Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Zmiany w jungli

Szymico

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kassadin to nie annie baranie, ma boosta do obrażeń, mobilność od 6 lvla, slowa, silenca co pozwala mu na efektywne gangi... Annie jedyny 100% gang to flash + engage ze stunem, ale pod ad gówno zrobisz, a pod ap nie pojunglujesz także nie pierdol głupot.

Gold Member

nvm

Opublikowano

nieeee, jak ja bede junglowal moim ukochanym alistarkiem (85% win ratio w jungle) Pojde pod ad offtanka z lanternem xD

wlasnie, przeciez riot uznal Skarnera za junglera, a jednoczesnie pisze, se to koniec ery junglerow gp10, a przeciez do nich nalezy Skarner. A kupujac lanterna mocno opozni sie reszta buildu. Pewnie teraz rzadki bedzie start buty+3 poty, chociaz pewnie ci junglerzy jak lee, shyv sobie poradza bez problemu.

Opublikowano

Dla osób, które płaczą, że ich Sejuani/Maokai będzie od teraz słaba w jungli:

To stare video pokazujące jak wyglądało junglowanie w S1 w wykonaniu:

postaci z super sustainem czyli WW

postaci ze średnim sustainem ale dobrymi gankami czyli Nocturne

typowego junglera, który dominuje metę w jungli czyli supporttankojungler jakim stał się Maokai

oraz coś co było uważane wtedy za "jungle troll pick" a teraz z resztą też - nasz kochany Talon - który wtedy ledwo dawał radę wyczyścić junglę, ale przynajmniej miał z niej złoto, teraz taki Talon byłby biedny jak mysz kościelna

Od teraz, jeżeli będzie dostawało się więcej złota w jungli, Maokai będzie mógł kupić sobie Rod of Ages zamiast Shurelii.

Nocturne zamiast Latarni Wriggle będzie mógł zakupić Krwiopijcę. A Warwick. Cóż Warwick będzie dalej warwickiem - z tą różnicą będzie mógł kupić Krwawe Madredy, zamiast Końca Rozumu. A Talon? Może wyfarmi swoje ukochane Infinity Edge.

W takim razie Małykai będzie miał inny start + inne startowe itemki (ja zaczynam buty 3 poty, 1:06 saplingi na wraith'ach i hl na blu/ po wraith'ach bez hl'a na blu ciężko jest ujechać - kończy się tak jak maokai na filmie/ low hp i recall po małych golemach) . Szkoda, że nie można runek sprzedawać - jak zaczynałem myślałem, że critical strike jest najmocniejszą rzeczą w lol'u i złożyłem full runy :( .

Opublikowano

W takim razie Małykai będzie miał inny start + inne startowe itemki (ja zaczynam buty 3 poty, 1:06 saplingi na wraith'ach i hl na blu/ po wraith'ach bez hl'a na blu ciężko jest ujechać - kończy się tak jak maokai na filmie/ low hp i recall po małych golemach) . Szkoda, że nie można runek sprzedawać - jak zaczynałem myślałem, że critical strike jest najmocniejszą rzeczą w lol'u i złożyłem full runy :( .

runy mozna zrefundowac, jezeli juz nie mozesz i jestes pewny ze chcesz sie ich pozbyc to je mieszaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...