Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Help] Koledzy mnie odrzucili

TaŚ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, w szkole z niewiadomo jakiego powodu znielubieli mnie koledzi i klasa jak sie spytałem dlaczego to odpowiedzieli ''Za to jak sie zachowujesz''

A zachowuje się tak jak w 6... help co robic? pierdolic ich i znalesc nowych kolegow czy starac sie ich odzyskac?

Opublikowano

Ta tylko im nie pasuje ze nie biegam jak pojebany na przerwach tylko siedze jem albo czytam lub kuje nie wyzywam to mnie wyzywaja nie bije innych

Opublikowano

Kilka możliwości, nie mają na celu obrażenia Ciebie:

1. Klniesz bez opamiętania

2. Papugujesz swoich kolegów

3. Jesteś damskim bokserem jak jeden chłopak z mojej klasy -,-

4. Jesteś zboczony

5. Jesteś "katolyczkem"

6. Jesteś skarżypytom

7. Jesteś kujonem

8. Chwalisz się ile wypiłeś, jak się niby najebałeś

9. Uważasz siebie za Boga i wszyscy inni powinni przed tobą klękać

10. Jesteś mamisynkiem

11. Jesteś lamą

12. Nie dotrzymujesz obietnic

Ta tylko im nie pasuje ze nie biegam jak pojebany na przerwach tylko siedze jem albo czytam lub kuje nie wyzywam to mnie wyzywaja nie bije innych

Aha, to się nie dziwię, patrz punkt 11.

Game Over

Opublikowano

kujon to osoba ktura uczy sie całe dnie i noca ale i tak nic nie umie :) poza tym ja wole sie uczyc i zyc potem w dostatku niz zbierac puszki -_-

Opublikowano

Rozumiem że chcesz się pouczyć, dostać dobrą ocenę, te sprawy. Ale wiesz, czasem lepiej jest dostać pałę, niż tracić kolegów. Co ci z życia jak skończysz szkołę z czerwonym paskiem, skoro nie będziesz miał się z kim tym cieszyć?

"Żyć w dostatku, niż zbierać puszki" w dzisiejszych czasach to nie jest tak łatwe jak ci się wydaje. 100x dalej zajdziesz mając znajomości, niż będąc świetnie wykształconym.

P.S. Z takim podejściem to się nie dziwie że nie masz kolegów, gdybyś był dziewczyną pomyślałbym że jesteś jedną lamą z mojej klasy.

Game Over

Opublikowano

kujon to osoba ktura uczy sie całe dnie i noca ale i tak nic nie umie :) poza tym ja wole sie uczyc i zyc potem w dostatku niz zbierac puszki -_-

kujonem to raczej nie jesteś poszukaj innych przyczyn, może za mało z nimi rozmawiasz odstajesz od reszty
Opublikowano

No to się licz z tym ,że nie będziesz miał kolegów.Weź się ucz w domu całymi dniami a w szkole rób to co reszta i może cie polubią

kujon to osoba ktura uczy sie całe dnie i noca ale i tak nic nie umie

Dokładnie.

Opublikowano

ale kurwa zrozum, ze kujon to osoba ktora zamiast wyjsc z kolegami woli sie caly czas uczyc, na przerwach, w domu zamiiast troche to kurwa siedzi wkuwa i tyle.

Opublikowano

Zacznij jarać szlugi i kupować każdemu z osobna całą paczkę.

Na 100% Cię polubią !

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Bardziej debilnego tematu już założyć nie mogłeś? Skąd mamy wiedzieć jaki jesteś?

Sam staraj się wnikać czego koledzy w Tobie nie lubią i starać się tego nie robić.

Chyba, że masz pojebanych kolegów, bo z tego co zauważyłem teraz do 1 gimnazjum przylazły takie dzieci jak ja z 4 podstawówki.

Opublikowano

Znajdź sobie dziewczynę, twoje życie zmieni się o 360 stopni. Chcesz mogę ci użyczyć swoją, bo trochę znudziła mi się xD

Ja skorzystam, tylko najpierw wyślij mi jej zdj. :D

@top: jak jesteś taki "uczeń" to się zapisz do jakiejś prywatnej szkoły z dużo wyższym poziomem...

Game Over

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...