Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] czy taki internet wystarczy?

r-mrozek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeez, wy umiecie czytać? Będzie po prostu długo patche pobierał, lagów w grze nie będzie mieć. Nie wciskajcie mu kitów.

Spójrzcie na sytuacje ss....94, ja mam neta szybszego od 99.9% Polaków i mam 34-35 pingu a ss... ma 26 pingu przy dużo wolniejszym internecie, więc tak jak pisałem wcześniej prędkość łącza niema nic do gadania. Jak ktoś mi nie wierzy co do prędkości mogę na pw wysłać wynik ze speedtest.net. Pozdro, graj i nie słuchaj się ich.

Opublikowano

W domu mam internet 10 mb/s radiowy z sieci krt-net.pl - ping 40 ms up 1 mb

u babci mam vectre 64 mb/s ping 50-60 na serwerach up 8 mb

Ja ci polecam grać w lola na internecie z orenga kupujesz za 2 zł pakiet 100 mb na neta i możesz spokojnie kilka gier zagrać ; )

Opublikowano

czy taki internet wystarczy do grania w League of Legends?

Download 60kb

upload 25kb

ping 70/80/90/100

Wszystko zależy od jakości twojego łącza a nie jego prędkości. Jeśli ping nie będzie przekraczał 100 możesz normalnie grać.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Zazwyczaj ping nie przekracza 50, ja robiłem test na swoim necie i przy spowolnieniu NETLIMITEREM nieznacznie wzrósł ping(kompletnie nie przeszkadza to w grze), ja u babci grałem na necie 256kb, gre wzialem na pendrive i zadnych problemów, ping w okolicy 35-40.

Raczej pójdzie mu bez problemu, chyba ze ma internet satelitarny i bardzo wysoki ping(150 jest około przy satelitarnym).

Wejdz sobie na speedtest i sprawdz jaki masz ping, jak ponizej 80 to mozesz spokojnie grac normale , jak powyzej to spróbuj na boty, sam zobaczysz.

100 mb spokojnie starczy na 10gier, wysyłane i odbierane sa tylko pozycja graczy, czas i miejsce uzycia skilli,ataków, wardy, miniony itp. nie cała mapa :P jak ktos ma neta na limit to niech sprawdzi przed gra i po grze i niech napisze ile bierze neta jedna gra.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

kiedyś miałem neta na limit i mi 2 gb na 3 dni od rana do nocy starczało przy czym jeszcze youtube facebook i te pierdoły :s

Opublikowano

szybki komp+stabilny(nie szybki) net=niski ping

i download oraz upload nie ma prawie nic do rzeczy.

Widze duzo informatykow na tym forum xD

"ja mam download 300kb/s i mam ping 50, on ma 64kb/s to pewnie bedzie mial z 300!" beka z typow :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...