Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Gra do 20 dolarów za darmo na origin! HOT

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kupiłem 1 grę za 0 $ a jak chciałem kupić 2 to po wpisaniu kodu wyskakuje invalid czyli już nie mogę

@ omek a możesz kupić więcej niż 1 grę

kupiłem już 5 xD

9368_gold.png

Opublikowano

Nie da rady :< Szkoda że nie ma takiego czegoś na steama też :<

Dodałem parę gier, jak wstane dodam reszte. Bo teraz nie wiem którą dałem, którą nie, bo jeszcze nie doszły :)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Mam

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Mam pewien problem gdy włączam MOH MultiPlayer to muszę zrobić konto i on mnie prosi o jakiś klucz skąd go wziąśc.?

Opublikowano

up@

xxxx

Skreśl tego NFS WORLD BO TO NIE DZIAŁA KUPIŁEM TO I NA DARMO...

Sorry za Caps.

nfs world działa masz 8k SB na koncie :) wie ktoś może czy są jakieś rzeczy di BF play for free albo czy da sie zrobic coś jak 2x do nfs world
Opublikowano

Odkryłem nową rzecz w NFS WORLD MOŻNA KUPOWAC SOBIE TAK TEGO KLIENT I CAŁY CZAS BĘDZIE SIĘ DOSTAWAĆ 8K SB JA JUŻ MAM 24K ;P

P.s:Sorry za Caps.

Opublikowano

Odkryłem nową rzecz w NFS WORLD MOŻNA KUPOWAC SOBIE TAK TEGO KLIENT I CAŁY CZAS BĘDZIE SIĘ DOSTAWAĆ 8K SB JA JUŻ MAM 24K ;P

P.s:Sorry za Caps.

jak to zrobic

dobra juz wiem

Opublikowano

nowe konta i tak dalej i tak dalej :D

Edit@

Mam problem kupiłem grę i wszystko ok wyskoczyło Thanks i takie tam, że kupiłem grę a gdzie mogę zobaczyć swój kod dzięcki któemu będę mógł pobrać grę.?

Opublikowano

Sposób Roshitiego (nie wiem jak się piszę twój nick :O) działa, ale ja w chuj długo czekam na załadowanie strony -_- Macie jakąś poradę na to?

łeee:

slgx.jpg

Opublikowano

Sposób Roshitiego (nie wiem jak się piszę twój nick :O) działa, ale ja w chuj długo czekam na załadowanie strony -_- Macie jakąś poradę na to?

to te uje z US tak nakurwiaja na tych ankietach, ze az serwery im zle chodzo rady nie ma jak na obecna chwile

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...