Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Skok Felixa..

haRnasiekRTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TO MANEKIN ALBO ROBOT JAKIŚ!

A tak srsly to props dla niego, bo ja nawet z latami przygotowań i zabezpieczeniami nie odważyłbym się skoczyć.

pozdrawiam heniuś

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

TO MANEKIN ALBO ROBOT JAKIŚ!

A tak srsly to props dla niego, bo ja nawet z latami przygotowań i zabezpieczeniami nie odważyłbym się skoczyć.

Nie miał 100% zabezpieczeń, ale gratki;)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie pobił tego na czym mu najbardziej zależało - najdłuższego swobodnego lotu, zabrakło mu niecałe 20sek.

Lekko się zawiodłem.

Opublikowano

Szkoda że nie jebnął.

@

Liczyłem na emocje i ich zabrakło - nigdy nie byłem matematycznym orłem.

@

Lub teściowa/teść :D

ludzi takich jak ty powinni wpychac do kapsuly i w powietrze bez spadachronu...

Opublikowano

Każdy mówi "O Boże liczyłem na coś lepszego" A to tyle kilometrów nad ziemią, że wątpię, że ktoś z was miał by ochotę na taki skok .

Tak się kręcił, że mógł dostać wylewu . Ale udało mu się moim zdaniem , wielki + dla niego , bo nie każdy by to zrobił . :)

gangnamstylen.jpg

Opublikowano

Wyczuwam kurwa spisek. Magik leciał z 9 piętra i umarł, Felix leciał 38 kilosów nad ziemią i kurwa żyje. ŁATAFAK

Opublikowano

Brawo, brawo. Gość ma jaja, trzeba to przyznać. Lecz pewnie za te pieniądze, które zoorganizował skok, to byłby ujebany do końca życia.

Opublikowano

jak czujecie niedosyt to skoczcie z 39 km. Mi tam skok bardzo się podobał. Nie żałuję, że siedziałem i oglądałem ponad 2.5h.

Jestem zadowolony :ps. cieszę się, że mu się udało,

9368_gold.png

Opublikowano

Ja osobiście tylko czekałem aż znowu odwołają z błachego powodu a tu miłe zaskoczenie : >

Trochę słaba perspektywa w czasie spadania... wyglądało jak spadająca gwiazda xD Ważne, że rekord pobity :)

Sam bym chciał tak skoczyć, na pewno bym się bał ale zrobił bym to :) Od zawsze marze o skoku spadochronowym, lecz muszę jeszcze rok poczekać,

bo w tamdemie (przyczepionym do instruktora) to nie to samo :D + koszta ok. 1000zł... :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...