Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Subforum komputery

Flap

Czy jesteś za zmianą subforum komputery na dział?  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za zmian? subforum komputery na dzia??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeliby dodać do subforum komputery osobnego moda, to również trzeba by pomyśleć o modzie znającym się na sporcie, czy anime. Dlatego te subforum zostało upchnięte w pogaduszkach by nie bawić się w takie drobnostki. Tam tak czy inaczej tematy nastawiają się głównie na pomoc ze strony użytkowników.

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
I jeszcze czego? Niech zostanie tak jak jest. NIE.

Przyznam się bez bicia, że nie znam się na tym, więc drogą dedukcji stwierdziłam, ze tam by najlepiej pasowało bo niby w jakiej innej kategorii? ;-)

Ale jeżeli tam nie pasuje, to nie ma gdzie tego za bardzo wcisnąć, chyba, że gdzieś na dole między filmami i projektami użytkowników.

Opublikowano

Ja jestem na nie z tego względu że nie powstaje az tak wiele tematów żeby dać to sub forum jako dział w dodatku później będą sugestie dodania np działu sport na główną na zasadzie ten dział mógł to ten też może

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Ale w tym dziale musi być jakiś moderator, tam jest tyle ludzi nie znających się nawet na najprostszych rzeczach, a wszystkim tam "doradzają" musi być jakiś moderator który by to zaprzestał tak żeby ludzie widzieli że to moderator i mogą mu zaufać.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

W pogaduszkach, potrzebny jest ten dział? Nie może być poddział? Nic to nie zmieni..

Ty się w tym dziale nie udzielasz to się zamknij ładnie :) Ten dział już się rozrósł, że mógłby mieć 2 modów i osobny dział w np. Forum Ogólnym

BTW. Jedynie kiedyś Things i Omek posprzątali tam, ale tak to 0 reakcji..

Opublikowano

Ja jestem na nie z tego powodu że nie widzę większego sensu oddzielania tego subforum nie jest ono jakoś ogromne aby to miało sens i tam nie opłacało by się dawać moda bo większość tematów to pytania odnośnie wyboru pc,laptopa itd

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Ja jestem na nie z tego powodu że nie widzę większego sensu oddzielania tego subforum nie jest ono jakoś ogromne aby to miało sens i tam nie opłacało by się dawać moda bo większość tematów to pytania odnośnie wyboru pc,laptopa itd

Właśnie dlatego jest potrzebny moderator którego zdanie wszyscy by szanowali i słuchali, a nie tak jak teraz napisze posta jakiś gimbus* poradzi jakieś gówno i weź potem wytłumacz autorowi że ten gimbus* źle mu powiedział.

*dziecko nie mające zielonego pojęcia o informatyce

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Tak, tylko kurwa musi ten dział ktoś ogarnąć, bo jedni piszą tak, inni srak, jedni spamują, że w końcu ten kto chce uzyskać pomoc jest wprowadzany w błąd i np. kupuje zły procesor do jego płyty głównej itp. Gdyby nie było noobów, to mogłoby być to pod pogaduchy, ale że są noby, to wiadomo.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

i jakie dasz w nim np. poddziały?

Bo dla mnie dział Komputery to zbyt szerokie pojęcie...

i dało by się tam wrzucić właściwie całe forum.

Komputer > Programowanie > Języki programowania

Komputer > Gry > Multi / Single > Gatunek gier

Komputer > Sprzęt > Problemy techniczne

Bo +/- tak teraz działają działy.

Nie.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

@Up

Ile razy tłumaczyć że nie można zrobić Subforum z Moderatorami dlatego też chce aby był to osobny dział

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...