Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedź Serwera [32GB]-[200Slotów]-[Survival]-[Unikalny]-[OgarniętaAdministracja] Zapraszamy!

NowaProdukcja

Godny?  

71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Serwer Godny Wej?cia?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2ypgmeu.png

Minecrafterzy

2ypgmeu.png

Księżyc rzucał na ziemię srebrną poświatę, deszcz chłostał niemiłosiernie na dachy domów. Niebo było zachmurzone, ani śladu po gwiazdach.

Jedna z najbardziej paskudnych nocy w tym miesiącu. Strażnicy chodzili po zalanych wodą uliczkach z wyrazami twarzy niczym u skazańców.

Przez ostatnie wydarzenia, które miały miejsce w kwadratowym świecie, zdwojono straże we wszystkich, największych miastach.

Wszyscy wiedzieli, że pod trzech, nieudanych próbach zabójstwa Cesarza, podejmowane będą kolejne podejścia.

Nie wiadomo dla kogo pracowali zabójcy i jakim mieli cel w uśmierceniu władcy państwa. Wszystko było owiane mgłą tajemnicy.

Czarne kruki, które zasiadły na bramie zwiastowały nadejście kolejnego ciosu, tej nocy miało stać się coś strasznego...

Tej nocy przybył największa zmora świata, EnderDragon, wydostał on się z zamkniętego przez magów świata nazywanego End_world

Jest jednak legenda która przewiduje te wydarzenia, pewnego dnia, zjawi się ktoś kto ocali kwadratowych ludzi i pokona złego smoka, Człowiek ten będzie miał ogromną moc,

będzie on rządził każdym żywiołem, nawet ogniem, stworzy on armie która pokona smoka.

Może to właśnie ty ! Wejdź przekonaj się ! Może posiądziesz moc Podróżnika który uratuje nas.

NAGRODY ZA PIERWSZE WEJŚCIA NA SERWER:

1 Osoba - Range sVip

2 Osoba - Range Vip

3 Osoba - Range Przyjaciel

Więcej informacji na Forum.

2ypgmeu.png

specyfikacjaserwera.png

2ypgmeu.png

Ram: 32 GB DDR3 2000 MHz

Internet: 1000 MB/s

2ypgmeu.png

informacjetechniczne.png

2ypgmeu.png

START SERWERA W SOBOTE O GODZINIE 12 !

de2zjo.gifde2zjo.gif IP: Wkrótce

de2zjo.gifde2zjo.gifForum: Linki Zakazane, Link Podany Na moim profilu :)

de2zjo.gifde2zjo.gif Nether: ON

de2zjo.gifde2zjo.gif PvP: ON

de2zjo.gifde2zjo.gif Potwory: ON

de2zjo.gifde2zjo.gif Wybuchy: ON

de2zjo.gifde2zjo.gif Drop: 3x

de2zjo.gifde2zjo.gif Slotów: 200

de2zjo.gifde2zjo.gif White-List: OFF

teamspeak_3_logo.png

IP : ts.minecrafterzy.pl

2ypgmeu.png

nastartt.png

2ypgmeu.png

1. Pieczone mięso - Sztuk 5

2. Szmaragdy - Sztuk 5

3. Łuk - Sztuk 1

4. Kamienne narzędzia - Sztuk 1

/kit starter

2ypgmeu.png

nowoscinaserwerze.png

2ypgmeu.png

1. Bardzo ciekawy świat, Plugin na generowanie terenu

2. Diamenty z kamienia

3. Exp z kamienia

4. Inny Drop z mobów (zwierząt/potworków)

5. Większy Drop z mobów

6. Autorskie Pluginy

7. Ogarnięta administracja

8. 0 lagów

9. Mile spędzony czas na serwerze Gwarantowany !

2ypgmeu.png

ekipam.png

2ypgmeu.png

NowaProdukcja - HeadAdmin (Cesarz tak jak w fabule ;))

Lisek071 - HeadAdmin

Witam poszukuję ogarniętych ludzi ze znajomością podstawowych komend, Potrzebujemy ludzi którzy maja czas i chęci na tworzenie genialnego serwera minecraft, który zasłynie.

