Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ModernCraft][VPS]Kwadratowa masakra[24/7][No Lag!] Zapraszamy

KomandosekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podanie na WL:

Nick: Vefric

Imię: Kuba

Mikrofon: nie mam

Dlaczego nasz serwer: Ponieważ lubię serwery tego typu :)

Ile grasz w minecrafta?: około rok

Chcę otrzymać nagrodę na serwerze.

A tak wogóle to czemu nie działa serwer?

Czekam na dodanie do white-list :D

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: ArturoS155

Imię: Artur

Mikrofon: Tak

Dlaczego nasz serwer: Dlatego ,że lubię serwer typu kwadratowej masakry i chcę pograć z miłym towarzystwem .

Ile grasz w minecrafta?: Od ostatniej wersji Alphy

Opublikowano

Podanie na WL:

Nick: Misiek218

Imię: Miłosz

Mikrofon:Dobry, nikt z moich rozmówców nie narzeka na niego.

Dlaczego nasz serwer:Hmmm, zapowiada się ciekawie i lubię serwery typu kwadratowej.

Ile grasz w minecrafta?:Ponad 2 lata będą ;P

Opublikowano

Nie polecam grania oraz składania podań na WL, tutaj powody :)

• Administracja używa gamemode'a
  • Administracja używa komendy typu /enchant
  • Administracja to banda dzieciaków
  • Administracja rozdaje itemki, spawnuje zwierzęta
  • Administracji nie można zabijać -,- (prawie zawsze ma goda, gma)
  • Administracja teleportuje się do graczy
  • Gracze na serwerze to zgraja dzieciaków z podstawówki z którymi nie idzie się dogadać (błędy ortograficzne)
  • Gracze jeżeli się ich zabije, strolluje to od razu płaczą na teamspeaku (bekowo :D)
  • Lagi na serwerze (ogromne, nie da się grać)
  • Administracja nie reaguje na sugestie, żeby coś usunąć, aby pozbyć się opóźnień w grze
  • Administracja nie potrafi pisać reasonów (powodów) w banach/ kickowaniu
  • Błędy w permissions (uprawnienia)
  • Ranga VIP (wtf?)

Nie, nie jestem młodym gimbusem. To nie jest hejt, ale uprzedzenie co Was czeka na tym serwerze, po prostu nie ma sensu tam grać, bo zaraz "administracja" zmieni mapę.

Pozdrawiam

Opublikowano

Odpowiem teraz na wszystkie twoje "punkciki"

• Administracja używa gamemode'a - Jeszcze nigdy go nie użyłem, no dobra, podczas poprawiania mapy przed otwarciem serwera.
  • Administracja używa komendy typu /enchant - Nie używałem tej komendy, nawet o niej nie miałem bladego pojęcia, enchant mam w domu....
  • Administracja to banda dzieciaków - jeżeli dla ciebie administracja w wieku 19 lat to banda dzieciaków to się ostro mylisz.
  • Administracja rozdaje itemki, spawnuje zwierzęta - Itemków jeszcze nikomu nie rozdałem, zwierzęta zespawnowałem po 2 z każdego rodzaju obok spawnu(nie było wcale na mapie)
  • Administracji nie można zabijać -,- (prawie zawsze ma goda, gma) - My goda nigdy nie używamy, jak pisałem wyżej gm był tylko podczas budowy mapy.
  • Administracja teleportuje się do graczy - nie widzę w tym nic złego, sprawdzamy graczy.
  • Gracze na serwerze to zgraja dzieciaków z podstawówki z którymi nie idzie się dogadać (błędy ortograficzne) - Niestety ale muszę Ci powiedzieć, że więcej spotkałem błędów ktore ty zrobiłeś niż inni gracze.
  • Gracze jeżeli się ich zabije, strolluje to od razu płaczą na teamspeaku (bekowo :D) Gracze to gracze mogą robić co chcą.
  • Lagi na serwerze (ogromne, nie da się grać) - Tak, były lagi przez około 1 godziny, zostały one odrazu naprawione i wszystko powróciło do normy, nie była to wina pluginów lecz naszej maszyny.
  • Administracja nie reaguje na sugestie, żeby coś usunąć, aby pozbyć się opóźnień w grze @up
  • Administracja nie potrafi pisać reasonów (powodów) w banach/ kickowaniu Ta, nie umiemy, zawsze jak dajemy kicka/bana dodajemy powód.
  • Błędy w permissions (uprawnienia) - Brak... Poprostu takich nie mamy...
  • Ranga VIP (wtf?) - już jej od paru dni nie ma, jesteś zacofany...

