Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Punkty Honoru

Gość Jekan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

teraz po patchu widać wstążki u siebie i u swoich sojuszników.

Nie wiem na co te spiny...

Ja miałem bana na samym początku gry, rok temu(?) i jakoś dostałem wstążkę po 5dniach jak to wprowadzili, nie wiem ile miałem tych pkt honoru.

w83od2.jpg

Opublikowano

a ja wyczytałem coś takiego: " there are roumors 100 Honor Points are needed for Friendly, Helpful and Teamwork Ribbons and 30 for the Honorable Opponent Ribbon." :P

Opublikowano

Przestańcie, i niech ogarną się nie którzy z was.

Nie ma określonej liczby punktów na wstążkę, zrozumcie to.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, czytalem troszke o tych "honorach" i podobno po wbiciu 20 z kazdego typu dostaje sie wstazke za to co sie dostalo najtrudniej. sam mam 56 teamworkow 25 honorable opponent i nie mam opaski, jednkze mam tylko 4 friendly i 6 helpful, wiez jak juz mowilem, raczej trzeba miec 20 kazzdego.

Opublikowano

28 = honorable opponent, mam 35 teamworku i nie mam jeszcze zielonej, więc nie wiem

btw. może to jest tak, że możesz mieć tylko jedną wstążkę? ktoś mi tak powiedział, ale nie jest to sprawdzone info

Ja na własnej skórze miałem 4 wstążki, 1 za honor 2 za przyjacielski 3 za społecznika i 4 za pomocnika czy jak tam.. i jak dostałem info o otrzymaniu wstążki to jak grałem miałem taką jaką ostatnio dostałem, a niby mówią ze wstążka jaka 1 sie dostaje taka zostaje do końca, w moim przypadku to sie zmieniło i zamiast honoru mam pomocnika

Opublikowano

odznakiu.png

Ni emam :D

Edit: dziś rano dostałem ale z przeciwnej drużyny wszyscy mi dali honorowego,

honorowy.png

Opublikowano

No właśnie ja nie wiem co mam robić mam już około 52 teamwork ale opaski nie ma co mam zrobić żeby się pojawiła?

honorableopponet.jpg

Opublikowano

Ja dostałem na 20 pkt honoru wstążkę i wydaje mi się, że to jest zależne od tego ile gier zagrałeś, i ile honorków dostałeś na te gry.

1994993994.png
Opublikowano

Nie spinajcie sie tak, wstazki sa zalezne od raportow na ciebie, od kogo je dostales czyli jak czesto on rozdaje honory, czy grales juz z nim etc.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Ta a ja mam 98 teamworkow i nie mam przepaski.

76 honorable i tez nie mam opaski (chociaz mialem, tak przy okolo 35, ale mi usuneli)

Ten system opasek trudno jest rozgryzc, taka prawda, mozesz dostac honorable za 20p a inny dostanie za 80p

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Ludzie nie umiecie czytac? Chodzi o to ze zalezy od kogo dostajesz honorek (czestotliwosc dawania honorow, czy masz go w znajomych, czy juz z nim grales etc.), oraz od ostatnich banow / raportow.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

34 przyjaciel

22 pomocna dłoń

188 społecznik

47 honorowy przeciwnik

i mam tylko opaskę czerwoną, zresztą nie zbieram tego - na co mi to?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może trochę późno, ale przypadkiem trafiłem na temat i jak widzę wasze wypowiedzi to... Możecie mieć nawet pierdyliard honorów i nie dostaniecie. Nauczcie się czytać proszę. Jest ukryta przez Riot Wartość honorów. Przyjmijmy jako 1,2,3, pisali to na forum Lol'a kiedyś. Wartość 1 dostajesz, gdy honora masz np. od znajomych, 2 jak od nieznajomego, który np. często rozdaje honory. A najwyżej macie, jak ktoś prawie wogóle nie rozdaje honorów i wy go od niego dostaniecie. Czyli jak macie 100 honorów od znajomych to się nie dziwcie, że nie macie wstążek.

Opublikowano

Ja dostalem jak mialem kolo 30(czerwona) potem po 2-3 tyg. stracilem ja na kilka dni potem odzyskalem i stracilem tez po kilku dniach nie wiem z jakiego powodu to jest.. banowany nie bylem.Do tej pory jej nie mam a minelo juz dobre 2tyg. obecnie mam 54honorow

SW5tYXRlb19fX2V1bmVfX181NjFfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX181X19fM19fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Jakby dodali jaką chce sie mieć to by było zajebiście :)

Nie każdy lubi zielony :(

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Moim zdaniem to zależy ile w danym czsie dostaniesz honoru ale i tak musisz mieć pewnie ponad 20.Mam 30 honoru i fajnie by było dostać pasek. <_<

Opublikowano

Zależne od reportów jest napewno, nie mozesz dostawać honorów od ludzi ktorych masz w znajomych po niezallicza , ja dostalem zolta szarfe majac 100 punktow

GLELTm4.jpg

Opublikowano

A ja jeszcze słyszałem że dostaje się danego honora za to ile osób jednocześnie wyśle Ci danego honora. :/ Dla mnie bezsensu.

To różnie bywa chyba, poprzez system dostajesz :) Możliwe że chodzi o częstotliwość bądź ktoś tam z góry wybiera, ew. jakoś to system przelicza.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...