Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Subforum komputery

Flap

Czy jesteś za zmianą subforum komputery na dział?  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za zmian? subforum komputery na dzia??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brick force ma 6 stron tematów subdział "Komputery" ma 198 stron tematów w tym pogaduszki mają 3 moderatorów którzy się chuja znają np "Things" i nie nagradzają warnami wypowiedzi w temacie np. gdzie koleś prosi o zestaw do 2000zł a tam "znawcy" rzucają linkami z allegro .

1358177528-U70874.png

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale czy wy nie rozumiecie że nie może być subforum z moderatorami? Żeby byli moderatorzy to musi być dział!

Czy to takie trudne do zrozumienia?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ach..., tutaj to było :D

Plytka glowna z asusa , 8gb ramu ddr3.

Nvidia geforce gt520x 1gb.Razer goliathus A , razer Deathadder + dobre sluchawki (sennheiser hd201+zalman mic1)

polecam CI GeForce GT 520

mam tę kartę graficzną, 6GB ram, procesor Intel Core i3-2100 Częstotliwość [MHz] 3100 , dysk 2TB

Działa jak miodzio. Tylko jak będziesz miał lepszy sprzęt, to zmień sobie na Win7, bo na WinXP jak miałem na tym kompie, to mi mulił a nie wiem dlaczego. Zmieniłem na Win7 i czysto :>

Tylko te 2 znalazłem, ale widziałem gdzieś jeszcze jak ktoś doradzał zasilacze TakeMe. Poszukam i wstawię jak coś.

Opublikowano

To co się tam dzieje to cyrk,, nikt tego nie ogarnia, złe nazwy tematów, samo wolka " Róbta co chceta " nikt tego nie ogarnia, dział jest duży jest tam spory ruch dlatego dział powinien powstać już dawno. Sam kiedyś pytałem się o możliwość moderowania działu chociaż by jako Kid może żeby zamykać i poprawiać tematy, stwierdzili że modzi z pogaduszek to ogarniają a tak naprawdę nikt tam z modów nie zagląda. Powinno być Jako oddzielny dział i minimum dwóch moderatorów. A z biegiem czasu może i podzielić to na problemy techniczne i problemy z softem + dział ogólny. Jestem całkowicie na TAK !!!

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Coder co zrobisz jak Administracja ma tą sugestie gdzieś? Już tydzień albo i więcej refuje, a z ich strony brak reakcji...

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Napisz PW do Global Moderatorów. Może któryś się odezwie. Szkoda że nie ma już TS :/

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Dział rzeczywiście bardzo się rozrósł i nie jest on, aż taki mały. Możemy spróbować wrzucić go na główną do forum ogólnego, zobaczymy co z tego wyniknie.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...