Opublikowano

Odpowiem teraz na wszystkie twoje "punkciki"

• Administracja używa gamemode'a - Jeszcze nigdy go nie użyłem, no dobra, podczas poprawiania mapy przed otwarciem serwera.
  • Administracja używa komendy typu /enchant - Nie używałem tej komendy, nawet o niej nie miałem bladego pojęcia, enchant mam w domu....
  • Administracja to banda dzieciaków - jeżeli dla ciebie administracja w wieku 19 lat to banda dzieciaków to się ostro mylisz.
  • Administracja rozdaje itemki, spawnuje zwierzęta - Itemków jeszcze nikomu nie rozdałem, zwierzęta zespawnowałem po 2 z każdego rodzaju obok spawnu(nie było wcale na mapie)
  • Administracji nie można zabijać -,- (prawie zawsze ma goda, gma) - My goda nigdy nie używamy, jak pisałem wyżej gm był tylko podczas budowy mapy.
  • Administracja teleportuje się do graczy - nie widzę w tym nic złego, sprawdzamy graczy.
  • Gracze na serwerze to zgraja dzieciaków z podstawówki z którymi nie idzie się dogadać (błędy ortograficzne) - Niestety ale muszę Ci powiedzieć, że więcej spotkałem błędów ktore ty zrobiłeś niż nasza administracja. 19lat i podstawówka? Chyba nie myślisz....
  • Gracze jeżeli się ich zabije, strolluje to od razu płaczą na teamspeaku (bekowo :D) Gracze to gracze mogą robić co chcą.
  • Lagi na serwerze (ogromne, nie da się grać) - Tak, były lagi przez około 1 godziny, zostały one odrazu naprawione i wszystko powróciło do normy, nie była to wina pluginów lecz naszej maszyny.
  • Administracja nie reaguje na sugestie, żeby coś usunąć, aby pozbyć się opóźnień w grze @up
  • Administracja nie potrafi pisać reasonów (powodów) w banach/ kickowaniu Ta, nie umiemy, zawsze jak dajemy kicka/bana dodajemy powód.
  • Błędy w permissions (uprawnienia) - Brak... Poprostu takich nie mamy...
  • Ranga VIP (wtf?) - już jej od paru dni nie ma, jesteś zacofany...

Wcale nie używałeś gamemode, ale masz jakoś +7 stacków sandstone (28 stacków piasku) + masa szkła + melony (nikt ich jeszcze nie znalazł) + masa diaxów + ktoś ma 3 stacki bloków diaxowych, piasek nie jest rozkopany... takie szczegóły.. co nie?

Mhm, jakoś ktoś pokazywał mi swój kilof. Był tam taki enchant: niezniszczalność 3, efektywaność 5, jedwabny dotyk 1, szczęście 3. Takiego kilofu nie da się stworzyć... też o tym nic nie wiesz?

Spamujesz caps lockiem, widać po ortografi oraz stylu pisania na chacie. Dodatkowo nie masz o niczym pojęcia, wczoraj się chwaliłeś, że masz internet 140 mb/s chociaż w Polsce dla osób publicznych światłowody mogą dostarczać jedynie 100 mb/s... gz

Wcale nikomu nie rozdawałeś -,- Sam mi nawet zespawnowałeś zwierzęta na życzenie. gz

Chciałem Cię zrzucić z sparty, ale nie mogłem cie nawet dotknąć -,- mhm... ciekawe jak to możliwe...

Możecie ich "sprawdzać" na vanishu

Ja nie robię błędów ortograficznych oraz interpunkcyjnych :>

1 godzina lagów? Proszę Cię, przez cały dzień były takie lagi, że nowi gracze aż uciekali z serwera. Błędy maszyny? Chyba twoje, bo ustawiłeś, że mapa w dynmapie ma się renderować w nieskończoność.

Błędów w permissions było bardzo dużo, nie można było ustawiać home, tepać się na spawn, użyć komendy /help, pisać prywatnych wiadomośći. Dopiero ja o tym musiałem Ci przypomnieć.

Coś jeszcze?

Opublikowano

Po pierwsze to ortografia: sobie* nie "se"

Po drugie: czemu nie odpisałeś na mój wcześniejszy post? Zabolało serduszko? Przykro... idź dalej płakać na ts :>

Po trzecie: już nikt nie gra na tym gównianym serwerze

Po czwarte: nazywasz mnie dzieciakiem? phi.. mam to w dupie, chociaż i tak wiem, że jesteś młodszy niż ja, ale w dzisiejszych czasach wiek nie ma nic do rzeczy, bo i tak nikt na to nie zwraca uwagi.

Opublikowano

Ojjj... próbujesz wywinąć się od prawdy? :c Smutno Ci, że powiedziałem całą prawdę o twoim "serwerze"? Po co Ci 20 slotów skoro już nikt tam nie gra tylko ty z swoim kumplem "administratorem" oraz 3 dzieciakami? :> Przepłacasz, ziom...

Opublikowano

Podanie na WL

Nick: fresco / spizgany

Imię: Maciej

Mikrofon: jest

Dlaczego nasz serwer: szukam czegos ogarnietego, gdzie nie ma fali 12letnich dzieci

Ile grasz w minecrafta?: od poczatkow.

Opublikowano

@UP

Tam jest fala dzieciaków 11 lat ;> Nie opłaca się tam nawet grać oraz rozmawiać na teamspeaku, bo dzieciaki płaczą :P Nie polecam.

Opublikowano

Hahaha. bekowo, co chwila zmienia tryb serwera, bo nikt nie chce u niego grać, zachowanie jak dzieciak, ortografia jak dzieciak etc.

GZ!

//dblpost - Jeron//

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...