Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] czy taki internet wystarczy?

r-mrozek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm... Prawdę mówiąc troszkę mało. Ale raczej pójdzie (nie jestem pewien). Ja mam laptopa i z Wi-Fi korzystam, niestety na tyle jestem daleko od routera, że mam niekiedy mało zasięgu i mnie wywala z gry... Poczekamy na inne wypowiedzi.

Opublikowano

Co to za net 60kb? :O Podejrzewam, że w Somalii mają lepszy. Co do tematu to będziesz miał kłopoty z lagami i disconnectami, także lepiej nie graj, bo nie dość, że zepsujesz grę innym to jeszcze sam dostaniesz bana.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Spokojnie bez problemu tylko będziesz miał problem z ściągnięciem i Upload-em może to troszkę potrwać a koledzy u góry co nigdy nie zarabiali na siebie to kiedyś odczują przy polskich zarobkach jaki monza sobie interent sprawić bo pewnie jak by nie mamusia to by nawet posta nie napisali .

cooltext570762601.png
Opublikowano

OMGOMGOMG, ping nie zależy od prędkości internetu, pozdro (:

"ping zależny jest od fizycznej odległości od serwera hostującego daną usługę"

Opublikowano

Jest różnica, na starym necie miałem na NA ping 200, na nowym mam 160-170 :) oczywiście nowy dużo szybszy i wydajniejszy

Gold Member

nvm

Opublikowano

Dordo i Vanosh maja racje moim zdaniem juz w Nigerii maja lepszy internet :) . A co do gry to moim zdaniem nie mozliwe jest granie z takim internetem . Aa i wiem ,ze predkosc internetu nie oddzialowuje na ping ale wybacz taki internet ?Jak ty klienta pobrales ? :D

Opublikowano

będą lagi

choć jak coś pobieram net 2mb/s DL 250kb/s i ping 250 w LoLu i jakoś da się grac

mi nieraz normalnie sie zacina i po dluzszej grze mam troche lagow , nie wina sprzetu

­

Opublikowano

Pójść pójdzie. Inna sprawa to stabilność łącza. Co prawda na tym necie nie będzie super komfortu, bo opóźnienia będą (bardzo małe, lecz będą), ale jeśli chodzi o granie na tym to nie widzę problemu.

7m9a.png

Opublikowano

50kb wystarczy(testowałem teraz, ograniczyłem w Netlimiterze lola na 50kb odbieranie i 20kb wysyłanie i smiga), ping 37, troche powyzej normalnego(26) ale w grze tego nie widać.Bedziesz miał ogromny problem z update, albo zostawiasz kompa na całą noc, albo załatwiasz na pendrive od kogos :P . Sam mam Neta 8Mbit, ale widze ze wystarczyłoby 1 mb albo i mniej :P na lola wystarcza wiec jest GIT :P

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Pograsz sobie, z botami i normalnie ale na pobranie patcha będziesz czekał trochę czasu ;) Według mnie nie powinieneś lepiej.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...