Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Typ:Kwadratowa Masakra]===Hardcorowa Masakra==== [WL][10SL]

Vocal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skype/TS3: Jest .

Mikro: Jest

Nick: LogiTive

Komputer:Intel Core I7-3770K 3,50GHz,MSI Bing Bang Marshal,Samsung Sync Master 2233 22',GeForce GTX680 AMP! 2GB GDDR5,Corsair Vengeance 4 x 4GB@1886MHz

Komp składany na Podstawie PCLAB.

906d60b0a04008d5414d526caaf4addc2c318d5e.png

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mógłbym prosić o oddanie 1 życia straciłem wszystkie bo mnie zlagowało i wpadłem do sparty. Proszę jak tylko znajdę diax to obiecuje że oddam.

Już wcześniej straciłem dwa i wtedy miałem jedno życie.

Opublikowano

Nick: Kosek999

Imie: Krystian

Doświadczenie MineCraft: Jak napisze zaraz kilka serverów własnych i dosc długi starz okolo 1.5-2 lat

Cos o Sobie:Gracz mmorpg ,minecraft jak i tekita. Kilka własnych serwerów mc jak i innych gier. Muzyk i Uzytkownik konta yt gdzie jest kilka fimików z różnych gier.

Dlaczego wasz serwer: Kilku administratorów to dobra organizacja, a serwer nowy jeszcze nigdy nie stawiany ma duze szanse plus do tego kilka reklam na youtube itp z poczatka servera i mozna dokupywac kilkanascie slotów wiecej

Tak że czekam na odp i pozdrawiam.

Ps:Chetnie do robienia reklam i filmików serwerowych.

72e90f05679c.gif

Lineage 2

Królowa gier MmoRpg

KAPITALIZM: Masz dwie krowy. Sprzedajesz jedną i kupujesz byka. Rządowi nic nie wolno zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...