Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Gra do 20 dolarów za darmo na origin! HOT

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Credit Card (details)

Credit Card Number:

Expiration Date:

Card Security Code: CO TU WPISAC?

Wiesz co znaczy "DO 20$"?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Credit Card (details)

Credit Card Number:

Expiration Date:

Card Security Code: CO TU WPISAC?

Co ty wybrałeś ?!Przeczytaj jeszcze raz tut i zrób tak jak tam pisze.Gra ma być do 20 dolców

@roshti

bc 2

battlefield bad company 2

Opublikowano

@UP:

Ja mam zajebistego farta, że CoD`a wcześniej pobrałem, i sobie pobieram teraz tylko aktualke :3

Bad Company 2 już mam :) MoH też. :P a mam jeszcze 2 konta ^^

1351788161-U286260.png

Opublikowano

@UP

Jak się czytać nie umie to tak jest. Nie ma tej gry dostępnej i trzeba dopłacić 2,50$, żeby Ci dosłali. Też chciałem L4D, no ale cóż... Może do 21 będzie.

he?

Opublikowano

Mam pytanko, czemu po wpisaniu tego kodu i zatwierdzeniu cena nie schodzi do 0 tylko dalej mam 15$?

Co próbujesz kupić?

Mam dziwny problem kupiłem niby grę a jak mam program i jestem zalogowany wchodze w moje gry i tam jej nie ma ;x

Też tak miałem :<

Właśnie, jest jakiś COD na tym Originie, czy żadnego nie ma ? Bo nawet w MW1 na multi by się popykało : )

Bad Company 2 :)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Nie czaje kupiłem grę w neci nfs world włączam Pogram Orion włączam w nim nfs world i gdzie te moje konto kasa samochody itd.?!

Opublikowano

Wchodzę przez ten link co podałeś ale chyba wiem w czym jest problem, bo próbuje zakupić dodatek do BF3 CQ tyle, że tam gdzie platforma to nie jest napisane "PC" tylko "none" ;/

elo jak tam rzycie?

Opublikowano

Nie czaje kupiłem grę w neci nfs world włączam Pogram Orion włączam w nim nfs world i gdzie te moje konto kasa samochody itd.?!

Oj nie wiem.Może to trzeba jakoś dodatkowo na stronce worlda odblokować? A tak wgl trzeba było kupić bfa bad company jak wszyscy :D

@edit

Do kogo mam się zwrócić aby mi procenty zdjeli?

@down

Zgadza się

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...