Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Subforum komputery

Flap

Czy jesteś za zmianą subforum komputery na dział?  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za zmian? subforum komputery na dzia??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie Administracje jak i zwykłych userów, mam propozycje związaną z subforum komputery.

Otóż te subforum jest na tyle ważne i "duże" że powinno być osobnym działem z własnymi moderatorami.

W tej chwili działem nikt się nie zajmuje jest tam dużo spamerów i tak zwanych "znaffców" którzy zamiast pomagać to tylko przeszkadzają, nabijają posty i wprowadzają w błąd.

Dlatego też powinien być to osobny dział z moderatorami znającymi się na rzeczy, a nie jakimiś ludźmi którzy myślą że się znają, ale tak nie jest.

Wybory na Moderatorów powinny odbyć się normalnie przez podanie.

1372333810-U137250.jpg

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie tu chodzi o to że musi być aplikacja, a nie wybranie przez administracje opisałem dlaczego administracja nie może wybierać przeczytaj sobie jeszcze raz

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@Up

Subforum z moderatorami , oj żeś mnie rozbawił.

Nikt nie daje do subforum moderatora na tym forum więc to po 1 .

Po 2 najlepiej żeby była aplikacja do tego owo działu jak powstanie , w tym dziale powinny być osoby które na tym się znają a nie zasłużeni moderatorzy .

­39566146920630933015.png

Opublikowano

jestem za, duzy tam ruch jest , robem na moda!

błagam 80 % jego postów to spam na szybko abo informacje powtarzające się , myślę że jeśli jakikolwiek dział miałby mieć modów to poprzez normalną aplikacje a nie za zasługi na forum

NJxbd4x.png

Opublikowano

jestem za, duzy tam ruch jest , robem na moda!

Robem zna się na programowaniu nie na "Technice" komputerowej tzn jakąś tam wiedzę ma, ale zbyt małą jak na moda tego działu

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Proponowałem pierdyliard razy manekinowi że ogarnę taki dział bo znam się na kompach ale potem dostałem kilka banów i jakoś moje udzielanie ucichło.

Pomysł dobry ale nie wiem czy się zieloni zgodzą

Opublikowano

Tak! Polecam rozmowę z Thingsem, to jest spoko koleś, z nim można poważnie porozmawiać.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...