Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedź Serwera [32GB]-[200Slotów]-[Survival]-[Unikalny]-[OgarniętaAdministracja] Zapraszamy!

NowaProdukcja

Godny?  

71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Serwer Godny Wej?cia?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko super licze na nowe bossy i ogolnie ciezkosc z surowcami i potworkami ( nie za latwo) do tego ladny sklep z mozliwoscia przelewu na konto :P

Nick w mc: Wiedzmin14   Założyciel gildii: Biale Wilki / Stronghold

Założyciel severa Imperial Lands I /II /III

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up spam :P

Nie polecam, nowaprodukcja byl adminem na moim serwerze i wkorzyl sie to zacza sie bawic, rozwalac wszystko i wpisal /nuke na spawnie wiec uwazam ze to nie ogar!

ta... gdyby nie on to byście wgl. tego serwa nie postawili :P wszystko tam zrobił reklame itp ... każdy by się wkurzył gdyby za nic został wyrzucony z TEAMU :P

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Opublikowano

@up

Użyj komunikatu 'ja' nie daj sie sprowokować .

np. Nie powinneś tego robić , twoje zachowanie mnie irytuje - ja tak robie :D a oni odchodza xD

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Hmm powiem ci tak poznalem cie i jestes nie ogarem i kazdy mi o tym mowi, a nie graja bo spusciles nuke na spawna wiec wiesz...

Pozdrawiam, nms.

GG: 23221415

TS3: vapearmy.pl

valogosign.png

Opublikowano

Z pewnością ,zdotuje serwer gdy wystartuję - Serwerów produkcji nigdy nie za dużo ,a i Liska znam i mogę powiedzieć że jest miły i uprzejmy. [ Tylko czasami ma odpały.]

Opublikowano

serwer dedyk ja stawiam ;)

kamillozz7k, wszyscy mówią że ja tam najbardziej wpożadku byłem, byłem na ts, wiele osób tak już mówiło, myślisz że wszyscy cię tam lubią ;p to nie prawda, ja tam najwięcej zrobiłem, widać gdy mnie nie ma ilość graczy spadł. nie mścij się taka prawda ;x

Opublikowano

Zapowiada się świetnie. Dobry dla graczy Solo jak i tych bardziej nastawionych na współpracę.Ja osobiście jestem graczem Solo, takim swego rodzaju najemnikiem dla różnych frakcji. Na pewno wejdę ;)

P.S W grze lepiej uważajcie na plecy, lubię zimowy biom więc ostrożnie przy zabawie w świętego mikołaja i renifery ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...