opublikowano

Kolejne zbędne duperele które obciążą niepotrzebnie serwer no i dodatkowo utrudnią niektórym życie.

Jeżeli już coś w tym stylu chcecie by było to nie kosztem osób którym by to przeszkadzało.

Mi to by bardzo przeszkadzało, bo nie dość że mam słabego kompa co sam z ciebie laguje to jeszcze denerwujące komunikaty.

Podsumowując, uważam że to co mamy teraz ("ostatni zapis") w zupełności starczy.

NIE.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Kolejne zbędne duperele które obciążą niepotrzebnie serwer no i dodatkowo utrudnią niektórym życie.

Jeżeli już coś w tym stylu chcecie by było to nie kosztem osób którym by to przeszkadzało.

Mi to by bardzo przeszkadzało, bo nie dość że mam słabego kompa co sam z ciebie laguje to jeszcze denerwujące komunikaty.

Podsumowując, uważam że to co mamy teraz ("ostatni zapis") w zupełności starczy.

NIE.

Nie obciążą serwera! To może zrobić to dla chcących? ;f

Opublikowano

Oczywiscie ze na tak

Kiedys pisalem tuta z godzine i przypadkowo zamknalem strone :/

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Na vBulletinie jest taki patent, że autosave'uje treść którą wpisujesz w pole szybkiej odpowiedzi i po odświeżeniu/zamknięciu strony masz button, żeby przywrócić zawartość (http://i.imgur.com/T5M3w.png), nie wiem czy jest możliwość zaaplikowania czegoś takiego na ipb.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Na vBulletinie jest taki patent, że autosave'uje treść którą wpisujesz w pole szybkiej odpowiedzi i po odświeżeniu/zamknięciu strony masz button, żeby przywrócić zawartość (http://i.imgur.com/T5M3w.png), nie wiem czy jest możliwość zaaplikowania czegoś takiego na ipb.

Teoretycznie jak piszesz temat to jest napisane że się zapisał ale jak go przywrócić :P

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Nie obciążą serwera! To może zrobić to dla chcących? ;f

Raczej wątpię by ktoś z acp miał dawać "prawa" do czegoś takiego kilku tysiącom osób.

Tak jak powiedziałem, dla mnie jest to zbędne.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Raczej wątpię by ktoś z acp miał dawać "prawa" do czegoś takiego kilku tysiącom osób.

Tak jak powiedziałem, dla mnie jest to zbędne.

Myśl, co? Chodzi o to 'dla chcących' że włączyć opcje w ustawieniach profilu.

Opublikowano

To ma plusy i minusy, plusy to to że czasami jakoś tak mi się zamknie i muszę pisać od nowa, ale z drugiej strony zamykam stronę i muszę się na klikać więc jestem na NIE.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...