Aby zgłosić się do naszego teamu, musisz napisać do mnie na GG: 44649114 Lub Serwerowego TeamSpeak. Nie Chodzi nam o zarobek na serwerze, Chodzi nam o dobrą zabawe i wasze Dobro, Masz problem na serwerze? nie ogłaszaj tego na MpcFroum, napisz do nas a poradzimy coś na twój problem.

Uważasz że dostałes nie słusznego bana? nie rób z siebie dziecka bo nie tolerujemy dzieci neo, Które wypisują coś na temat serwera po tym jak dostali bana.

Uwaga! Chcesz zostać administratorem? Wejdź na TeamSpeak i popisz się swoją wiedzą o minecraft, zarówno jak i o komendach, Kto wejdzie na serwer i spyta o to czy może dostać op/admina odrazu zostanie odrzucane jego podanie, Administracja 16+

2ypgmeu.png

pomocdlaserwa.png

2ypgmeu.png

Chcesz pomóc nam w rozwijaniu serwera? Wypowiedz się co sądzisz o temacie, Zagłosuj Czy warto wejść na serwer lub nie, Kliknij Lubie To jeśli prezentacja ci się spodobała i zajrzysz na serwer :)

Na serwerze Zostanie dodany Automatyczny Sklep, w którym będą się znajdować Vipy, rezerwacje slota i inne.

Uwaga! Vip, Nie ma wiele, ale pomaga nam utrzymać serwer :)

Liczymy na wiele Graczy zainsteresowanych kupnem :)

Serwer Stworzony dla graczy o mocnych nerwach, jest to w 100% Survival!

Posiada on Pluginy które naprawdę urozmaicają grę.

Zmieniliśmy Drop z potworków!

Zwiększony exp z potworków!

Factions!

i wiele innych! wejdz!

Gwarantujemy dobrą zabawę i 0 lagów !!!

Zezwolenie na kopiowanie reklamy dla nicku Notchers !

post który ma podobny kod reklamowy:

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagram na 100%

jak Lisek071 w administracji kiedyś grałem na jego serwie było super ale szybko padł ale zagram tu napewno :) .

Polecam wszystkim .

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Jestem tu technikiem / współ włąścicielem .... i powiem , że serwer jak i oprawa techniczna będzie najlepsza w swoim rodzaju ! Ten serwer to moim zdaniem , będzie przykładem dla innych serwerów :P

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Opublikowano

to będzie jeden z lepszych serwerów które stworzyłem, mam nadzieje że każdemu się spodoba.

Jedynie łącze 100mb jest słabe jak na 200 slotów, ale lagów i tak nie powinno być :)

@up9 dzięki za porade :) ale można wypowiadać się za prezke jak i serwer ;) to ocenisz gdy będzie ip :)

Opublikowano

ja polecam wszystkie serwery produkcji, dużo ludzi je lubi, survivale, zapraszam wszystkich na start, napewno super bedzie ;) produkcja, dodaj może ss jak wygląda chociaż spawn :) poprawi to prezke :))

Opublikowano

Up prezke dzisiaj poprawimy , zapewniam cie , że to zwykły survival nie będzie :P więcej dowiecie się jak uaktualnimy prezke .

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Opublikowano

Gratulacje z pewnością będzie to największy serwer jaki dotychczas widziałem <3

Mam nadzieje że będę mógł na nim grać ! <333333

Opublikowano

Nie polecam, nowaprodukcja byl adminem na moim serwerze i wkorzyl sie to zacza sie bawic, rozwalac wszystko i wpisal /nuke na spawnie wiec uwazam ze to nie ogar!

Pozdrawiam, nms.

GG: 23221415

TS3: vapearmy.pl

valogosign.png

Opublikowano

@up już się do wiedziałeś o serwerze ;)? tak grałem u ciebie nie zaprzeczam, rozkręciłem ci serwer, beze mnie on i tak padnie, bo już widać zniżke graczy :) ja niby się wkurzyłem? ... sory, jak ci coś nie pasuje to nie musisz się wypowiadać, żegnam cię :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...