Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Help] Koledzy mnie odrzucili

TaŚ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dysleksje tak jak pisałem juz kiedys :)

@LowPointer xD masz 1212 postow

Z dysgówien można wyjść, jak się ma słownik pod ręką i odrobinę chęci.

Rozumiem że chcesz się pouczyć, dostać dobrą ocenę, te sprawy. Ale wiesz, czasem lepiej jest dostać pałę, niż tracić kolegów. Co ci z życia jak skończysz szkołę z czerwonym paskiem, skoro nie będziesz miał się z kim tym cieszyć?

"Żyć w dostatku, niż zbierać puszki" w dzisiejszych czasach to nie jest tak łatwe jak ci się wydaje. 100x dalej zajdziesz mając znajomości, niż będąc świetnie wykształconym.

P.S. Z takim podejściem to się nie dziwie że nie masz kolegów, gdybyś był dziewczyną pomyślałbym że jesteś jedną lamą z mojej klasy.

Dlatego właśnie są przyjaciele, którzy cię lubią, cieszą się z tobą, potrafią współczuć ci bez względu, jak się uczysz, jak wyglądasz, jak się zachowujesz. Liczy się to co na prawdę siedzi w człowieku, a nie pozerstwo...

P.S. Z takim podejściem to się nie dziwie, że masz od chuja "kolegów"(którzy przy pierwszej okazji odwrócą się od ciebie), jedziesz na pałeczkach. Gdybyś był w naszej szkole to ciebie by wyzywali od lameczek :)

Opublikowano

Przejmować się na forumku, że Cię koledzy odrzucili. Brawo. Szukaj kolegów w internecie. Może stań się mainstreamowy i noś 'er maksy' lub 'wansy'? Po prostu zachowuj się inaczej.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie gram w metka (narazie ^^)

to kurwa nie zaczynaj on pogrąży Cie wyszedłem z uzależnienia po dwóch latach napierdalania -.- zmarnujesz sobie życie a dokładniej kilka lat dla gry co sensu nie ma, a koledzy jeszcze bardziej się odwrócą najlepszym lekarstwem jest czas

Znajdź sobie jednego takiego zajebistego kolegę który nie zostawicie dla byle co.A tam tych olej jak za takie coś cie nie lubią to oni nie byli twoimi kolegami.Życie jest długie i męczące :D znajdziesz sobie nowych kolegów.Albo w Metka ciśnij tam najwięcej kolegów będziesz miał xD.

jak to moja wychowawczyni mówi opamiętaj się
Opublikowano

Znajdź sobie jednego takiego zajebistego kolegę który nie zostawicie dla byle co.A tam tych olej jak za takie coś cie nie lubią to oni nie byli twoimi kolegami.Życie jest długie i męczące :D znajdziesz sobie nowych kolegów.Albo w Metka ciśnij tam najwięcej kolegów będziesz miał xD.

Opublikowano

Jebać ich ja miałem podobną sytuacje przyjaźniłem się z dziewczyną mojego kolegi, wszystko było ok aż do tego kiedy przepisałem się do innej klasy... Nasza przyjaźń zaczeła mu przeszkadzać, zakazał mi z nią gadać, nastawił wrogo na mnie, siebie i swoich kolegów... Takich fałszywców to tylko jebać w dupsko bo i od nich się wkońcu odwrócą...

Do autora nie przejmuj się nimi, i tak naprawdę musi być jakiś prowokator który nastawia przeciwko tb innych... Btw. znajdź sb kogoś normalnego...

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Opublikowano

Nie zmieniaj siebie tylko dlatego, że komuś nie odpowiada Twoje zachowanie. Myślę, że najlepszym rozwiązaniem byłaby szczera rozmowa z klasą, kolegami. :3

Jeśli to nie poskutkuje- poszukaj nowych znajomych, którzy Cię w pełni zaakceptują.

SYGNA.png

Opublikowano

Jeszcze jedno, taki niski gosciu (1,55) przezywa mnie od ciot, co zrobić? bić się nie będę bo same problemy będą

Opublikowano

Jeszcze jedno, taki niski gosciu (1,55) przezywa mnie od ciot, co zrobić? bić się nie będę bo same problemy będą

wyrzuć go przez okno, upokorz przed kolegami, zaatakuj cyrklem

Dobra a jak na serio nie chcesz się bić to fajem go poczęstuj spróbuj z nim porozmawiać pograjcie w jednej drużynie w piłkę nożna to łączy

Opublikowano

Uważasz, że rap i hip hop jest dla nienormalnych? Gin w samotności.

