Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedź Serwera [32GB]-[200Slotów]-[Survival]-[Unikalny]-[OgarniętaAdministracja] Zapraszamy!

NowaProdukcja

Godny?  

71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Serwer Godny Wej?cia?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodajcie dla mnie rangę Łowca albo Najemnik to już wcale nie będę wychodził z tego serwera xDDD

(oczywiście mogę zapłacić, tylko nie za drogo ^^ )

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up prawdopodobnie rangi płatne będą ale nie wiem czy będą one odbiegać od rang VIP/Svip więc... :P

pogadam na ten temat z produkcją i może coś takiego dodany :D , aż tyle jest dla ciebie ważna fikuśna ranga ? :P

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Opublikowano

Jak pisalem wczesniej, ludzie nie graja bo na caly swiat spusciles tnt, i niekt cie tam nie lubil tylko pisali zebym takich dzieci nie przyjmowal do administracji. Powodzenia z rozwojem serwera ja nie hejtuje tylko stwierdzam fakt bo kazdy mowil ze cos ci cisnie na mozg, ja tego nie mowilem i ci nawet wiezylem. A jedyne co ty zrobiles to kurwa reklame ktorej ci sie nie chcialo zmieniac na ten serwer tylko cala grafike skopiowales i sie opierdalales bo nie miales co do roboty tylko jakies zasrane wyspy z maszynami do redstona, moze mnie wszyscy nie lubili ale wiekszosc tak bo bylem ogarem a nie bawilem sie bo liczba skarg na ciebie byla duza a na koniec to dojebales po prostu mistrzowsko. Byles zazdrosy o dziweczyne ktora nawet z toba nie chciala chodzic wiec nie ciesz pyska ze malo ludzi gra bo to przez ciebie wszystko jest!

Pozdrawiam, nms.

GG: 23221415

TS3: vapearmy.pl

valogosign.png

Opublikowano

haha przeze mnie, dobre... nie przyjmujesz dzieci? a mówisz że jestem dziecko, po 2 ogarnij ortografię, grafika należy do mnie, więc nie wiem o co ci chodzi, nie umiesz reklamować, mi ciśnie na mózg? haha, zostajesz zgłoszony żegnam

po 3 nie grają przeze mnie?

jakoś jak wyszedłem było przez 2 dni 55/55 a potem jak reklamy nie było to spadło, przykro mi :)

Opublikowano

kamilloz nie ogarem jesteś jedynie ty, dzięki mnie wg twój serwer jakoś stoi jeszcze, niby ja się obijałem heh... żal mi cię człowieku, nie ośmieszaj się bardziej,

nie ogarem jestem.. ja jakoś umiem rozreklamować serwer ze miales 55/55 gdy mnie nie ma widze ze juz 25/55 heh.. ogarnij się :) twoje posty zgłoszone, żegnam cię :)

Opublikowano

Dobra nie ma co milczeć .

Będe grać i będe wygrywać parkury yeah !

Nie zapomnijcie o 'Orefuscator' i 'NoCheat' dwa zajebiste pluginy .

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Stande hahahahahhahamuyyaahhahahah h!

ile zarobiliście na nieotworzonym serwerze ? :D

daj jakiś dowód hahahamamam mahahhahah !

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Opublikowano

Zapowiada się dość dobrze.

Proponuje ustawić automatyczne spawnowanie bossów np: co 4 h gdzie idzie polecenie i wyświetla się np komunikat: Za 20 sekund Ziemie powita <nazwa_bossa>

następnie po 20 sek respi się boss.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...