Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Druzyny

Bezimienny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jasne , jeżeli człowiek tylko i wyłącznie mówi że ma noob teamy których nie da sie carry'ować to coś jest z nim ale też wszystkiego nie wygramy sami

Dlatego nikt nie ma ilus tam winow do zera tylko kilka przegranych tez. Sa gry ktorych nie wygramy bo cos tam sie dzialo, ale nie kazda gra. O tym poprostu mowie.

Opublikowano

michnik dobrze gada. Na rankach nie chodzi o wygrywanie WSZYSTKIEGO tylko wiekszosci (czesto streamerzy maja w/l ratio na poziomie 52-55%), wiec to nie takie wymagajace.

@top

graj drafty, wiecej ogarow

Opublikowano

Cóż mój największy win streak ranked to 16:0 riven , teraz mam coś około 22:3 :F nikt nie wygra wszystkiego

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

ja nie mówię o rankedach. Chodzi mi o zwykłe blindpicki ;/ Gdzie można takie teamy znaleźć bo próbwoałem na paru tsacha ale sie nie udało

Narzekasz na poziom rozgrywki i po chwili piszesz, że chodzi o blindpicki, ja pierdole. Może zacznij grać rankedy albo drafty?

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Jesli jedna osoba gra slabo lub dwie i puścili feeda [ przeciwnicy byli lepsi] da sie przezyc mozna jeszcze wygrac jak sie spolpracuje ale jesli te osoby poprostu przegrali linie bo nie umia grac i sa spinaczami gdzie wyzywaja [ wiele razy mi sie zdarzylo szczegolnie polacy i ruscy] i nie staraja sie sluchac co moja robic tylko robia to co im sie podoba to gra jest przegrana.wiele mecz było skazanych na przegrana lecz udalo sie wygrac dzieki dobre współpracy druzyny.

Opublikowano
i czemu każdy gra tym jebanym gównem teemo? Macie tak samo?

Właśnie ja banuję tego śmiecia na rankedach i draftach. :>

Już dzieci z rocznika 1999, 2000, 2001+ grają w lola, więc wiesz..

Opublikowano

Miałes szczescie do druzyn albo przeciwnicy mieli pecha do swoich :) a co do roczników grajacy w gre to prawda brata córka 2000 rok nawala w lola ale nie gra tak zle jak na moje oko xD

Opublikowano

Cóż wygrana to nie jest kwestia trafienia "pro teamu" gdzie przeciwnicy są totalnymi trashami... Liczy się umiejętność dowodzenia zespołem i mobilizacji, bo większość gier idzie przy odpowiedniej współpracy wycarrować :) większość, bo wiadomo, że czasem się trafi coś co przerasta nasze możliwości.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Właściwie to nawet nie chcę mi się czytać poprzednich postów, więc odniosę się do kilku pierwszych.

Pod koniec drugiego sezonu jest tak, że każdy co miał wbić i tak wbił. NIe oszukujmy się, gdybyście wbili platynę pewnie sami byście trollowali. Tutaj juz nie zależy od Blindpick czy Draftpick. Blindpick zamienił sie na Fastpick czy FastCall, Sam tego doświadczyłem, natomiast jeżeli piszcie o ELO, kilka dni temu grałem na EU (nie moje konto) wbiłem 1600 ELO bez żadnej przegranej (1204 - 1600). Było jakieś 2 tygodnie po patchu, gdy weszły nowe odznaki i nowy ranking, ale tak jak już napisałem. Koniec końców, każdy wbił to co miał i teraz tylko trollują. To jest kwestia rankedów. Jeżeli chodzi o kwestię blindpicków to już nie będzie czegoś takiego jak FairPlay - Game, dlaczego? Otóż ludzie grają tylko, żeby sobie potrenować. NIe dajmy się zwieść, każdy gra jedna postacia raz gorzej raz lepiej, zdarzało mi się też, że pomimo wiedziałem co robię to feedowałem. Jednak teraz tworzy się łańcuch nienawiści: przegrałeś przez trolla -> Trolluj innym. I tak też mogłeś trafić. Nawet Honor system nie jest nawet w małym stopniu pomocny.

#Edit

Na normalach masz teraz 2 opcje: twoja drużyna jest niezwykle silna lub ich. Dawno nie miałem gry która by mnie fascynowała i cieżka do ukończneia przez dwie drużyny. Czyli dobra i z satysfakcją. Raz na sto gier, szczególnie na normalach.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Ehh. Normale ok. Ale zagrałem rankeda i masakra. Grają x10 gorzej niż na normalach. Moim zdaniem za feedowanie czy afk powinna być kara śmierci a Wy jak uważacie?

Za oba przewinienia sa bany, jednak wiekszosc graczy nie rozroznia umyslnego feedowania od slabszej gry, kazdemu sie zdarza (tak mnie tez to irytuje gdy ktos ciagle pada) ale Riot nie moze karac ludzi za to ze graja slabo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...