Kurde, nauką nauką, ale trzeba liznąć trochę życia, bo potem będzie za późno. Tym bardziej, że oceny z gimbazy prawie w ogóle się nie liczą. Wiesz, skoro Ty i tak się przez większość czasu uczysz to skąd chcesz mieć kolegów? Chcesz się razem z nimi uczyć czy coś?

To przestań być ciotą.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Już lepiej żebyś miał chwilowe problemy niż przez kolejne 2 lata ^^ Jeżeli wygrasz z nim, osoby z klasy spojrzą na ciebie w innym świetle. Jeżeli przegrasz, masz przesrane do końca.

Opublikowano

być może jesteś cichy i nie pasujesz do otoczenia Twoich kolegów ;))

a skoro Cię odrzucili to nie powinni być nazwani mianem Twoich kolegów.

Raczej się to unormuje aczkolwiek nie tak szybko ;))

szukaj nowych znajomości i za dziewczyny się bierz.. :P

Opublikowano

Atak cyrklem to całkiem dobry pomysł :D

tia kose cyrklem po żebrach odrazu się zwinie

@top 1.55 ? co to jest takie małe chuchro to jedną ręka zabijesz, nie masz się czego bać a przegrana to upokorzenie przed społecznością

/albo bądź ciota i funduj fajki do końca gimbazy sam nie palisz na więcej ci starczy

Opublikowano

ci ''koledzy'' nastawili na mnie zle całą klase puszczając jakieś fałszywe plotki ;/ tylko 1 jest normalny i ze mną rozmawia tak jak do kogos podejdę i chce zacząć gadać to ''odwal sie odemnie bo powiem pani'' <---- to jest smieszne xD gimbaza zaczyna ich infekowac, ja gimbusem nie jestem i mam zamiar nie byc

1oo post

Opublikowano

ci ''koledzy'' nastawili na mnie zle całą klase puszczając jakieś fałszywe plotki ;/ tylko 1 jest normalny i ze mną rozmawia tak jak do kogos podejdę i chce zacząć gadać to ''odwal sie odemnie bo powiem pani'' <---- to jest smieszne xD gimbaza zaczyna ich infekowac, ja gimbusem nie jestem i mam zamiar nie byc

kurwa no przyjeb jednemu potem drugiemu jeden z drugim się opamięta sprawa zamknięta reszta ucichnie zaprzestań się bać nie pozwól na pomiatanie sobą
Opublikowano

Hej, w szkole z niewiadomo jakiego powodu znielubieli mnie koledzi i klasa jak sie spytałem dlaczego to odpowiedzieli ''Za to jak sie zachowujesz''

A zachowuje się tak jak w 6... help co robic? pierdolic ich i znalesc nowych kolegow czy starac sie ich odzyskac?

1310480585093.jpg

98725.png

Opublikowano

TaŚ jeżeli nie potrafią, Cię zaakceptować takim jakim jesteś, że nie lubisz wdrążać się w bójki to po prostu ich olej ...

Żadnej przyjaciel nie jest wart naszego czasu , jeżeli nie potrafi zaakceptować tego jacy jesteśmy .

Rozumiem, jeżeli był byś kujonem , ale jeżeli lubisz masz taki charakter , to im to powiedz , że po prostu nie potrafisz inaczej i ,że nawet dla najlepszych przyjaciół się nie zmienisz , bo nie chcesz .

A jeżeli na kogoś z klasy plotkowałeś , to nie ufaj najlepszemu przyjacielowi dla którego mówisz, wszystkie plotki , tajemnice, i nagle się od Ciebie odwraca .

Bo to o tym świadczy, że nie jest najlepszym przyjacielem , tylko fałszywym kolegom .

Założę się , że pewnie już wygadał . ; ] . "Boże chroń mnie od fałszywych przyjaciół , z wrogami jakoś sobie poradzę ^^ . " .

gangnamstylen.jpg

Opublikowano

jak żyd to do pieca.

25kr0nq.jpg
Opublikowano

a podmiot nie leży w tym kontekście, "

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury."

po prostu nikt z twojej klasy nie należy do tych 2% normalnych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...