Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe RP nie zamykać ;o

StudzeKisiel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zwykłe nabijanie popularności jakiejś posranej witryny

Nie działa i działać nie bedzie

Po co Riot miałby rozdawac RP za jakies pokery?

Wg. mnie Bullshit!

Ku** ale ty jesteś mądry człowieku.

Zostań moim mentorem - polski Dalajlama miszcz fszyskiego.

Nikt nie napisał, że to riot rozdaje.

Rozdaje to elohell - widać, że czytanie ze zrozumieniem na najwyższym poziomie.

Pewnie elohell podpisał umowę z tym pokerstarem i to pewnie pokerstar płaci za te rioty żeby zdobyć nowych "graczy" (czyt. klientów).

Tacy użytkownicy psują opinię MPC - głupota się szerzy w narodzie . Niestety.

Opublikowano

Pytanie co mam napisać w tym emailu?

After these acivities your account will be acivated! After activation please send us an e-mail ([email protected]): in title POKERSTRATEGY.COM, in main your elohell.net login and your login on pokerstrategy. And remember kids: 18+ only!

sygnampckopia_zps11d86fac.jpg

Opublikowano

Wchodzisz na strone pokera robisz konto,quiz,zdobywasz 100 strategy ponitsów wysłasz emaila do elohell ( musisz mieć u nich konto) w emailu piszesz login z elohella i login z pokera lajkujesz obydwie strony na fejsie i wysyłają ci kod z rp

Opublikowano

NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK DARMOWE RP

prosze o warna czy cos dla tego kolegi bo sie nie zna na temacie i sie wypowiada.

w elohell dot net wszystko jest legalne i prawdziwe , polecam.

GunzAlex.png
Opublikowano

Elohell to nie posrana strona tylko strona stworzona przez pewnego Arka który stworzył drużyne EloHell która była w kwalifikacjach do turnieju sezonu 2 (grali z M5 , nawet ładnie im szło ale przegrali).... I NIKT KURWA NIE MÓWIŁ ŻE TO RIOT ROZDAJE TUTAJ RP

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Lepiej kur... powiedzcie który to quiz, ja mam strone po polski jedyny quiz jaki widziałem to jakis z 10 pyt. na 120min... zdalem go a tera mi wyskakuje, abym wybrał swój poker room, to trzeba zrobić? gdzie pokazuje ile mam tych strategy points

fs.png

Opublikowano

Lepiej kur... powiedzcie który to quiz, ja mam strone po polski jedyny quiz jaki widziałem to jakis z 10 pyt. na 120min... zdalem go a tera mi wyskakuje, abym wybrał swój poker room, to trzeba zrobić? gdzie pokazuje ile mam tych strategy points

wyślij do nich maila :) Moge prosic o odp do tego quizu (10pyt)

12096517424cdeec1e1a459.jpg

sygnatura1.png

Opublikowano

Jak tam napisane, aby jeszcze zdobyc 100 strategy points i dopiero wysłać, gdzie to pokazuje ile ich mam...

a co do quizu nie wiem czy to to nawet a odpowiedzi są w tych artykułach pomocniczych np. Jak grac przed flopem

fs.png

Opublikowano

Najlepiej aby ktoś przy graniu zapamiętał odpowiedzi i jak mu się uda, to niech tu napisze.

Albo jednak nie, bo pytania się losują. Zawsze ktoś znający się na pokerze może podać gg, lub jakikolwiek kontakt.

@EDIT: Udało mi się zdać quiz, ale nie grałem nic. Dam znać, jeśli bez tych 100 punktów też można dostać kodzik.

7m9a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...