Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkOrbit Remix 2.0

Maqrs

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fajna gra lepsza niz poprzednie moja kopia wymieka przy tym bo ja chiałem starego clienta odbudować w do remix i lipa

0572.jpg

Opublikowano

Macie mojego save szeregowy generał :D

Download:

http://www.speedysha.../6JQuN/save.rar

i skan:

https://www.virustot...sis/1350294344/

A mam pytanko jak odtworzyc tego save w grze? ;/ bo ja jak sciagnalem gierke to posiadam aby plik exe a nie mam zielonego pojecia gdzie moga sie znajdowac save-y (po wlaczeniu gry mam aby "Continue")

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

A mam pytanko jak odtworzyc tego save w grze? ;/ bo ja jak sciagnalem gierke to posiadam aby plik exe a nie mam zielonego pojecia gdzie moga sie znajdowac save-y (po wlaczeniu gry mam aby "Continue")

Save wrzuć do "data" i potem w grze "Continue":)

Opublikowano

Save wrzuć do "data" i potem w grze "Continue" :)

Maqrs ;] posiadam tylko i wylacznie plik exe z ikonka petka tylko to z pliku rar dostalem ;/

Edit:

Myslalem ze zaladowana jest jakas nowsza wersja gierki czy cos i sciagnalem i zainstalowalem od nowa. stracilem mojego save ;(;(;(

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Macie może oficjalną stronę tych wersji czy to jest taki ''FanEdit'' (edytowana wersja przez fana lul) ?

Ps. Jee 100 kills+ w PVP : D

Oficjalna wersja jest o wiele gorsza i posiada mase bugow. A to raczej jest wersja bazowana na wersji oryginalnej lecz ulepszona ;]

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Niby fajne ale szybko się nudzi dojsc do fe to mozna w pare minut a potem to już tylko wbijanie rangi. Ten tryb admina to jest płatny 50 tys. kredek chyba więc troche duzo pozatym jak 2 ci się zwali na kark to masz prawie pewną smierc

Opublikowano

Niby fajne ale szybko się nudzi dojsc do fe to mozna w pare minut a potem to już tylko wbijanie rangi. Ten tryb admina to jest płatny 50 tys. kredek chyba więc troche duzo pozatym jak 2 ci się zwali na kark to masz prawie pewną smierc

Używaj robota w boju "8" i osłony awaryjnej "9" i dasz rade 2 rozwalić:)

Opublikowano

Używaj robota w boju "8" i osłony awaryjnej "9" i dasz rade 2 rozwalić :)

no tak ale majac nawet ten statek z 400k hp wolno te dodatki wbijają te osłony i hp może lepiej latać normalnym golcem?
Opublikowano

no tak ale majac nawet ten statek z 400k hp wolno te dodatki wbijają te osłony i hp może lepiej latać normalnym golcem?

Ja latam golcem i bardzo fajnie się lata.

Opublikowano

a powiedz mi jeszcze jak kupiles 12 dronow bo ja mam tlyko miejsce na 10

Kupowałem normalnie jak poprzednie drony. Nie wiem może wy macie nowsza wersje i możecie mieć tylko 10 dronów.

Opublikowano

Tryb admina nie dziala -.-

Dziala dziala, jak masz lapka to i na lapku da sie admina wlaczyc (nawet jak niemasz dodatkowej klawiatury num) ;]

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

JA admina właczylem jak @UP napisal ze mozna drony zmieniac to wyłaczylem numa klkinalem przypadkowo 9 i mi wlayczlo ;d

I odranzu niebiskie drony ;d i odrazu z x4 60k a z rsb 90k ;d .. i kazdy pada jak mieszanka ;p

Opublikowano

szkoda, że nie ma starej wersji gry tej sprzed 4 lat

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

szkoda, że nie ma starej wersji gry tej sprzed 4 lat

Zagraj w oryginalne darkorbit remix. Tam nie ma nowych designów, rsb, lf4 itp.

Wiem też czemu nie możecie kupić 12 dronów ponieważ ja mam starszą wersje i mogę nawet powiedzieć że ta wersja starsza jest lepsza od tej nowszej.

Opublikowano

Zagraj w oryginalne darkorbit remix. Tam nie ma nowych designów, rsb, lf4 itp.

Wiem też czemu nie możecie kupić 12 dronów ponieważ ja mam starszą wersje i mogę nawet powiedzieć że ta wersja starsza jest lepsza od tej nowszej.

podaj ta starsza wersje jak możesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...