Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkOrbit Remix 2.0

Maqrs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najlepsza wersja się nagram ;d działa idealnie i czekam na nową ;d

Niby fajne ale szybko się nudzi dojsc do fe to mozna w pare minut a potem to już tylko wbijanie rangi. Ten tryb admina to jest płatny 50 tys. kredek chyba więc troche duzo pozatym jak 2 ci się zwali na kark to masz prawie pewną smierc

Niby fajne ale szybko się nudzi dojsc do fe to mozna w pare minut a potem to już tylko wbijanie rangi. Ten tryb admina to jest płatny 50 tys. kredek chyba więc troche duzo pozatym jak 2 ci się zwali na kark to masz prawie pewną smierc

nie zgodzę się z tobą przy robocie w boju i awaryjnej osłonie a nawet bez do się nieźle namieszać

fajna gra lepsza niz poprzednie moja kopia wymieka przy tym bo ja chiałem starego clienta odbudować w do remix i lipa

fajna gra lepsza niz poprzednie moja kopia wymieka przy tym bo ja chiałem starego clienta odbudować w do remix i lipa

a dla mnie stary zajebisty tylko że się lata do góry nogami
  • Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapowiada się super zaraz się pobierze :) laik dla autora.

Przydały by się jeszcze kółeczka nad rangą :P (wrota)

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up a po co ci ??? Jak chcesz zacząć od nowa to wykasuj grę i ściągnij jeszcze raz bądź zainstaluj jeszcze raz :D

Opublikowano

@DimitriINDarkor przecież ściągamy instalke ,to chyba wywal i zainstaluj od nowa chyba że instalke usunąłeś ...

Opublikowano

@DimitriINDarkor to trza było nie usuwać :D

jedynie możesz teraz na nowo grę ściągnąć bo raczej nikomu samego save się nie chce wrzucać :)

Opublikowano

kurwa kocham cie:D <3

I LIke♥

kurwa nienawidze cie sczeba instalowac;p :mellow:

I Kurwa

@OffTopic

O ile wiem na tym forum się nie przeklina... -_- OGAR!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...